Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, nemáte někdo tip na komedie pro děti. Jako např: Sám doma, atd…
Nebo něco klidně, jako třeba At Žijí duchové atd…prostě něco takového. Už mě totiž vůbec nic nenapadá a moc si nevzpomínám, na co jsme koukali mi, jako děti.
.Na ty dnešní novinky se popravdě moc dívat nedá, je to hrůza, co dokážou pro děti vymyslet. Zlatá svatá, stará klasika.
děkuji ![]()
@Mensy Nevím pro jak staré dítě, ale hezký film je třeba Past na rodiče ![]()
Honzíkovi se líbí hraný Petr Pan.
Pak mě ještě napadá Stuart Little, S čerty nejsou žerty nebo třeba Kuky se vrací, Lucie postrach ulice
Také mám ráda filmy s Tomášem Holým, takže Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny, Za jezevčí skálou,…
Páni kluci
s tebou mě baví svět
asterix a obelix
koralína a svět za tajemnými dveřmi
animáky(hledá se nemo, shrek, příšerky s. r.o.,madagaskar, za plotem…)
Jednou přítelkyně stáhla dětem ( 6 a 8 ) let film Princ a pruďas a bez kontroly obsahu odešla do práce zanechav je babičce. Ta po příchodu prohlásila, že netušila, že provádíme takhle drsnej druh sexuální výchovy, tak ačkoliv se jí to zdálo divné, film nevypla a nechala dokoukat.¨
Pro příklad připojuji jednu recennzi z ČSFD, za mě, doporučuju všema 11 ![]()
http://www.csfd.cz/…nc-a-prudas/
Ruku na srdce, raději bych v roli prince Thadea viděl Setha Rogena, ale kašlat na to. Tohle je neskutečný náser toho nejsprostšího, nejlacinějšího a nejpokleslejšího humoru, který může z hollywoodské žumpy vytéct, takže ohrnování nosů od útlocitných kazatelů morálky, kterým tohle rozhodně vtipné nepřipadá, je určitě namístě. Já řval smíchy už od začátku, abych ve třetině seznal, že to má navíc parádně vystavěný regulérní fantasy příběh, který funguje především díky skvělé výpravě a dokonalé Jablonského hudbě. Ať už je ten film opravdu tak dokonalý, nebo se mi jenom strefil do nálady, neřeším a bez výhrad mu pálím plnou. [PS: Natálčina koupel je přesně ten moment, kdy se chlapovi zákonitě odkrvuje mozek, protože srdce zrovna pumpuje úplně jiným směrem. Ať si verbal myslí, co chce.]
Příspěvek upraven 21.05.15 v 14:55
Ještě je pěkná Matilda ![]()
jo a vím, že ses ptala na starší, ale zrovna na tyhle animáky(v předchozím příspěvku) se koukat dá ![]()