Přikrývka pro dítě - dvojitá

teresa20
25.9.12 19:35

přikrývka pro dítě - dvojitá

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s tímto druhem přikrývek

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

jsou dvě - jarní a letní a sepnutím dohromady vznikne přikrývka zimní. Sháním nějakou pro syna do velké postele a zrovna tohle by se mi docela hodilo - bydlíme v podkroví, v létě máme vedro, v zimě naopak chladněji

Pokud máte, jste spokojení? Nerozepínají se vám přikrývky od sebe nebo není problém v něčem jiném? :think:

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
829
25.9.12 19:42

Máme doma a využili jsme, zrovna včera jsem převlíkala a už dala k sobě. Ale cvočky se mi občas rozepínají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
25.9.12 19:43

Ještě jsm zapomněla napsat, že nemáme pro dítě, ale pro nás. Malá má jinou deku, asi by na ni byla moc těžká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.9.12 19:47

@ledmed díky, to jsem si taky všimla, že je těžší - 1400g.. jiné mívají tak max 1100g :think:

• Citovat
  • Upravit
30315
25.9.12 19:54

Madi, máme doma podobné pro sebe s manželem a jsou super. Teď už ji mám taky sepnutou, protože jsem mrzla. Malej pod ní teď spí se mnou, jinak svou má normální. Tříletému mimču bych ji klidně koupila, ta váha mi nepřijde tak strašná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.9.12 20:05

Máme podobné z Ikey pro děti… jedna tenší, druhá silnější, když jsou sepnuté, je z nich pěkně teplá zimní… patentky drží, stejně to je ještě v povlaku, takže pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
25.9.12 21:44

Já jsem spokojená moc!! :pankac: :pankac: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
25.9.12 21:46

Mame pro sebe. Neni teda jedna silnejsi, druha slabsi, jsou obe stejne, ale kdyz se daj obe, je to na zimu teple dost, i takove hunate, prijemne :-) Cvocky se nerozepinaji. A kdyz mame navstevu, mame 2 periny navic pro hosty :lol: No tato informace je ti u detske deky na nic, ja vim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
25.9.12 22:17
@Majdula83 píše:
Mame pro sebe. Neni teda jedna silnejsi, druha slabsi, jsou obe stejne, ale kdyz se daj obe, je to na zimu teple dost, i takove hunate, prijemne :-) Cvocky se nerozepinaji. A kdyz mame navstevu, mame 2 periny navic pro hosty :lol: No tato informace je ti u detske deky na nic, ja vim :lol:

Pro návštěvy jsme ji v létě taky využívaly. Teď budou mít zase smůlu a musí jim stačit spacák nebo larisa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí