Dětské GPS hodinky

6024
14.11.16 12:20

Detske GPS hodinky

Ahoj,
Chtela jsem se zeptat, zdali mate nekdo zkusenost s GPS hodinkama pro deti? Rozhodujeme se co, koupit synovi (bude mu 8) jestli naky obycejny mobil nebo ty GPS hodinky. Moc se mi libi, ze vidim, ze dosel do skoly/krouzku. Zaroven je bude mit na ruce a neztrati je. u mobilu se bojim, ze ho bude tahat po kapsach, nebo ho nekde necha…
Ale zase si moc nedovedu predstavit jak do hodinek mluvi?
Nikde jsem nenasla moc recenzi a takovych typu hodinek je na trhu dost, takze uvitam kazdou radu ci postrech.
Budu rada i za konkretni odkazy. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
14.11.16 12:23

Edit, synovi bude 8 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.11.16 12:27

Ahoj máme je doma..

A jak ríkam máme je doma v šuplíku syn je nerad nosí..protože má tělocvik a milion výmluv ale jako snažíme se aby je nosil..ale má i mobil..Mě to hodinky trošku přijdou jako čip. Má na ruce něco co mužu kontrolovat kde a kde se pohybuje. Co se týče mluvení do hodinek moc nefunguje a nejsem s tím moc spokojená..Ale spíše ho používám nato že vidím kde je a kam šel a tak dále a když něco potřebujem voláme mu nebo si píšeme přez viber. On je celkem spolehlivý a mobil má celou dobu v aktovce a muže ho vytáhnout až když de ze školy…a pak domů to mi píše nebo volá..Jako je to dobrá věcička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
14.11.16 14:25

@rea.sk
Toho jsem se presne bala :zed: oboje porizovat nechceme.
Jake presne hodinky ma? To telefonovani- neni to slyset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.11.16 09:58
@Vemas píše:
@rea.sk
Toho jsem se presne bala :zed: oboje porizovat nechceme.
Jake presne hodinky ma? To telefonovani- neni to slyset?

Už nevím značku hodinek doma se podívám a když tak napíšu..ale opravdu to telefonování je o ničem…My ty hodinky máme už jen pro jistotu že ho vyhledáme ale jinak na telefonování nedoporučuji…Je to náš čip aby jsme si ho našli.. :)
Pokud nechcete nějak moc investovat peníze do těchto hodinek tak kamarádky si ty hodinky objednávali z číny za cca 700,– Kč ja za nich dala tady 3000,–.. Pro dceru koupím určitě s číny už to jako v tom kašlu a z číny jsou i lepší mají víc funkcí a display je velký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
18.11.16 07:56

@rea.sk hmm tos me moc nepotesila :zed:
A v cem je to telefonovani tak spatny? Ze to neslysi dite? Nebo ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26442
18.11.16 08:18

U nás je s hodinkami (jakýmikoliv) problém - tak nějak „se zapomínají“ dát na ruku. Navíc je stejně musí na tělocvik nebo sport sundat, takže hrozí ztráta. Na mobil si dávají moje děti větší pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.11.16 09:08
@Vemas píše:
@rea.sk hmm tos me moc nepotesila :zed:
A v cem je to telefonovani tak spatny? Ze to neslysi dite? Nebo ty?

mluviš do těch hodinek prostě není to tak kvalitní jako když používaj telefon… Hodinky jak jsem už psala do poručuji kvůli lokalizaci ale na telefonování určitě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.5.17 21:22

Ahoj, je tu nekdo kdo kupoval nekde v posledni dobe hodinky s lokaci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
25.5.17 21:48

@Klarys101 ano my. K vanocum sme poridili skoro za 3000. Fungovaly dobre, bohuzel syn rozbil sklo na displeji a oprava by vysla strasne draho. Takze sme to riskli a koupili na alli nejake za 400,– tady ty same stoji 1200-2000 :P musela jsem si teda vygooglit vse od appky pres manual, ale funguji perfektne. Pouzivame je hlavne kvuli lokaci, na obcasne telefonovani staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.17 22:16

gps

Tak aby netušil že to má GPS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.6.17 21:24

Ja mohu opravdu doporučit ten cleverstore, když jsme je pořizovali tak na něj byly dobré ohlasy a máme s ním dobrou zkušenost, takže zkuste tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
26.6.17 09:24

@Klarys101 zrovna ty sme meli. A teda, ty z alli funguji lepe. A jsou o dost levnejsi.
Gator tu nema servis. Me rekli, ze vymena sklicka bude za 2000,– :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.7.17 20:27

My jsme tedy naštěstí neservisovali. A kam chodíte tedy opravovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
19.7.17 11:46

@Klarys101 nikde. Nechci davat 2000 za opravu. Takze ma ty z alli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie