Chrápání manžela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
9.10.12 20:09

Ahoj holky, taky se pridavam… No muj pritel chrape teda o sto sest :zed: :nevim: takze to resim spunty - klasika, asi nejhorsi je, kdyz jde jednou za cas s chlapama na pivo a pak (patricne upravenej) prijde domu, me tim vzbudi, sam pak padne a do minuty tuhos a celym bytem se line neeeeeeeeeeeuveritelny chrapani :cert: :cert: to by me v tu chvili vzal cert, to ani spunty, ani zduchani nepomaha :twisted: kazdopadne pritel tuto „super“ vlastnost zdedil po svym tatovi :D takze kdyz jsme u nich na navsteve a zustavame pres noc, tak je to mazec :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.4.14 22:47

Přidávám se do klubu :zed: tak koukám, že žádná super rada… hm… zkusím ten eukalypt na polštář :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.4.14 22:52

Tak já mám doma přeborníka v chrápání :mrgreen: a co mi pomohlo? Jemu pod nos tygří mast a mě do uší sluchátka se skvělou aplikací v mobilu - jsou tam ukliďnující zvuky (déšť, praskání ohně, vítr, ptáci apod.) nastavím čas kdy se má vypnout a spím. Telefon se sám vypne a já mám klid. :-D Jen se bojím co bude až začne venku opravdu pršet, abych s každým deštěm neusla jak zabitá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.4.14 09:50

Ahoj holky,

manžel taky moc chrápe, už jsme to jakože vzdali a spí jinde (máme 4+1). Občas mám záchvěv, že to zkusíme, že to přece nejde abychom do konce života spali každý jinde..navíc pracujeme oba na směny (já teda teď ne, protože jsem v 9.měsíci, tak jsem už půl roku doma - btw za tu dobu jsme to nezkoušeli ani jednou! :! buď vstával on na denní, tak aby se vyspal a je jasné, že bych ho budila, a nebo jsme byli někde si sednout a dal si pivko, takže to ani nemá pak cenu) takže jeho kvalita spánku je díky těm službám na prd, bývá hodně unavený. Vydržím u něj ráno, když příjde z noční asi dvě hodiny (samozřejmě se špunty)

Byl na ORL, kde mu řekli, že nic neshledávají jako překážku a příčinu apod. :zed: jedině operaci měkkého patra, což jsem hooodně četla, že se to brzy vrátí, jsou pak časté nemoci apod. Je úplně jedno v jaké poloze spí, samozřejmě že na zádech je to horší, resp. víc slyšet.

Takže se ptám… nevíte jaké to kapičky pomáhají na ten polštář? a zda nemáte někdo zkušenst a tip na nějaké dobré špunty do uší, které by ale nebránily slyšet dítě? Na jiné diskuzi jsem naša odkaz na tyto http://www.auris-audio.cz/…-na-spani/22 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.7.14 21:26
@tinina píše:
Ty jo, zrovna dnes se muj manzel v noci stehoval vztekle z loznice, protoze ho furt budim, aby nechrapal, takze resim taky:) Kdyz uz je to s mimcem lepsi a mohla bych se trochu vyspat, nespim kvuli nemu. Obavam se ale ze nezhubne a nikam nepujde.Taky jsem driv mela spunty, ale ted potrebuju slyset malou. Obavam se, ze to jde cely do kopru, nemame sex, ted ani spolecne loze:(

mám stejný problém se stejnými následky. Nenašla jsem tady žádnou radu :-( Můj chlap taky přibral, nadváhu má 10-15kg (možná by mu stačilo zhubnout takových 6-8kg, dřív nechrápal…teď máme malou a spíme odděleně. Sporty nedělá a futruje se sladkým :zed: jak ho namotivovat? Dost se divím, že dokáže obětovat náš společný spánek, potažmo další noční aktivity… :nevim: jinak nám funguje vše skvěle. Co s tím? Občas to nakousnu ale nechci dělat dusno, je na to háklivý, protože ho to samotného štve, ale pořád to neřeší!!! Přece nemůžeme do konce života spát odděleně :roll:

• Citovat
  • Upravit
50125
24.7.14 21:30

Můj chlap taky chrápe a nadváhu nemá, ale má alergii na pyly a věčně ucpaný nos. Když je unavený, tak je to šílené :zed: :zed: Naštěstí nechrápe denně, to bych se zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
24.7.14 21:37

