Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@KikiC bohužel nejde mit GPS bez sim s daty.
My koupili gator2 a ty jsou pěkně na nic! Teda hodinky ok, ale aplikace na prd. A bez aplikace nejde nastavit ani čas.
Potřebuji pro syna (6) nejake spolehlivé. Máte nějaky typ? Popř. odkaz? Diky moc
Zdravím a háčkuji se. Chci pořídit pro dceru, její spolužačka má také hodinky a máma aspon ví kde se nachází. ![]()
Syn měl z Číny asi za 700 a vydržely cca 3 měsíce, odešla baterie, je pravda že jsme viděli kde je, ale v budovách to nesnímá, zabere to nejbližší buňku, tudíž když byl ve škola tak mi to hlásilo že je před školou, občas se to seklo…nemyslím si že je to špatná věc ale je rozumnější do toho vrazit víc peněz…má 8 a na vánoce dostane mobil. Doufám tě vydrží víc.. i když taky mu víc jak rok nedávám.
Ahoj, my máme pro syna Garneo Guard Kid +, cena okolo 1800Kč. Syn je žížala, má hodně hubenou ruku, mně přijdou velké, ale on je spokojený a připadá si víc dospěle, že má „velký“ hodinky. Jinak na běžné nošení je nemá, jen když jde třeba sám na hřiště nebo jde ten den ze školy či kroužku sám. Pro mě jsou na tenhle účel lepší, než mobil - hodinky má pořád na ruce, můžu mu na to kdykoliv napsat nebo zavolat a mám jistotu, že mi to zvedne (narozdíl od mobilu, který by nejspíš nechal někde ležet na hřišti nebo aktovce, že by ani neslyšel zvonění). Nevím, jak je to u jiných typů hodinek, ale přes tyhle jde i pořizovat foto, co zrovna dělá neb kde je. Za nás můžu říct, že je to opravdu celkem šikovná věc ![]()
My máme tyhle:
https://www.alza.cz/…d4401289.htm?…(PLA)+-+trendy_Hodinky_~25089756~
Jsme spokojeni. Jen ty školy, kdyby neměly tak pitomé zákazy ve školních řádech…
Dcera je musí během vyučování sundávat. Nevysvětlíte, že je telefonování vypnuto a odposlech nepoužíváte… ![]()
@Zesta píše:
Ahoj, my máme pro syna Garneo Guard Kid +, cena okolo 1800Kč. Syn je žížala, má hodně hubenou ruku, mně přijdou velké, ale on je spokojený a připadá si víc dospěle, že má „velký“ hodinky. Jinak na běžné nošení je nemá, jen když jde třeba sám na hřiště nebo jde ten den ze školy či kroužku sám. Pro mě jsou na tenhle účel lepší, než mobil - hodinky má pořád na ruce, můžu mu na to kdykoliv napsat nebo zavolat a mám jistotu, že mi to zvedne (narozdíl od mobilu, který by nejspíš nechal někde ležet na hřišti nebo aktovce, že by ani neslyšel zvonění). Nevím, jak je to u jiných typů hodinek, ale přes tyhle jde i pořizovat foto, co zrovna dělá neb kde je. Za nás můžu říct, že je to opravdu celkem šikovná věc
Dcera právě jezdí od září do školy sama, jede přes město tramvaji, síce mě dává vědět mobilem ale jak jde po škole na hřiště které je kousek od školy, tak je mobil k prdu, tuhle zapoměla na čas a dovolat jsem se ji nemohla ![]()
@petunie1 píše:
My máme tyhle:
https://www.alza.cz/…d4401289.htm?…(PLA)+-+trendy_Hodinky_~25089756~Jsme spokojeni. Jen ty školy, kdyby neměly tak pitomé zákazy ve školních řádech…Dcera je musí během vyučování sundávat. Nevysvětlíte, že je telefonování vypnuto a odposlech nepoužíváte…
Když vypadají jako normál hodinky, tak by to škola ani nemusela vědět
Spolužačka dcerky má také podobné hodinky a žádný problém nikdy nebyl ![]()
@Mischa69 U nás ve škole je taky ve školním řádu napsáno, že tyhle hodinky se do školy nosit nesmí
. Třeba třídní učitelce na vyučování to nevadí, ale když měl syn supl v družině, tak je musel sundat
. Teď už nosí hodně mikiny, takže ty hodinky nejsou pod rukávem vidět a prochází to… ale kdyby to učitelka chtěla asi úplně zakázat, tak může a já s tím nic nezmůžu ![]()
Aha. U nás co jsem slyšela, tak ani ve družině tedy v klubu, tak jim nevadí. ![]()
Ahoj, potřebovala bych prosím poradit. Chtěli by jsme koupit hodinky dceři 8 let k narozeninám. Potřebuji, aby jsme si mohli krátce zavolat, měly krokoměr, popř. GPS. Můžete mi prosím poslat konkrétní odkaz, jaké máte, jak jste spokojení. Nechceme nic drahého, nevím, jak je dcera bude často nosit, ale chtěla bych aspoň krokoměr, aby to bylo pro ni zajímavé. Moc děkuji za každý tip.
@Katka II Ahoj, jak píšu, tak syn má Garneo Guard kid +. Jsme s nima spokojení, volat se na ně samozřejmě dá, i poslat zprávu, lze přes ně i fotit, přes aplikaci v mobilu je vypínat a nastavovat… ale krokoměr teda nemají. Akorát se jako rodič můžeš pak přes aplikaci podívat v mapách na trasu, kudy ten den chodil/a, ale to samozřejmě není krokoměr jako takový.
@Katka II píše:
Ahoj, potřebovala bych prosím poradit. Chtěli by jsme koupit hodinky dceři 8 let k narozeninám. Potřebuji, aby jsme si mohli krátce zavolat, měly krokoměr, popř. GPS. Můžete mi prosím poslat konkrétní odkaz, jaké máte, jak jste spokojení. Nechceme nic drahého, nevím, jak je dcera bude často nosit, ale chtěla bych aspoň krokoměr, aby to bylo pro ni zajímavé. Moc děkuji za každý tip.
Ahoj, narazila jsem na tyto hodinky, v pos¨pisu píšou že mají krokoměr i gps, ale cena je tedy vyšší ![]()
https://www.lamax-electronics.com/…tchy2-black/
Díky moc za odkaz. Mají všechny funkce co bych si přála, akorát cena. Moje cen. představa je cca do 1.300 Kč. Nevadily by mi ani hodinky z Číny, počítám s menší kvalitou. Nevím, jak často by je dcera nosila, tak nechci moc investovat. Akorát nemůžu žádné na SIM kartu + krokoměr nebo kalorie najít. Všechny co jsem viděla mají pouze GPS. ![]()
Díky moc za odkaz. Mají všechny funkce co bych si přála, akorát cena. Moje cen. představa je cca do 1.300 Kč. Nevadily by mi ani hodinky z Číny, počítám s menší kvalitou. Nevím, jak často by je dcera nosila, tak nechci moc investovat. Akorát nemůžu žádné na SIM kartu + krokoměr nebo kalorie najít. Všechny co jsem viděla mají pouze GPS. ![]()
Není za co, mě by se také pro dceru líbily, ale cena je fakt vysoká. S krokoměrem zatím jen tyto.