Dětské příkrmy, noční jídlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Teruna000 píše:
Mám úplně to samé ve stejný čas… a je úplně jedno, jestli mu dám kaši, masozeleninu nebo cokoliv jiného. Budí se stále ve 23, 2 a v 6. Nezbývá než vydržet a krmit…až sní v noci mě, tak už mi to bude jedno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam je 9 měs. a taky se mi budí 2krát v noci. Zkusila jsem dát čaj že by měl jen žízen a to neprošlo, tak dávam pořád mléko. A co dát kaši a než jde spát tak mlíko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barca.hrosik píše:
Pokud ma dite opravdu hlad podavala bych ja to mela u starsi dcerky a mudr rikala ze je to v poradku ze mam jidlo podat pokud si rekne casem to ustalo a mleko mela pouze vecer pak az kolem 6 rani
Děkuji..určitě má hlad, vydržím a budu doufat, že se to časem změní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šelba píše:
Nam je 9 měs. a taky se mi budí 2krát v noci. Zkusila jsem dát čaj že by měl jen žízen a to neprošlo, tak dávam pořád mléko. A co dát kaši a než jde spát tak mlíko
Ano, je to stejné, čajík nechce. Prostě je to o hladu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žofinka13 ahoj davala bych normalne kasi lzickou a zkusila misto jidla dat jen napit caje, takhle jsem to odbourala ja.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenama18 píše:
@Žofinka13 ahoj davala bych normalne kasi lzickou a zkusila misto jidla dat jen napit caje, takhle jsem to odbourala ja.
ahoj, děkuji za tip, kaši na lžičku zkusím dát od zítra, problém je v tom že čaj nechce, nebo se jen napije a potom stejně chce jídlo-mlíčko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle už je o zvyku! podle mě hlad nemá, jen si zvykl na flašku! na noc bych dala normálně kaši na lžičku a v noci max. dát cucnout čaje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žofinka13 o pardon ted jsem dočetla..nicméně bych stejně už tolik v noci nekrmila, na noc tedy kaši lžičkou a pak max. jednou mlíko..nemůže mít hlad přece!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 píše:
@Žofinka13 o pardon ted jsem dočetla..nicméně bych stejně už tolik v noci nekrmila, na noc tedy kaši lžičkou a pak max. jednou mlíko..nemůže mít hlad přece!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás zafungovala na večer masozelenina… a hlavně dostatečně „cpát“ v průběhu celého dne, zjistila jsem, že když toho má přes den málo, tak nevypadá, že má hlad, protože se furt něco děje, ale pak se dojídá v noci, kdežto dítko „přežrané“ z celého dne mi (poprvé v životě) spalo celou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žofinka13 píše:asi má,..protože vždy všechno vypije. Má 6,5 měsíce a má 9,5kg,…je velký…a hladový věčně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak u nás zafungovala na večer masozelenina… a hlavně dostatečně „cpát“ v průběhu celého dne, zjistila jsem, že když toho má přes den málo, tak nevypadá, že má hlad, protože se furt něco děje, ale pak se dojídá v noci, kdežto dítko „přežrané“ z celého dne mi (poprvé v životě) spalo celou noc.
Ano…to je také velká pravda, možná když se zamyslím nad jeho denním jídlem…přitlačím aby jedl více během dne. Děkuji za výborný tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 píše:ahá, tak to my neměly ani v roce teda
já nevím, je mi jasné, že pokud má děcko hlad, že ho asi nenechám řvát hlady, nicméně stejně bych se snažila ho trochu brzdit
vím, vím
…zjištovala jsem si kolik mají některá dítka v roce,…je i dlouhý, má být po kom
, už se i narodil velký 4kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žofinka13 a zkousela jsi uvarit normalne caj z pytliku a ochutit ho medem? mala se po nem muze utlouct ale je pravda ze ona od narozeni ma rada caje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenama18 píše:
@Žofinka13 a zkousela jsi uvarit normalne caj z pytliku a ochutit ho medem? mala se po nem muze utlouct ale je pravda ze ona od narozeni ma rada caje
uvažovala jsem o sladčím čajíku, ale med se nemá do roka podávat, takže má granulovaný, sladčí cukrem a stejně nic moc pitný režim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit