Dětské GPS hodinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
20.7.17 00:13

Takže ty když se rozbiji tak je vyhodite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.7.17 07:29

@Klarys101 a co mam s nima delat? Vyhodit dalsi 2000 za opravu? Vali se v supliku s zabiraji misto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.9.17 14:55

Také jsme pořídili hodinky Gator a synovi se podařilo sklíčko rozbít. Napsala jsem na clever store a sklíčko nám vyměnili za 520,–, což je mnohem lepší než kupovat nové hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.10.17 16:38

@EvkaN2 @SokolkaN můžu se zeptat, jak jste lehce s odstupem času spokojené? A nejsou na cca 7 letou holčičku moc velké? Fungují bez problému? Chci kupovat ty GATOR 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
13.12.17 11:50
@Vemas píše:
@Klarys101 nikde. Nechci davat 2000 za opravu. Takze ma ty z alli

Můžeš prosím uvést typ těch z Číny, s kterýma jste spokojeni? (klidně rovnou odkaz :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
16.5.18 09:06

Obnovuji tema. Rada bych pro dceru hodinky s gps lokatorem. Nepotrebuji aby meli dalsi funkce. Ciste jen aby vedela cas a ja kde je. S jakymi mate zkusenost prosim?
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
17.5.18 23:00
@blueberryx píše:
Obnovuji tema. Rada bych pro dceru hodinky s gps lokatorem. Nepotrebuji aby meli dalsi funkce. Ciste jen aby vedela cas a ja kde je. S jakymi mate zkusenost prosim?
Dekuji :kytka:

Objednali jsme z Aliexpresu asi za 17 dolarů. Svoji historickou roli splnily (potřebovala jsem je pro uklidnění dcery i svoje, když začínala jezdit sama po Praze), teď už leží většinou v šuplíku. Používáme je třeba při lyžování, když jsou pohodlnější než tahat v kapse velký telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.18 14:04

Dětské hodinky

GPS hodinky ze zkušenosti to syn beztak odmítal nosit, měl to v kapse a stály mě ty hodinky 2000 Kč. Vadilo mu, že ho špehujeme, a když volal tak to bylo špatně slyšet. A nakonec je beztak ztratil. Tak jsem se naštvala a koupila mu za 300 Kč gumové. https://www.hgm.cz/hodinky/detske/
Ty má radši a pokud je ztratí tak mi to tak nevadí. :P
Kde kupujete hodinky Vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.9.18 09:18

jaký tarif do GPS hodinek?

ahoj - obnovují. budeme mít pro děti GPS hodinky, ale nevím jaký tarif do toho pořídit. jaký máte vy prosím? kolik minut a dat? díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
27.9.18 09:31

@LaraA taky nad nimi přemýšlím, jaké hodinky máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
27.9.18 11:27
@LaraA píše:
ahoj - obnovují. budeme mít pro děti GPS hodinky, ale nevím jaký tarif do toho pořídit. jaký máte vy prosím? kolik minut a dat? díky!

V hodinkách máme jen předplacenou kartu. Nic víc není podle mě třeba. Akorát jsem na ní před tím, než jsem ji vložila do hodinek, vypnula PIN, protože ten není na hodinkách jak zadat.
Máme model Carneo Guard Kid, akorát jsme je teda nekupovali tady (české e-shopy je nabízejí za 1500-1999 Kč), ale objednali z Aliexpresu z Číny za 17 dolarů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.9.18 20:09

@acimedaca máme z aliexpresu. doporucene od kamaráda
 https://m.aliexpress.com/…4992100.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
10.7.19 23:57
@mona77 píše:
Můžeš prosím uvést typ těch z Číny, s kterýma jste spokojeni? (klidně rovnou odkaz :-) )

Holky mate odkaz na ty z Ali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.7.19 00:01

A když chci aby ty hodinky měli jen funkci fitnes hodinek s GPS bez nutnosti simky a dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.7.19 00:01

A když chci aby ty hodinky měli jen funkci fitnes hodinek s GPS bez nutnosti simky a dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí