Chrápání manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
24.7.14 21:52

@MUFICE mám ho ráda, nechci aby skončil na práškách nebo operaci. nemůžu říct, že by se mi nelíbil - nejsem na vychrtlé chlapy…ale skrz to chrápání, ale i zdraví do budoucna jsem se mu snažila mnohokrát promluvit do duše…uznává to, ale nějak se vůbec nemá k nějaké aktivitě. Přitom o tom tolikrát mluvil…jak už se sebou začne něco dělat :roll: taky to nemá lehké, když máme teď malou, neustále po něm vlastně něco chci…a tak na něho nechci tlačit ještě skrz toto. Ale jsem z toho celkem nešťastná. V posteli mi chybí. :?

Příspěvek upraven 24.07.14 v 22:00

• Citovat
  • Upravit
50148
24.7.14 21:54

@verulicek Bych mu dala na výběr, bud zhubne nebo budeme spát odděleně. Ty se pak nevyspíš a seš unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.7.14 21:55
@Kvido píše:
Myslím, že jsou to hlavně výmluvy, ale to asi tušíš sama. Tak co začít polehounku jenom procházkama a pak přitvrdit? Třeba do toho klubu nechce, protože by tam musel vystavovat svoje tělo před těma,,namakancema".

jo, to si taky myslím. on je stydlivý už sám o sobě..natož když si je vědom svých nedostatků…když třeba pomáhá někde u babičky na dvoře v horku, ani si nesundá tričko. Na jednu stranu se tím užírá a na druhou stranu si mklidně koupí 2L Cocacoly a vypije ji na posezení :zed: toš jak malý Jaryn. Kdyby aspoň nechrápal. Kvůli mě přestal před pěti lety kouřit (byl silný kuřák) tak už to byla výhra. Jsem asi náročná…ale přece nemůžeme spát pořád od sebe :!

• Citovat
  • Upravit
529
24.7.14 21:56

Od narození dcery, kdy jsem citlivá na každé šustnutí, tak spíme většinou odděleně, výjimkou bývá víkend. Taky mě to štve, ale zase se taky chci vyspat. A ne vstávat k dítěti a pak ještě neusnout, protože vedle chrápe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
24.7.14 21:56
@verulicek píše:
@Kvido jak říkám, nebyl problém dokud víc nepřibral..a co jsem četla v odborných článcíchm, tak v 80% případech za to můžou právě kila navíc, která způsobují větší tlak na měkké patro (právě tou tukovou vrstvou) :,(

Hm, tak to bude tou váhou. To je problém. Já taky sama vím, že potřebuju trochu zhubnout, ale říct mi to chlap, nebudu nadšená. A nějaké jiné společné pohybové aktivity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.7.14 21:57

@MUFICE jo on to uznává, spává v obýváku na pohovce (která je mimochodem fakt nepohodlná).. a dělá to kvůli mě a malé abychom se vyspaly.. Myslí to dobře ale přece to tak dlouhodobě nejde. Je tu někdo, kdo na tom byl stejně a pomohlo tomu nechat čas? Jak dlouho to mám nechat být? Další měsíc? Dva? Půl roku? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
24.7.14 21:58

@Kvido bohužel..my jsme oba zaměření spíš umělecky (muzikanti) a to nám sežere dost času. Já třeba cvičím, ale o to míň cvičím na svůj nástroj :-D on je zas zapálenější do muziky a pak nemá nutkání hledat si další vyžití…akorát u toho hraní moc nespálí…leda by u toho běhal po ulici :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50148
24.7.14 22:04

To mně by vyhovovala vlastní ložnice, aspon bych tam měla klid :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.7.14 22:05
@verulicek píše:
@reliska a kdy a kde provozujete sex? 8o vzhledem k našemu malému mimču to snad jindy než večer ani nejde :think: A když někdo napíše, že stačí počkat až malá trochu povyroste, to není řešení, plánujeme další dva roky od sebe. Takže nevim jak z toho ven… @Janha jak to myslíš že na tom skončil vztah? Začal zahýbat? 8o

Nas maly ma hrozne lehke spani, takze sexujeme vecer kdyz jde spinkat a vsude jinde nez v loznici ;-) Ja bych si to asi vubec neuzila, porad bych byla jednim uchem v postylce.. No a az povyroste, tak se to zase obrati :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.7.14 22:08
@MUFICE píše:
To mně by vyhovovala vlastní ložnice, aspon bych tam měla klid :pankac: :mrgreen:

Souhlasim! Svuj klid, sve ticho, svuj prostor a svou vuni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
24.7.14 22:11

@verulicek Tak to je jasný, spát pořád odděleně, to by se mi taky nechtělo. Pokud jde o sex, tak to řešení má, myslím, že to nezáleží na společné ložnici. :D Ale mě by vadilo, že se nemůžu přitulit před usnutím atd.
Můžu se zeptat úplně mimo téma? Na jaký nástroj hrajete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
24.7.14 22:15
@reliska píše:
Souhlasim! Svuj klid, sve ticho, svuj prostor a svou vuni ;-)

Ty jo, znám spoustu takových párů, co mají oddělené ložnice. V dnešní době dost běžné a taky to má něco do sebe. Já zrovna dávám přednost společné ložnici, lépe se mi tak spí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.7.14 22:19

@Kvido manžel housle, já cimbál :lol: taky se ráda tulím jako ty…proto mě to štve

• Citovat
  • Upravit
2786
24.7.14 22:34

@verulicek no kurňa, to jsou nástroje. :D Vy se tím, předpokládám, živíte? Hudbu mám moc ráda. Taky trochu hraju - klavír, flétna - to mám k povolání, akordeon a kytara - v tomto případě jsem spíš nadšený začátečník. :D
No, zpátky k tématu, to bude asi opravdu potřeba něco udělat s váhou, ale jak na něj šikovně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.7.14 22:36

Ahojky, chlap taky chrape, hlavne kdyz usina (nechapu jak se nemuze neslyset), pres noc taky hrozne chrape, vsimla jsem si toho jak jsem maleho kojila. No vyresila jsem to tak ze chodim spat drive nez on, abych zabrala. Jak usnu uz me to proste nevzbudi. A kdyz ano proste do nej kopnu.
Nesmi na vecer pit pivo ani se hodne najist. Jinak taky kdysi nechrapal, az co pribral. Ke cviceni jsem ho donutila jen doma a jeste se mnou, jinak by se na to vybod. Do prace mu chystam svaciny, tak aby mel co 3 hodky jidlo. Malej ma 17m a koupili jsme si kola se sedackou pro prcka… Denne jedeme 10km tam i zpet na detske hriste.
Doporucuji to vsem hrozne nas to zblizilo a mame spolecne zajmy. On je nadseny ze neco pro sebe dela a ja ze jsme vsichni tri spolu.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí