Velikost dětské postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
30.4.15 22:58

A co postylka, ze ktere se da vyndat cela jedna stena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
30.4.15 22:59

Podle mě ty malé dětské postele jsou minimálně 70×160; případně rostoucí mohou být o něco kratší (ale zase nejspíš širší).

Proč prostě z postýlky nesundáte bočnici a nenecháte dítě tam? Nebo proč si nekoupíte postel z nábytku/ze stylu, ve kterém bude nový pokojík?

PS: Našla jsem možnost, ale teda od truhláře http://www.truhlarstvi-falta.cz/…ou-/24/24/47. Podle mě, ty peníze bych do provizoria teda nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
1.5.15 01:19

My teď budeme stěhovat syna z klasické miminkovské postýlky do postýlky 120×60cm, podobné, na jakou dávala odkaz @Slečna Ferka. Taky potřebujeme dočasné řešení, než se přestěhujeme a budeme kupovat velkou postel. Je železná, po třech stranách má vyvýšenou bočnici, v nohách nic, takže tudy může dítě vylézt ven. Bohužel nevím, kde se dá něco takového koupit, postýlku máme od příbuzných a oni ji asi deset let předtím používali, ale takový typ postýlky existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
1.5.15 08:27
@Kakika píše:
Jdu si pro radu ke zkušenějším :lol:
Pomalu se poohlížím po dětské posteli. Ne, že by to bylo teď hned aktuální, ale aspoň toto nechci řešit na poslední chvíli :mrgreen:Kupovali jste postel dlouhou 140cm? Jedna taková se mi právě líbí, ale zase aby to nebylo jen na půl roku :nevim: Nebo myslíte, že mám rovnou koupit nějakých 190cm? Neztratí se tam to dítko? :think:

Mi kupovali dceři postel 150 cm, když jí byli dva roky. Má jí už 4 rokem a stále tam má ještě dost místa na délku. ;)

• Citovat
  • Upravit
255
1.5.15 11:03

Po prestehovani nechava syn 3 postylku miminku ktere se ma za dva mesice narodit a spi v posteli o rozmerech 140 na 200 cm kterou bude met az do dospelosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí