Hororové uspávání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
330
26.9.12 23:47

Hororové uspávání

Ahojky maminky. Mám sedmi měsíčního chlapečka a válčíme s uspáváním. První dva měsíce usnul kde jsem ho položila ( to a si všechny miminka :) ), pak jsme se nějak záhadně ocitli na míči a to nám vydrželo do zhruba 5-ti měsíců. Jelikož není žádnej drobeček je dlouuuuuuhej jak… no nevím co a i něco váží tak jsme se v poklidu přesunuli do velký postele a tam při jemným poplácávání po prdelce usnul a pak jsem ho přendala do postýlky a tam pak v pohodě chrndal celou noc. No a zase nějak nenápadně se mi octnul na břiše, ale usínání stále v pořádku. No a posledních 14 dní jen ho položím do postele, postýlky, na mě šup během nanosekundy je na všech čtyřech a brečí a brečí a brečí. Jakýkoliv pokusy o ukládání jak jeho samotnýho, tak s tatínkem, tak se mnou končí opět hysterickým pláčem. Takže nervíky drží už jen na vlásku. A opět se přesouváme na míč… Tam se ke mě tulí jak o život a během 1-2 minut je totálně koženej. Potřebovala bych jestli nemá někdo nějakej uspávací tip. Karp je při našich 75cm docela pase. Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2528
27.9.12 00:17

ASi ti moc neporadím u nás zabírá po kaši kojení u toho mi vždy usne, až nebude mléko tak nevím co budem dělat UM nikdy nechtěla, jo ještě zabralo posunout uspávání o hodinu chodí spát po 21 hodině dříve jsme bez šance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.9.12 00:24

Pinďa je od druhýho týdne na UM. A my se právě k uspávání dostáváme taky tak kolem 21 hod, dřív je šance nulová. A mě právě dostává když se začne u toho tvářit jak hromádka neštěstí a tečou slzičky. A někdy to zase nezvládám já a říkám si jestli nejsem moc přísná a jestli je vůbec v pořádku když se po!!!HODINĚ!!! zvednu a tatínkovi zahlásím já to vzdávám. Protože už je na něm vidět, že i zlobí a zkouší… a já bych nerada vysloveně bouchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
27.9.12 00:55

Tak jestli takhle vyvadi tak bych asi najela.na vyrvavaci metodu uz jssem o ni parkrat premyslela ale on je u uspavani mazlici a neplace alebkdyby takhle vyvadel tak to asi zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.9.12 05:00

@Weencaa u nas zabralo iba to, ked sme malu vzali k nam do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.9.12 07:00
@didafifa píše:
Tak jestli takhle vyvadi tak bych asi najela.na vyrvavaci metodu uz jssem o ni parkrat premyslela ale on je u uspavani mazlici a neplace alebkdyby takhle vyvadel tak to asi zkusim

Vyzkoušeno! Nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.9.12 07:01
@eust píše:
@Weencaa u nas zabralo iba to, ked sme malu vzali k nam do postele.

On takhle pláče i u nás v posteli. Jediný co mě napadlo tak jestli to nemůžou být ty stále omýlaný zoubky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
27.9.12 07:40

Pokud ti na míči usne za 1-2 minuty, tak bych ho možná nějakou chvilku takhle uspávala. On bude spokojený a ty si ušetříš nervy. Pokud má opravdu nějaké trápeníčko (zoubky), tak to bude jen přechodné období. Já jsem to vyřešila sundáním bočnice a otevřením postýlky k mé posteli - chtěla mít prostě kontakt a pocit, že není zavřená jako v kleci. Od té doby spí a usíná v pohodě. Ale každé dítko je jiné. Taky jsme měli období hodinového uspávání s řevem, ale vždy to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.9.12 07:56

Já s tím taky bojovala. nakonec nepomohlo nic jiného než ho lupnout do postele a nechat ho jeho osudu. první týden to bylo na nervy, ale teď ho dám do postýlky trochu popláče a je tuhej.

zoubkama bych dítě neomlouvala u nás to byli první 3 měsíce prdy, kdy jsme syna uspávali výhradně u prsa nebo v náruči. od třech měsíců ho omlouváme zubama. je mu 8 měsíců a pořád nemá ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.9.12 08:00
@Weencaa píše:
Pinďa je od druhýho týdne na UM. A my se právě k uspávání dostáváme taky tak kolem 21 hod, dřív je šance nulová. A mě právě dostává když se začne u toho tvářit jak hromádka neštěstí a tečou slzičky. A někdy to zase nezvládám já a říkám si jestli nejsem moc přísná a jestli je vůbec v pořádku když se po!!!HODINĚ!!! zvednu a tatínkovi zahlásím já to vzdávám. Protože už je na něm vidět, že i zlobí a zkouší… a já bych nerada vysloveně bouchla.

tak pokud ho s té postele vyndáš tak se není čemu divit že to zkouší i hodinu. u nás to bylo stejné. první den řval hodinu, druhý 30 minut a pak už se to zkrátilo až na nějakých 5 minutek i míň. pokud chceš opravdu aplikovat estivillovu metodu tak o tom musíš být naprosto přesvědčená a jak jednou začneš nesmíš couvnout a vyndat ho z postele. první 3 dny to bude horor, ale do týdne se to upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.9.12 08:01

Tak kdybys napsala, že uspáváš 1-2 hodiny nebo že máš nějaký zdravotní potíže, kvůli kterým nutně potřebuješ ten míč odbourat, tak neřeknu, ale takhle? Jednu dvě minutky hopsat a dítě je tuhý? Co by za to jiné daly, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takže - proč to chceš vlastně řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
27.9.12 08:14

To si děláš srandu, ne, že 7m mimino to na tebe zkouší? 8o To by mě zajímalo, jaké myšlenkové pochody podle tebe má. Nechat vyřvat takhle malé mimino je dle mého názoru psychické týrání. Uvědom si, že on nepřestane řvát, protože si zjistí, že to nepomáhá a je lepší spát, ale proto, že rezignuje na volání na mámu, když ji potřebuje. To fakt chceš?
1-2 minuty na míči bych vůbec neřešila. To opravdu není hororové uspávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.9.12 08:29

@Novire
no na mě to teda zkouší. když v postýlce řve a já ho vezmu do náruče tak vůbec nejde o to aby ho někdo choval, okamžitě mě začne rvát za tričko a chce mlíko. respektive mu nejde o mlíko, ale o dudlání. chce se prostě jen uklidnit u prsa a na to ho zvykat je fakt nechci. on už to dopracoval tak daleko že jsem ho musela uspávat u prsa před každým spaním hodinu. dneska ho pohladím. dám do postele lahev s vodou, dudlíček, řeknu že spinkáme a odejdu. chvilku kňourá a usne. rozhodně si nemyslím že bych ho nějak týrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.9.12 08:32

Malá měla taky období, kdy po položení do postele hned vstala na všechny čtyři a ječela, pak to zas přeslo. Já jsem proti vyřvávání - pro mě je to trápení - a to vstávám i 5× za noc.. A nějak nechápu co má Karp společného se 75 cm? Ale to se doporučuje spíš pro malinký miminka, ne? Malá se nenechala zavinout ani jako malá, v půl roce by mě sežrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
27.9.12 08:46

Paolo, ale pro takhle malé děti je to prostě normální chování.
My dvě se patrně nezhodneme ve způsobu výchovy, ale doporučuju něco najít třeba o vývojové psychologii Erika H. Eriksona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí