Dětská postel FLEXA z Kiky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8647
19.10.10 19:09

Dětská postel FLEXA z Kiky

Chtěla bych se zeptat,zda máte někdo zkušeností s tímto systémem dětské postele.
Je to podobné Domestavu,ale moc se mi líbí,že ta Flexa je dělaná z takové špinavě bílé barvy(mořidlo na masivu).U Domestavu se mi nelíbí ta přírodní barva dřeva :roll:
Nicméně mi to přijde děsná pálka 8-o . Dnes mi to prodavačka spočetla - základní nízká postel 90×200cm,se zadní dloiuhou zábranou a přední 3/4zábranou skoro na 7tisíc (bez matrace) 8-o
A to pak se pro zvýšenou postel musejí dokoupit nohy a další prkotinky..

Takže pokud se pro ni rozhodneme,chci si být opravdu jistá,že je kvalitní a něco vydrží.
Proto bych ráda uvítala vaše poznatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ovarek
28.12.10 22:12

postel

Dobrý večer. Máme flexa vyvýšenou postel s věžičkou s divadýlkem a skluzavkou i se schudky a platili jsme 21600kc a bez matrace. Postel má zábranu a stoleček. Je to krásný a kvalitní nábytek. Investice nelitujeme.

• Citovat
  • Upravit
8647
29.12.10 08:01

Ovarek: moc děkuji za reakci.Neměla by si nějako fotku,jak vypadá postel v reálu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DanIC
7.2.11 21:48

FLEXA

Dobry den,
nemohu nez doporucit. Mame vysokou palandu a jsme skutecne spokojeni. FLEXA je Dansky vyrobce a dava na nabytek 5 let zaruku. Postele jsou velmi stabilni.
Mame je take z Kiky.
Hezky vecer.
 Dana

• Citovat
  • Upravit
Angelka
11.8.11 09:25

FLEXA palanda a psací stůl

Dobrý den,
zřejmě už nebude můj příspěvek aktuální, ale máme z Kika též palandu s možností rohového provedení, včetně tabule, kapsářem a barevným tunelem na horním lůžku. Cena této kombinace byla před dvěma roky 26.000,– bez matrací. K tomu máme úžasný psací stůl s možností nastavení výšky a náklonu psací plochy. Pořídili jsme i originál ochrannou folii, takže stůl je v naprosto skvělém stavu. Jeho cena byla kolem 10.000,–. Vše je úžasné, bytelné a nelze než tento systém doporučit. Čas ale letí a naše slečna už touží po romantice a bílém studentském pokojíčku s nebesy. Proto celou sestavu touto cestou nabízím. Měl by někdo zájem? Foto zašlu :wink:

• Citovat
  • Upravit
3
13.8.11 10:12

Kamarádka si pořídila pro syna postel Bob, vypadá moc zajímavě. Je to barevné, má to nápad a mají to i v holčičích barvách a hlavně je to dost pevná. Válel se na ní i můj metrákový manžel a ani nezaskřípala :-D
 http://www.bob-nabytek.cz/…-s-celem.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomasss
16.8.11 22:12

Pošlete mi prosím foto na email, postel v nejbližší době hodláme kupovat. Díky

• Citovat
  • Upravit
Tomasss
16.8.11 22:13

Pošlete mi prosím foto na email nebo zavolejte 604845001, postel v nejbližší době hodláme kupovat. Díky

• Citovat
  • Upravit
Kopřivkaaa
16.8.11 23:48

Dobrý den,
také bych poprosila o fotky, moc si tento nábytek přeju pro synky. Tedy pokud by Vám to nevyšlo s Tomášššem :-)

děkuju
nie zavinutec email.cz

• Citovat
  • Upravit
3
19.8.11 08:52

Dobrý den,
dnes budeme mít cestu kolem, tak nějaké fotky pořídíme a zítra je sem zkusím přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.9.11 17:56

Fotky pastelkového nábytku

Tak to trvalo o něco déle, ale přece. Vlastní fotky mám pouze dvě, jelikož pokojíček malého je tak úzký, že tu postel můj foťák celou nezachytil. Přidala jsem další fotky do galerie:

Fotky pastelkového nábytku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jankule
4.3.12 21:44

Asi už je pozdě,ale přece bych se ráda zeptala,zda jste již prodali postel a stůl FLEXA? Máme druhou holčičku a budeme kupovat další postel do pokojíčku.První má také postel FLEXA,takže pro nás by to bylo super.Starší jde po prázdninách do školy,tak by se hodil i stůl.Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510