Chrápání manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
25.7.14 09:07

@Kvido Jooo všichni byli slušní…jinak bych si to nelajzla. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2786
25.7.14 09:41

@verulicek :mrgreen: Tak dej pak vědět, jestli to četl, nebo jestli se to někam pohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.7.14 09:47

@Kvido jestli to četl tak mi to neřekne, abych si nemyslela, že mi strká nos kam nemá…ale poznám to pokud si přestane aspoň kupovat to sladké a tak…budu ho nenápadně sledovat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2786
25.7.14 10:07

@verulicek Tak jsem to myslela, že to na něm poznáš. Snad si početl a něco s tím udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.7.14 17:43

@Kvido Dnes jel do práce na kole :-D (po druhé v životě) škoda to má jen 15 minut po rovince :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2786
25.7.14 18:15

@verulicek Hezký. :palec: :D Že by to četl? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.8.14 21:24

Je to krutý, ale trefný. Můj muž měl, co jsme spolu, 2× období, kdy dost přibral a pak zase zhubnul a pokaždý okamžitá reakce, když přibral, tak chrápal, zhubnul a byl klid. A naopak kamarád byl na té operaci a nepomohlo mu to skoro vůbec. Ale ten je hubenej, takže u něj je problém evidentně jinde. Jestli píšeš, že tvůj muž chrápe od té doby, co přibral, tak je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.9.16 11:13

Chrápání

Holky taky se podelim je to hrůza. někdy mám chuť utéct za dveře je to horší a horší. měl by zhubnout ale svádí to na mě co mu varim a vyvaruju má těžkou práci. vydá hodně energie tak se pak precpe a chrape. pořad dokola. mam slabé spaní. už jsem mu řekla ať stim něco dělá i ze sebou tak to nejde dál. říká že nechrape že nespí tak jak můžu slyšet chrápání. Tak jsem ho nahrála jalo zvuk ha ha do smíchu mu nebylo. každodenní hádky kvůli tomu spime už více méně oddělené co nás taky odděluje jako celý vztah nejradši mám nocni směnu když se vracím odchází do práce a já můžu v klidu spát jenže tak to nejde dál.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.19 06:38

Proti chrápání neexistuje vůbec nic :( ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.19 06:40
@Kalimero10 píše:
Proti chrápání neexistuje vůbec nic :( ji

S přítelkyní jsme už vyzkoušeli vše a ona stále chrápe, je to děs