Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Vypadá to, že neplánují otevřít nikdy, my jsme jarní boty kupovali 27.2., a tento nápad mělo asi 1000 dalších rodičů, pěkně jsme se tam promořovali 3/4 hodiny, děti se tam ochytávaly, padaly na zem, slintaly na výlohu - hezké to bylo
a paradox je, že kdyby bylo pořád otevřené, tak bych ještě jarní boty nekupovala, jelikož je pořád hodně zima
Podle me neotevrou nic…taky bychom potrebovali…budu to muset udelat, jako kdyz si pres net kupuju boty pro sebe..objednam jich treba 8 paru, vyberu a zbytek vratim
Teď jsem koukla na Seznam, a je to tam, obchody se určitě otvírat nebudou
minimálně do Velikonoc ne
Nemyslím si, že hned tak otevřou. Já kupovala přes net zimní boty. Brala jsem ověřenou značku, změřila si obkreslenou nohu a porovnala na tabulku velikostí. Klaplo to na první pokus… Jako není to optimální, ale dá se takhle nakoupit relativně v pohodě.
Taky jsme je šli koupit než zavřeli. Normálně bych je taky ještě nekupovala, ale nikdo neví za jak dlouho zase otevřou a po internetu už jsme kupovali jarní boty loni a nijak mě to nenadchlo.
Všechno ostatní si objednat můžu, ale tohle opravdu už znovu ne.
Objednala jsem loni z decatlonu a letos to udělám stejně. Naštěstí dětem boty sedí dobře.
Kupuju online, vím jak vybrat dobré boty a umím změřit nohu. Stejně dcera nosí pořád stejné značky
V obchodě lepší, ale co nadělám ![]()
Ja nevim, ale mne neprijde zas tak slozite koupit po netu stejne boty, jen vetsi. Je vyjimecna situace. A vratit jdou vzdycky. Svemu diteti s atypicky uzkou nohou uz kupuju boty po netu nekolik let, ve velikosti 42 toho v obchode moc nenajdu. Ted zacnu i mladsi, uzka 41 taky neni terno. A to si troufam rict, ze vyhovet pozadavkum teenagera je nepomerne tezsi, nez u skolaka.
Kupuju jedině přes internet, takže je mi to jedno. Prostě objednáš víc párů a nesedící vrátíš.
@Anonymní píše:
Ahoj. Nevíte někdo, jestli se plánují otevřít děské obuvi? Už mě to fakt se. e… opatření chápu (některá), sama jsem zdravotník a naočkovaná. Ale kupování bot pro děti po internetu - nemám slov..
Kup znacku, co dítě už mělo a změř mu chodidlo…
ideál to není, ale řekla bych, že minimálně do Velikonoc nic otevírat nebudou…
Jinak mi byli dokonce 28.2. A taky nás tam bylo moc, koupila jsem teda jen nejmenší, zbylé děti se budou muset poprat s tím, co doma mají.
Zatím ne. Objednávat budu jarní boty po netu. Sama sobě jsem objednala 2 boty. Tak je holt vrátím.
U nás mají boty v otevřených zdravotních potřebách
a naštěstí jsou i synovi boty z podzimu, což vím, ze vás nezajímá, ale me to potesilo
Stihli jsme starším koupit jarní boty v Decathlonu těsně před zavřením. S nejmladším jsem v obuvi ještě nebyla, vždycky když bylo něco potřeba, bylo zavřeno. Takže nad nákupem bot trávím strašně moc času co 2 měsíce. Je to na budku. Nepočítám že se obchody otevřou dřív jak po Velikonocích. Jarní bundy jsem kupovala na online bazaru. Nejmladšímu boty většinou ve fb skupině.
Podle me to jeste otevirat nebudou a na velikonoce asi taky ne. My jsme se dozvedeli jako vsichni v patek vecer, ze od pondeli bude vse zavrene. Tak jsme v sobotu rano jak tydyti misto vareni jeli na botasky, kde nam pani prodavacka otevrela 15minut pred oteviraci dobou a uz pred nami jedni staly. Pak jsme se stavili jeste ma jarni cepici, cestou zpatky jsme zase jeli kolem toho obchodu s botama a byla venku rada jak blazen. Nechapu proc treba nedaji lidem aspon tyden na nakoupeni veci. Kdyby v patek rekli, ze pristi patek se vse zavira myslim nic by se nestalo
na nasi vladu nemam uz slov.
Ahoj. Nevíte někdo, jestli se plánují otevřít děské obuvi? Už mě to fakt se. e… opatření chápu (některá), sama jsem zdravotník a naočkovaná. Ale kupování bot pro děti po internetu - nemám slov..