Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@chaarleene vůbec Locinku neznám
.
Mě se starší směje, že ségra bude určitě chtít Hello Kity a mě se nelíbí. Ale jo, malé je 9 měsíců a Kity začínám přicházet na chuť. ![]()
Ty jeho Cars a Bořek taky nejsou nic moc, ale radost má velikou.
Auto 100×200? Není to hrozně velký? Aby se nebála prostoru zas.
Taky máme pro matese klasiku…mě se ty autička ani nelíběj…
Má velkou, kolem kapsář, sám si vybral povlečení…
Já jí měla u něj v pokojíčku už když byl miminko a spávala jsem na ní…pak jí zdědil matyášek
My koupili přes Aukro levnou.. http://aukro.cz/…7413922.html je teda taky velká, 90×200, ale počítá se s případnou návštěvou, aby měla kde přespat.-)
Holky a jak jde vyřešit noční osvětlení? nejlépe co nejmín žere.. ale pokud bychom šli do klasické hezké dětské lampičky, tak jak usne tak bych zhasla..
Dětský pokojík mám na bílo a ještě v těhotenství jsem na zed malovala dva velké motýlky, krtka s žabkou a kytičky s včeličkama, tam chci dát pak postel, kdyžtak dokoupím nebo ušiji kapsářek na zed kde bude mít nějaké hračky, kdyby se bála ![]()
No snad to výjde a bude tam hezky spinkat ![]()
@MišelkaX Určitě po usnutí zhasnout. Děti by měly spát ve tmě kvůli růstu, při světle nefungují správně růstové hormony.
Já bych dala než dítě usne do zásuvky takový to světýlko, ani to moc nesvítí, tak to dítě neruší a jak usne, tak bych ho zase z tý zásuvky vytáhla. V ikee maj hezký lampičky ve tvaru měsíce a hvězdičky. Nebo se mi na strop líběj takový ty 3D svítící planety
My máme doma v noci poměrně světlo, takže žádná další svítítka nepoužívám. Taky jsem pro, aby děti spaly potmě. Ale u našich na vesnici je tma, že by se dala krájet, taková hustá a těžká a miminu to vadí. Dáváme světýlko do zásuvky. Staršímu to kupodivu nevadí, spíš bych to čekala naopak ![]()
Holky a porádíte mi prosím jakou matraci pro skoro 3 leté dítě? do ted v postýlce má kokos-pohanka, takže je spíše střední až tvrdší..rozměr 90×200
moc děkuji ta rady..