Obarvím krabičku řepou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
obarvím krabičku řepou?
Chtěla bych si předvařit pro prcka do mrazáku mrkev a červenou řepu, rozmixovat a po jednotlivých porcích dát do klasických zavíracích plastových krabiček. Myslíte, že se tím obarví?
Nerada bych si je poničila.. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mozne to je, nektere plastove veci mi to obarvilo, ale treba Avent via poharky v pohode. Nebo sklenicky od jihoceskych jogurtu nebo Hello presnidavek, sklo to samozrejme taky neobarvi a mrazila jsem v tom bezne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrkví jo, řepou ne. Ale neponičíš to tak, že by to bylo nepoužitelné a mě se to pár umytích stejně dostalo dolů.
Příspěvek upraven 26.02.14 v 12:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medžika píše:
Dej to do skla radeji.
Sklo do mrazánku teda nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
Sklo do mrazánku teda nevím
mrazila jsem vse v presnidavkovych sklenickach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky. Tak nevím, jestli to raději nenamrazím v sáčcích
krabiček by mi bylo líto a sklo se bojím dát do mrazáku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
mrazila jsem vse v presnidavkovych sklenickach
Jo, asi to jde, ale nenapadlo by mě to. Zdá se mi to jakési divné
Ale asi to bude spíš tím, že skleničky schraňuju na zavařování, přesnídávky nekupuju, tak jich nemám tolik k dispozici.
@Lejaa Já tohle mrazím v sáčku a to tak, že to rozprostřu na placku a krásně se to pak láme. Plastové krabičky na více použití jsou určitě ekologičtější, ale mě to takhle vyhovuje… jo, ale já mrazím syrové. Mám to nastrouhané, tak je ot uvařené hned ![]()
Příspěvek upraven 26.02.14 v 12:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
Jo, asi to jde, ale nenapadlo by mě to. Zdá se mi to jakési divnéAle asi to bude spíš tím, že skleničky schraňuju na zavařování, přesnídávky nekupuju, tak jich nemám tolik k dispozici.
@Lejaa Já tohle mrazím v sáčku a to tak, že to rozprostřu na placku a krásně se to pak láme. Plastové krabičky na více použití jsou určitě ekologičtější, ale mě to takhle vyhovuje… jo, ale já mrazím syrové. Mám to nastrouhané, tak je ot uvařené hnedPříspěvek upraven 26.02.14 v 12:45
To by taky šlo..:-)
Spíš jsem si to chtěla předchystat a usnadnit, protože mě to každodenní vaření neba
tak bych to sfoukla naráz na pár dní dopředu, no..:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa Tak stejně to musíš ohřát a mě to 15 minutový vaření nevadí - maso mám teda taky předvařené. A když mám něčeho moc, tak taky zamrazím, pro strýčka příhodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
sklo můžeš dát do mrazáku, jen nesmí být sklenička úplně plná ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lizzi píše:
sklo můžeš dát do mrazáku, jen nesmí být sklenička úplně plná
To jo, to vím…, jen by mě to prostě nenapadlo… výše vysvětluji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
Mrazila jsem ve skle i MM
sklenicky i obsah prezily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit