Dětská obuv na jaro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1313
14.3.21 15:12
@Anonymní píše:
Ahoj. Nevíte někdo, jestli se plánují otevřít děské obuvi? Už mě to fakt se. e… opatření chápu (některá), sama jsem zdravotník a naočkovaná. Ale kupování bot pro děti po internetu - nemám slov..

Kupovala jsem po netu, značku co nosí od mala, rovnou i boty na podzim pro jednom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
14.3.21 15:15

Já mám bohužel ještě malé dítko, první boty jsme kupovali b dubnu loňského roku. Nožka se mu mění a je potřeba co 2-3 měsíce větší. V téhle situaci fakt na budku. Značka co nosil podzim zima mu už na jaře sedět nebude, a kdoví co v létě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
14.3.21 15:22

Nikdo neví, kdy ajakým způsobem zase něco zprovozní. To si ještě nikdo nevšiml, že na nějakou logiku a selský rozum se tady nehraje? :lol:
Jelikož jsem tušila, jak to dopadne, tak jsem oboum dětem koupila jarní boty ještě před zavřením.
Jestli to bude ale trvat do léta, budu řešit stejné dilema se sandály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
14.3.21 15:27

@mroe No to můžeš praktikovat ale jen u výrobce/značky, co rok dva nemění modely. :?
Navíc se obvykle jeden model bot nevyrábí od třeba 23-36. Modely jsou jen v určitých velikostech.
Starší díte v zimě dorostlo do přechodové velikosti, takže smolík, máme před sebou nové hledání ideální boty. Mladší to bude mít letos u sandálů-ty co měla 3 sezony už v její aktuálné velikosti nevyrábí. A obávám se, že totéž v bledě modrém bude u tenisek. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
14.3.21 15:39

Ale to vetsina lidi resit nemusi, spousta to ani nezkusi. Myslis, ze ve velikosti 42 kupuju diteti porad stejne boty? Ale spousta lidi by to tak misto nadavani udelat mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
14.3.21 15:52

Dětem jsou naštěstí boty z podzimu, jinak už bych je měla dávno koupené přes net, protože už bylo i dost dní hezky a v zimním botech by se upekly.
Jinak se připravuji dopředu a už jsem nakoupila jarní oblečení přes fcb bazar-jarní bundy, trička s krátkým rukávem, tepláky, legíny atd., dokud je trochu na výběr. Nechci čekat až (jestli)otevřou obchody. Mam teda výhodu, že dětem je zatím jedno, co nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková