Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o radu. Dětem chceme dát nové postele, dcerky - 5,5 a 2,5 roků. Jelikož jsme velmi moc limitováni místem, tak je pro nás nejlepším řešením vysunovací, která se po noci zasune pod vyvýšenou a je v pokoji více místa. Patrovou nechci z důvodu, že nahoře je v létě velké vedro a nechci, aby po ní nahoře skákali. Převlékat postel nahoře je dost síla. Takže patrovou rozhodně ne. Máte někdo tu vysunovací? potřebujeme, aby byla na každodenní spaní, aby se nám postel po půl roce nerozpadla. Díky za rady
Mám a max. spokojenost. Já jsem ji teda pořizovala pro příležitostné spaní, když přijede např. synovec, ale když je třeba malý nemocný, spím na ni já. Doporučuji si ji nechat udělat od stoláře. My projezdili spoustu obchodů a všude mi to přišlo děsný šunty. Jedině, která se mi líbila byla z Domestavu, ale ta cena
. Máme ji teda z lamina, k tomu dva rošty a cena byla 8 200 Kč.
tak to je super, jestli by Vám to nevadilo a jestli byste byla ochotná, mohla byste mi poslat foto na iobdrzalkova@gmail.com ? má právě ty z těch obchodů připadají, že to nemůže dlouho vydržet a tak bychom si ji chtěli nechat udělat
Mám vysouvací pro manželovu dcerku. Je to vlasntě postel po něm a jeho bráchovi.
Až půjde Kačka na velkou a pokud přibude ještě jeden svištík, vysouvačka rozhodně zůstane…
máme,právě jsme ji koupili v pátek a už teď jsme spokojeni,…kupovali jsme ji malému 2,5roku a ta druhá se nám hodí při nějaké příležitosti na spaní pro ostatní děti…