@verulicek nechci te desit, nicmene jeden muj vztah na chrapani skoncil. Ja jsem nemela problem s oddelenym loze, to byva spis domenou zen, ale on to neustal. Zkratka ja s chrapajicim chlapem nemuzu spat v jedne posteli, nedokazu u toho usnout a byt pemanentne nevyspana a unavena neni nic pro me. Ja bych spani oddelene do konce zivota zvladla v pohode ;) :)
Co se tyce te nadvahy, kdyz nechce sam, co ho tedy zkusit treba o vikendech vytahnout nekam na poradne vyslapy, zajedte si nekam na vylet a dejte si cela rodina vystup nekam na hrad…

Příspěvek upraven 24.07.14 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.7.14 21:39

@MUFICE alergie a rýma, to se dá řešit u doktora…výhoda je, že je to jen sezónní…u nás se obávám, že si zaděláváme na dlouhodobější problém :(

• Citovat
  • Upravit
451
24.7.14 21:39

Muj manzel taky chrape kdyz je hodne unaveny z prace nebo ma pod kulichem.. Oddelene loznice je muj sen a jsem presvedcena, ze to vztah ani harmonicky manzelsky zivot nijak nenarusuje, naopak. Kdyz mi nepoleze v noci na nervy, o to vic ho budu milovat :-) Bohuzel je to u nas kvuli prostoru nemozne, tak snad az maly vyroste a bude v pokojicku, tak to snad bude lepsi. Ale stejne uz mam v hlave vymyslenou jak panskou, tak damskou loznicku.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.7.14 21:41

@Janha dcera má 4 měsíce…takže tůry jsou zatím v nedohlednu. Už tak remcá, když s ní chci někam jezdit. Já jsem víc do světa, od to bere tak, že malou zatěžuju, když ji někam tahám na dýl, že je ještě malá…ale to je jiná pohádka. Chodím do dobrého fitka, mají tam partnerské vstupy za zvýhodněnou cenu, ale jemu se ten klub zdá moc „snobský“ :evil:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
24.7.14 21:44

@reliska a kdy a kde provozujete sex? 8o vzhledem k našemu malému mimču to snad jindy než večer ani nejde :think: A když někdo napíše, že stačí počkat až malá trochu povyroste, to není řešení, plánujeme další dva roky od sebe. Takže nevim jak z toho ven… @Janha jak to myslíš že na tom skončil vztah? Začal zahýbat? 8o

• Citovat
  • Upravit
2786
24.7.14 21:45

Můj muž chrápe a nemá ani pár kilo navíc ani alergii. Ale já mám tvrdý spánek a už ani nepotřebuju vstávat k dětem, takže u nás to takový problém není. Co poradit? Ať zkusí jít na ORL (já vím, muži a návštěvy doktorů :roll: ), ale třeba je problém tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
24.7.14 21:47
@verulicek píše:
@MUFICE alergie a rýma, to se dá řešit u doktora…výhoda je, že je to jen sezónní…u nás se obávám, že si zaděláváme na dlouhodobější problém :(

Jo, léky na to bere. U něj se to zhoršuje únavou nebo když si dá pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.7.14 21:48

@Kvido jak říkám, nebyl problém dokud víc nepřibral..a co jsem četla v odborných článcíchm, tak v 80% případech za to můžou právě kila navíc, která způsobují větší tlak na měkké patro (právě tou tukovou vrstvou) :,(

• Citovat
  • Upravit
2786
24.7.14 21:51
@verulicek píše:
@Janha dcera má 4 měsíce…takže tůry jsou zatím v nedohlednu. Už tak remcá, když s ní chci někam jezdit. Já jsem víc do světa, od to bere tak, že malou zatěžuju, když ji někam tahám na dýl, že je ještě malá…ale to je jiná pohádka. Chodím do dobrého fitka, mají tam partnerské vstupy za zvýhodněnou cenu, ale jemu se ten klub zdá moc „snobský“ :evil:

Myslím, že jsou to hlavně výmluvy, ale to asi tušíš sama. Tak co začít polehounku jenom procházkama a pak přitvrdit? Třeba do toho klubu nechce, protože by tam musel vystavovat svoje tělo před těma,,namakancema".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí