Dětský čaj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No jablečný čajík to on pil,alejá zas nee…Není problém mu udělat zvlášť nějaký dětský čajík…jen mě napadlo do kdy se dětem ty čaje dávají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Simon pije naopak jen bylinkove, protoze ovocne se mu zdaji kysele.
Ke snidani a veceri mu do jeho hrnecku odlijeme trochu z naseho caje - mame velke hrnky - tak ma treba zeleny, bily, hermankovy, medunkovy, nebo klidne tehotensky
proste ty co mame my.
Kdyz mu delam caj do flasky, tak na to mam detsky, nejlepsi mi prijde apotheke, nebo leros. Hlavne on ma pocit, ze ma neco sveho ![]()
Vypije celkem hodne, flasku ma 300 ml a kdyz mu ji dam, vypije celou. Za den je to: neco malo u jidla (celekm tak 100-200, jak kdy), dvakrat denne plnou flasku (600 ml) a pak dvakrat denne mliko (celkem 300 ml, ale mliko ja nepocitam mezi tekutiny)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normální ovocný čaj jsem synovi zkusila dát někdy po roce. Neslazený nechtěl, tak jsem mu přidala lžičku glukopuru a to vypil. Teď jsou mu 2 roky a měsíc a pije buď dětský čas (málokdy) nebo ředěnou šťávu nebo džus. Vypije denně cca 500 ml mlíka a 700 ml jiných tekutin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jak se tak dívám,tak jsme teda s tekutinama hluboko pod průměrem… Malý mi kromě mlíka vypije tak max. 300ml čaje… Jo šťávičky,ty by asi taky chlemtal ve velkém,ale to mu dávat nechci. Dostane jednou za čas hodně naředěný džus,ale to spíš za odměnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brokianaa Podle mě můžeš dávat všechny sypané čaje - základní neochucené varianty. Používám: rooibos zelený, rooibos červený, honeybush, občas slabý zelený a jiné. Dají se koupit i v bio kvalitě. Ovocný dávám jen dětský, ale ten nemají sypaný. Sladím glukopurem, rýžovým sirupem nebo jinými sladidly ze zdravé výživy. Třeba mu bude chutnat trošku oslazený a víc potom vypije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit