Velikost dětské postele

16694
12.10.10 22:16

velikost dětské postele

Jdu si pro radu ke zkušenějším :lol:
Pomalu se poohlížím po dětské posteli. Ne, že by to bylo teď hned aktuální, ale aspoň toto nechci řešit na poslední chvíli :mrgreen:

Kupovali jste postel dlouhou 140cm? Jedna taková se mi právě líbí, ale zase aby to nebylo jen na půl roku :nevim: Nebo myslíte, že mám rovnou koupit nějakých 190cm? Neztratí se tam to dítko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2787
12.10.10 22:25

Ahoj, my koupili prodloužitelnou v Ikei, je na 140,170 a 200cm, je perfektní, dcera v ní spí asi 2měsíce a je nadšená a my taky, postel je široká, pohodlná, vejde se jí tam milion nezbytných spacích kamarádů plyšáků a ta 140cm vydrží myslím hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.10.10 22:29

to bych byla ráda. Já si totiž nedovedu představit, že by se ztrácel v té veliké. On je tedy dlouhán, na roce měl 86cm, ale teď už snad tolik neporoste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
12.10.10 22:29

Ahojky,
my jsme naší nyní tříleté cácorce nechali loni dělat klasickou 2m palandu se zábranama a zatím jsme ji tam vždycky našli. ;) :lol:
(Předpokládám, že nemyslíš klasickou malou dětskou postýlku pro miminko…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
12.10.10 22:30

Ahoj,
my jsme koupili postylku 140cm dlouhou a 70cm sirokou. V navodu je, ze je asi do 5ti az 6ti let ditete.

• Citovat
  • Upravit
17310
12.10.10 22:34

My kupovali po roce rovnou tu velkou 200×90cm..Dole má šuplík vystlaný molitanem aby padal do měkýho :mrgreen: -Spadnul tam 1× za 2,5roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.10.10 22:38

nene, postýlku nemyslím :lol: Tak koukám, že zkušenosti se 140ti cm tu jsou a nikdo si nestěžuje, takže do toho asi taky půjdeme. Ono mi to bude takto i víc vyhovovat, co se úspory místa týče. Chtěla bych ještě jedno mimčo, takže aby se ještě vešla postýlka a doufám, že v těch cca 5ti letech ho budu moct dát na vyvýšenou :think: Ale to je daleko, i kdyby vydržela do čtyř, tak už se vyplatí. Tak děkuji za vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
12.10.10 23:00

my jsme klárku ve dvou letech přestěhovali na klasickou 90×200. koupili jsme rovnou palandu a vršek využíváme pro přespání návštěv. tuhle postel už budou mít děti až do dospělosti (je z masivu, takže by měla vydržet :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.10.10 07:55

Ahoj,
Lukáš šel v 17měsících na velkou postel 200×90cm,trošku se ztrácel,ale zvykl si. Zase na druhou stranu,když měl špatné sny,mohli jsme si k němu lehnout a vešli jsme se na délku.

• Citovat
  • Upravit
9645
13.10.10 08:00

My máme 2 m a jsou nám 2 roky a jsme šťastní za to místo a milion plyšounů :) Já se taky vlezu, když je třeba :) už ji máme až do doby než půjde malej na kolej…hihihihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.10.10 08:03

Mame prodlouzitelnou detskou postel z Ikea a nemuzu si ji vynachvalit - starsi dcera ji mela od dvou let do sedmi. Prvni faze nejmensi byla od dvou do ctyrech, od ctyrech do sedmi mela delsi - ted se prestehovala do noveho pokojicku a tam dostala uz velkou postel.
Mladsi dcera ted ve dvou a ctvrt pujde do te rostouci na nejmensi velikost, dostane do ni novou matraci a slozime a odstehujeme na pudu uz detskou postylku, ktera je jeste po mne a vydrzela uz pet noclezniku :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6545
13.10.10 08:21

Řešili jsme nedávno. Nakonec jsme dospěli k rozhodnutí, že koupíme klasickou 200×90 (mě se třeba v Ikea líbily dětské, ale vadilo mi, že jsou 70 - spíš spadne, vrtí se jak blázen. A že jí to pak nevydrží)

Koupili jsme ODDU s šuplíkama, který ale jsou úložný prostor, nedají se vytáhnout, aby to byla druhá postel.

Koupili jsme k tomu jednu postranici. Má jí přes měsíc a spadla jen jednou. Neztratí se v ní a má tam právě prostor na to vrcení se…a že cestuje teda docela hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
13.10.10 08:24

My jsme řešili i to, že takhle jsme koupili jen 1 kvalitní matraci a je to, ale u té malé a pak velké to je kupa peněz na víc.
My máme taky Ikea - tu vyvýšenou a tím máme jakoby další místo na spaní a i místo na hraní - bungr :)
A souhlasím s místem na cestování :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.10.10 13:45

Tak náš syn bude spát na našem letišti, jen co my si doděláme postel v obýváku. A popravdě mě vůbec nenapadlo, že by se v něm ztrácel, spíš v tom vidím výhodu, že bude mít dost místa a tudíž (doufám) menší šanci, že bude padat. A hlavně když bude třeba, budu s ním moct pohodlně spát i já, ba dokonce i tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.15 22:47

mrňavá postel - existuje?

Nevíte, jestli se dá sehnat dětská postel (ne postýlka) na matraci o rozměrech 120×60 cm? Máme malé dítě, malý prostor v pokojíku, kam to chceme nacpat a do dvou let to stejně budeme předělávat. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí