Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, prosím o radu ohledně dětských chuvicek. Nejlépe bychom chtěli videochuvicku na digitální přenos (bez wifi). Bylo by skvěle kdyby měla i ale kameru třeba aby vydržela bez napájení 24h jako základny. Zaujala nás TrueLife H32 akorát právě tam ta kamera musí mít vždy nějaký zdroj -da se z powebanky ale prý se musí jet na nějaký snížený režim ![]()
Hledáme hlavně chuvicky na cesty -na chalupu, na ven když budeme někde sedět a kočárek budu mít někde povzdálí. Děkuji moc ![]()
A to jezdíte někam, kde jste týden bez elektřiny? Si kupte jiný náhradní zdroj. Menší centrálu apod.
Vím, že se na to neptáš, ale napíšu svojí zkušenost. Také jsme chtěli kupovat video chůvičky, prošla jsem spoustu, ale žádná mi nějak nesedla. Malá se narodila dřív a tak jsme to nestačili dořešit. Měla jsem doma pouze staré od Philips a nakonec to bylo to nejlepší co mohlo být a vůbec mi nevadilo, že nemají video. Jsou na baterky (i do elektriky) a nesmírně citlivé. A to jsme jim dělali občas fakt zátěžový test
@Cenarius všude elektřinu máme, ale jde o to takže třeba nechám malého spát v kočárku a na druhé straně velike zahrady nebo u hřiště a já budu pod ním.. tak mi jde i o tohle
@Májovka1 to myslíš ty klasicky? Ononjako nové bez viwewda stojí kolem 1400 a s video 1800 takže vesměs už je to fuk ![]()
@Májovka1234 mně taky vždy stačily klasiky, už jedou nepřetržitý denní přenos skoro 7 let (3.dítě) ![]()
jen jsou vyměnila nabíjecí baterie, u starých typoů jsou jednotky i na baterky, obě… to využivám venku, u babiček, na dovolené atd…
dítě spí venku zachumlané a ty doma relaxuješ…
předpokládám, že videochůva nemá obě jednotky na baterku?
@Lebedka99 píše:
@Káťa19 bohužel ne no. Kamera může jet z powebanky jedině
tak to je potom chůvička k ničemu
jezdíte do přírody, na dovolené atd?
u nas třeba u rodiču na baráku dávám děti celoročně spát na zahradu…
@Káťa19 no oresne jezdíme a také bych chtěla třeba ho dát na zahradu a mít klid a neřešit tam kabel z PB ![]()
@Lebedka99 tak v tom pripade kup klasiku a vyprdni se na nejaky video ![]()
a drj pozor, aby chuvy byly obe na baterii