Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
Ahoj. Nevíte někdo, jestli se plánují otevřít děské obuvi? Už mě to fakt se. e… opatření chápu (některá), sama jsem zdravotník a naočkovaná. Ale kupování bot pro děti po internetu - nemám slov..
Kupovala jsem po netu, značku co nosí od mala, rovnou i boty na podzim pro jednom
Já mám bohužel ještě malé dítko, první boty jsme kupovali b dubnu loňského roku. Nožka se mu mění a je potřeba co 2-3 měsíce větší. V téhle situaci fakt na budku. Značka co nosil podzim zima mu už na jaře sedět nebude, a kdoví co v létě. ![]()
Nikdo neví, kdy ajakým způsobem zase něco zprovozní. To si ještě nikdo nevšiml, že na nějakou logiku a selský rozum se tady nehraje? ![]()
Jelikož jsem tušila, jak to dopadne, tak jsem oboum dětem koupila jarní boty ještě před zavřením.
Jestli to bude ale trvat do léta, budu řešit stejné dilema se sandály.
@mroe No to můžeš praktikovat ale jen u výrobce/značky, co rok dva nemění modely. ![]()
Navíc se obvykle jeden model bot nevyrábí od třeba 23-36. Modely jsou jen v určitých velikostech.
Starší díte v zimě dorostlo do přechodové velikosti, takže smolík, máme před sebou nové hledání ideální boty. Mladší to bude mít letos u sandálů-ty co měla 3 sezony už v její aktuálné velikosti nevyrábí. A obávám se, že totéž v bledě modrém bude u tenisek. ![]()
Ale to vetsina lidi resit nemusi, spousta to ani nezkusi. Myslis, ze ve velikosti 42 kupuju diteti porad stejne boty? Ale spousta lidi by to tak misto nadavani udelat mohla.
Dětem jsou naštěstí boty z podzimu, jinak už bych je měla dávno koupené přes net, protože už bylo i dost dní hezky a v zimním botech by se upekly.
Jinak se připravuji dopředu a už jsem nakoupila jarní oblečení přes fcb bazar-jarní bundy, trička s krátkým rukávem, tepláky, legíny atd., dokud je trochu na výběr. Nechci čekat až (jestli)otevřou obchody. Mam teda výhodu, že dětem je zatím jedno, co nosí.