Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dedecek chce dceri (2r) k narozeninam koupit zlate nausnice.
Libily by se mi s perlickou.
Mate, prosim, nekdo? Moc prosim foto.
Nebo tipy?
Nejak nemam inspiraci.
Na netu se mi nic moc nelibi, zatim jsem si ze zadnych nesedla na zadek.
Diky.
Zkusenost nemam, ale chtela je kamaradka a ve zlatnictvi ji rekli, ze perla se nesmi macet ve vode. Ze by ji musela na koupani sundavat. Tak ma opal.
Souhlas. Nekoupila bych. Byla jsem upozorněna, jak jsou perlové šperky náchylné, dokonce jsem byla ve zlatnictví svědkem reklamace, když perla vypadla. Pochopila jsem, že se nevrtá, ale lepí. Sama vždy před sprchou sundavám.
@Levandule121 píše:
Souhlas. Nekoupila bych. Byla jsem upozorněna, jak jsou perlové šperky náchylné, dokonce jsem byla ve zlatnictví svědkem reklamace, když perla vypadla. Pochopila jsem, že se nevrtá, ale lepí. Sama vždy před sprchou sundavám.
To potvrzuji z vlastní zkušenosti. Stačilo sáhnout do kapsy u kalhot a perla byla na zemi. Opravdu se jen lepí. Po opravě se prsten bojím nosit
Dekuji, to jsem nevedela, sama mam v usich perlicky a uz jsem je tyden nesundala, nejak jsem si to neuvedomila, ano, jednu uz mi lepili.
Ale dceri bych je nechtela na trvalo, ma svoje normalni detsky, jen treba jako slavnostni prilezitostne.
@Opicová i příležitostně je může ztratit. Děti blbnou, všude vlezou. Nevím no. Já bych to po svojí zkušenosti už neriskovala. Strašně mě to mrzí, ten prstýnek, co mám, je nádherný, ale prostě už se ho bojím nosit
Dobrý den, taky by se mi podobné líbily, vybrala jste nakonec nějaké?
@Květuš25 Jojo, našla jsem dle svých představ, připojuji fotku, jsou malinké dětské