Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máme doma a využili jsme, zrovna včera jsem převlíkala a už dala k sobě. Ale cvočky se mi občas rozepínají ![]()
Ještě jsm zapomněla napsat, že nemáme pro dítě, ale pro nás. Malá má jinou deku, asi by na ni byla moc těžká
@ledmed díky, to jsem si taky všimla, že je těžší - 1400g.. jiné mívají tak max 1100g ![]()
Madi, máme doma podobné pro sebe s manželem a jsou super. Teď už ji mám taky sepnutou, protože jsem mrzla. Malej pod ní teď spí se mnou, jinak svou má normální. Tříletému mimču bych ji klidně koupila, ta váha mi nepřijde tak strašná.
Máme podobné z Ikey pro děti… jedna tenší, druhá silnější, když jsou sepnuté, je z nich pěkně teplá zimní… patentky drží, stejně to je ještě v povlaku, takže pohoda…
Mame pro sebe. Neni teda jedna silnejsi, druha slabsi, jsou obe stejne, ale kdyz se daj obe, je to na zimu teple dost, i takove hunate, prijemne
Cvocky se nerozepinaji. A kdyz mame navstevu, mame 2 periny navic pro hosty
No tato informace je ti u detske deky na nic, ja vim ![]()
@Majdula83 píše:
Mame pro sebe. Neni teda jedna silnejsi, druha slabsi, jsou obe stejne, ale kdyz se daj obe, je to na zimu teple dost, i takove hunate, prijemneCvocky se nerozepinaji. A kdyz mame navstevu, mame 2 periny navic pro hosty
No tato informace je ti u detske deky na nic, ja vim
Pro návštěvy jsme ji v létě taky využívaly. Teď budou mít zase smůlu a musí jim stačit spacák nebo larisa.
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s tímto druhem přikrývek
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jsou dvě - jarní a letní a sepnutím dohromady vznikne přikrývka zimní. Sháním nějakou pro syna do velké postele a zrovna tohle by se mi docela hodilo - bydlíme v podkroví, v létě máme vedro, v zimě naopak chladněji
Pokud máte, jste spokojení? Nerozepínají se vám přikrývky od sebe nebo není problém v něčem jiném?
Díky