Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím o tip nebo doporučení na dětské sedátko do vany. Je spoustu typů, ale máme bohužel dost úzkou vanu a sedátka na které jsem zatím narazila jsou vždy širší. Můžete někdo poradit které sedátko je vhodné i do úzké vany?(30cm). Děkuji ![]()
Já měla na mysli něco na tento způsob
http://www.spuntik.cz/…ny-aquababy/
Potřebuji něco pro větší dítě…
@ewyčka já myslím, že se do vany vlezou skoro všechny, ne? Zase tak atypicky úzkou vanu mít nemůžete, zkoušela jste to poměřit?
Máme vanu širokou 30 cm. Zatím jsou všechny širší…Nejužší byl 32 cm ![]()
@ewyčka píše:
Máme vanu širokou 30 cm. Zatím jsou všechny širší…Nejužší byl 32 cm
30cm?
Jak se tam koupete vy? Tam by se mi asi ani nevešel zadek
![]()
@ewyčka píše:
No vážněDole je úzká jen 30 cm…
To jsou spíš necky, ne? ![]()
A je to sedátko teda nutný? Jestli dítě už sedí, tak spíš kupte nějakou protiskluzovou podložku. Pokud nesedí, tak my koupali malýho na břiše, prostě malý množství vody a mrcasil se na břichu.
Tak já jsem dávala když neseděli klasický lehátko a jakmile si sedli tak ručník aby neklouzali ![]()
No tak já mého syna narozeného v červenci 12 jsem koupala prvvní tři týdny v umyvadle, pak v koupacím kyblíku(nemáme vanu) a teď od půl roka dám do sprcháče malý ručník, na to ho položím, osprchuju, namydlím, osprchuji a je to. Líbí se mu to, beru i hlavičku, směje se u toho, lepší zvykat od malinka, staršího jsem začala až po dvou letech a ze začátku se bál, mladší je naprosto v pohodě…aspoň se tak tváří
![]()