Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Píšu o radu s chrápáním. Už nevím co dělat s manželovým chrápáním, brzy ho pověsím za… do průvanu. To co on předvádí je otřes. Před 5 lety co jsme se poznali nechrápal vůbec, za tu dobu přibral 20kg a je to strašný. Řešila jsem to špuntama do uší. Když už nepomáhaly, tak šel do dalšího pokoje, který je od ložnice přes celý byt..Teď už ho slyšíme i před zdi a zavřený dveře..Co s tím?
![]()
Zkuste ho poslat na za obvodním lékařem aby ho poslal k odborníkovi. třeba mu trochu pomůžou!-)
No můžeš ho poslat pod „kudlu“, známý na té operaci byl a pomohlo to ![]()
To znám
Je to mazec. Vyzkoušeli jsme ty pásky na nos, nějaké bylinky, které se kapou na polštář atd. Nefungovalo nic. Šel k dr. a jediná rada byla přesně jak píše @girlie sage zhubnout. Až pak, kdyby to nepomohlo tak spánkové centrum. Takže držím palce ![]()
Já mu říkám pořád ať nežere
…Není nijak tlustej, má 2 metry, je to kus chlapa, ale tenkrát prostě nechrápal no
..U dr. byl a tam mu řekli, že buď operace nebo nějaký sprej do pusy..ten měl a nepomohlo…
@Ronja11 taky říkám nežer
Ale taky není tlustý. Jen konečně podle mě přibral na normální váhu. Když jsme se poznali byl kostitřas
A měří 1,90 m.
Ahojky @Ronja11 tak tohle trapi i me…Manzel chrape o sto sest a je to sileny a tak protivny ze nemuzu kloudne usnout, a musim do nej hypat, aby prestal, ale je to otravny…Hypnu do nej jednou a ani ne za minutu hypam zas a zas a zas a porad dokola …Do toho jeste malyho obcas vzbudi, je to tak protivny ze me to leze uplne na nervy, a taky nevim co s tim…Na operaci nejak nechce, protoze tenkrat v televizi slysel ze nekdo sel na operaci s chrapanim bo co, a pak ochrnul…A to ma v hlave!!!
tak ja nevim no…Taky obcas sel do jine mistnosti, jenze taky jsem ho slysela jak reze pres zdi a dvere!!! ![]()
Kouri? alkohol pred spanim a koureni obecne zhorsuje elasticitu v krku a pak to takle vypada.. sama to znam ![]()
Zakládala jsem tu diskuzi na tohle téma: https://www.emimino.cz/…toho-121058/ Jestli budete zkoušet, tak prosím o napsání zkušeností ![]()
Ty jo, zrovna dnes se muj manzel v noci stehoval vztekle z loznice, protoze ho furt budim, aby nechrapal, takze resim taky:) Kdyz uz je to s mimcem lepsi a mohla bych se trochu vyspat, nespim kvuli nemu. Obavam se ale ze nezhubne a nikam nepujde.Taky jsem driv mela spunty, ale ted potrebuju slyset malou. Obavam se, ze to jde cely do kopru, nemame sex, ted ani spolecne loze:(
Nekouří..občas jde s chlapama na pivo, ale to je tak 1 za týden, někdy ani ne…asi je budeme muset nějak trestat ty naše mužský
..každopádně, kdo to nezažil, nepochopí…jinak ten můj se taky bojí operace, že už se neprobere…bačkora ![]()
Řeším stejný problém, naštěstí ho ve většině případů neslyším. Nejhorší to je když v noci kojím a pak nemohu usnout. U mě pomáhá nakapat eukalyptový olej na polštář
jinak je to někdy taky na pověšení do průvanu ![]()
Mně někdy nepomáhají už ani špunty do uší. když je to neúnosný, stěhuju se do obýváku (případně on). předpokládám, že s věkem se to bude zhoršovat. ![]()
Řeším to stejné..jenže on mi tím budí i malou
tak že když jede přes noc pryč tak kojím max 2krát ale jak je doma tak jí mám na koze celou noc
… měl jít dnes k doktorovi a jak to dopadlo, nešel prej nestíhal