Dětské příkrmy, noční jídlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
26.2.14 19:57
@Teruna000 píše:
Mám úplně to samé ve stejný čas… a je úplně jedno, jestli mu dám kaši, masozeleninu nebo cokoliv jiného. Budí se stále ve 23, 2 a v 6. Nezbývá než vydržet a krmit…až sní v noci mě, tak už mi to bude jedno :-D
:D jéé to je paráda, nejsem sama…naprosto s tebou souhlasím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.2.14 20:00

Nam je 9 měs. a taky se mi budí 2krát v noci. Zkusila jsem dát čaj že by měl jen žízen a to neprošlo, tak dávam pořád mléko. A co dát kaši a než jde spát tak mlíko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.2.14 20:00
@barca.hrosik píše:
Pokud ma dite opravdu hlad podavala bych ja to mela u starsi dcerky a mudr rikala ze je to v poradku ze mam jidlo podat pokud si rekne casem to ustalo a mleko mela pouze vecer pak az kolem 6 rani

Děkuji..určitě má hlad, vydržím a budu doufat, že se to časem změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.2.14 20:01
@šelba píše:
Nam je 9 měs. a taky se mi budí 2krát v noci. Zkusila jsem dát čaj že by měl jen žízen a to neprošlo, tak dávam pořád mléko. A co dát kaši a než jde spát tak mlíko ;)

Ano, je to stejné, čajík nechce. Prostě je to o hladu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
26.2.14 20:02

@Žofinka13 ahoj davala bych normalne kasi lzickou a zkusila misto jidla dat jen napit caje, takhle jsem to odbourala ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.2.14 20:03
@lenama18 píše:
@Žofinka13 ahoj davala bych normalne kasi lzickou a zkusila misto jidla dat jen napit caje, takhle jsem to odbourala ja.

ahoj, děkuji za tip, kaši na lžičku zkusím dát od zítra, problém je v tom že čaj nechce, nebo se jen napije a potom stejně chce jídlo-mlíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.2.14 20:10

Tohle už je o zvyku! podle mě hlad nemá, jen si zvykl na flašku! na noc bych dala normálně kaši na lžičku a v noci max. dát cucnout čaje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.2.14 20:11

@Žofinka13 o pardon ted jsem dočetla..nicméně bych stejně už tolik v noci nekrmila, na noc tedy kaši lžičkou a pak max. jednou mlíko..nemůže mít hlad přece!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.2.14 20:14
@dendule4 píše:
@Žofinka13 o pardon ted jsem dočetla..nicméně bych stejně už tolik v noci nekrmila, na noc tedy kaši lžičkou a pak max. jednou mlíko..nemůže mít hlad přece!! :nevim:
:D asi má,..protože vždy všechno vypije. Má 6,5 měsíce a má 9,5kg,…je velký…a hladový věčně :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
26.2.14 20:19

Tak u nás zafungovala na večer masozelenina… a hlavně dostatečně „cpát“ v průběhu celého dne, zjistila jsem, že když toho má přes den málo, tak nevypadá, že má hlad, protože se furt něco děje, ale pak se dojídá v noci, kdežto dítko „přežrané“ z celého dne mi (poprvé v životě) spalo celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.2.14 20:21
@Žofinka13 píše: :D asi má,..protože vždy všechno vypije. Má 6,5 měsíce a má 9,5kg,…je velký…a hladový věčně :lol:
:-O ahá, tak to my neměly ani v roce teda :mrgreen: já nevím, je mi jasné, že pokud má děcko hlad, že ho asi nenechám řvát hlady, nicméně stejně bych se snažila ho trochu brzdit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.2.14 20:21
@j.a.n.i1 píše:
Tak u nás zafungovala na večer masozelenina… a hlavně dostatečně „cpát“ v průběhu celého dne, zjistila jsem, že když toho má přes den málo, tak nevypadá, že má hlad, protože se furt něco děje, ale pak se dojídá v noci, kdežto dítko „přežrané“ z celého dne mi (poprvé v životě) spalo celou noc.

Ano…to je také velká pravda, možná když se zamyslím nad jeho denním jídlem…přitlačím aby jedl více během dne. Děkuji za výborný tip :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.2.14 20:23
@dendule4 píše: :-O ahá, tak to my neměly ani v roce teda :mrgreen: já nevím, je mi jasné, že pokud má děcko hlad, že ho asi nenechám řvát hlady, nicméně stejně bych se snažila ho trochu brzdit

vím, vím :lol:…zjištovala jsem si kolik mají některá dítka v roce,…je i dlouhý, má být po kom :D, už se i narodil velký 4kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
26.2.14 20:26

@Žofinka13 a zkousela jsi uvarit normalne caj z pytliku a ochutit ho medem? mala se po nem muze utlouct ale je pravda ze ona od narozeni ma rada caje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.2.14 20:27
@lenama18 píše:
@Žofinka13 a zkousela jsi uvarit normalne caj z pytliku a ochutit ho medem? mala se po nem muze utlouct ale je pravda ze ona od narozeni ma rada caje

uvažovala jsem o sladčím čajíku, ale med se nemá do roka podávat, takže má granulovaný, sladčí cukrem a stejně nic moc pitný režim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí