Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Klarys101 a co mam s nima delat? Vyhodit dalsi 2000 za opravu? Vali se v supliku s zabiraji misto
Také jsme pořídili hodinky Gator a synovi se podařilo sklíčko rozbít. Napsala jsem na clever store a sklíčko nám vyměnili za 520,–, což je mnohem lepší než kupovat nové hodinky.
@EvkaN2 @SokolkaN můžu se zeptat, jak jste lehce s odstupem času spokojené? A nejsou na cca 7 letou holčičku moc velké? Fungují bez problému? Chci kupovat ty GATOR 2.
@Vemas píše:
@Klarys101 nikde. Nechci davat 2000 za opravu. Takze ma ty z alli
Můžeš prosím uvést typ těch z Číny, s kterýma jste spokojeni? (klidně rovnou odkaz
)
Obnovuji tema. Rada bych pro dceru hodinky s gps lokatorem. Nepotrebuji aby meli dalsi funkce. Ciste jen aby vedela cas a ja kde je. S jakymi mate zkusenost prosim?
Dekuji ![]()
@blueberryx píše:
Obnovuji tema. Rada bych pro dceru hodinky s gps lokatorem. Nepotrebuji aby meli dalsi funkce. Ciste jen aby vedela cas a ja kde je. S jakymi mate zkusenost prosim?
Dekuji
Objednali jsme z Aliexpresu asi za 17 dolarů. Svoji historickou roli splnily (potřebovala jsem je pro uklidnění dcery i svoje, když začínala jezdit sama po Praze), teď už leží většinou v šuplíku. Používáme je třeba při lyžování, když jsou pohodlnější než tahat v kapse velký telefon.
GPS hodinky ze zkušenosti to syn beztak odmítal nosit, měl to v kapse a stály mě ty hodinky 2000 Kč. Vadilo mu, že ho špehujeme, a když volal tak to bylo špatně slyšet. A nakonec je beztak ztratil. Tak jsem se naštvala a koupila mu za 300 Kč gumové. https://www.hgm.cz/hodinky/detske/
Ty má radši a pokud je ztratí tak mi to tak nevadí. ![]()
Kde kupujete hodinky Vy? ![]()
ahoj - obnovují. budeme mít pro děti GPS hodinky, ale nevím jaký tarif do toho pořídit. jaký máte vy prosím? kolik minut a dat? díky!
@LaraA píše:
ahoj - obnovují. budeme mít pro děti GPS hodinky, ale nevím jaký tarif do toho pořídit. jaký máte vy prosím? kolik minut a dat? díky!
V hodinkách máme jen předplacenou kartu. Nic víc není podle mě třeba. Akorát jsem na ní před tím, než jsem ji vložila do hodinek, vypnula PIN, protože ten není na hodinkách jak zadat.
Máme model Carneo Guard Kid, akorát jsme je teda nekupovali tady (české e-shopy je nabízejí za 1500-1999 Kč), ale objednali z Aliexpresu z Číny za 17 dolarů.
@acimedaca máme z aliexpresu. doporucene od kamaráda
https://m.aliexpress.com/…4992100.html?…
@mona77 píše:
Můžeš prosím uvést typ těch z Číny, s kterýma jste spokojeni? (klidně rovnou odkaz)
Holky mate odkaz na ty z Ali?
A když chci aby ty hodinky měli jen funkci fitnes hodinek s GPS bez nutnosti simky a dat?
A když chci aby ty hodinky měli jen funkci fitnes hodinek s GPS bez nutnosti simky a dat?