Noční pití čaje

6391
4.4.12 20:11

Nocni piti caje

Cauky zeny …Chci se zeptat zda ma nektera z vas zkusenost s castym nocnim budezni na cajik???? :-O :-O A pokud mate zkusenost co jste s tim delaly ??? :jazyk: Muj malej syn ted uz rocni ,se me budi casto v noci na caj,nekdy mu dam jen dudlik a caj nedam …Budi se mi cca od jeho 5 mesicu.Mozna zacal driv mozna pozdeji ted nevim ..Budi se nekdy ani sama kloudne nevim nepocitam to radsi…Ale obcas co se kouknu na mobil,budi se nekdy po 2 hodinach nekdy po trech a nekdy i drive je to ruzny …Proste kazdou „chvili“ vstavam …Jinak spi pekne jen okolo 4-5 hodiny ma sunar a vstavame okolo 8 ranni hodiny . :lol: Za vase rady a prispevky budu rada…Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
4.4.12 20:16

Asi neporadím. Ale malej má v postýlce netekoucí hrneček od nuku a v noci se sám napije - když se chruje, narazí na ni, napije se a spí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
4.4.12 20:20

@Nainuva ........... :) netekouci hrnecek slysim poprve .. :-O To my si piti nepodame sami.Pit mu davam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.4.12 20:35

Ahojda, mě jen napadlo vyzkoušet místo čajíku dávat před spaním pít jen čistou vodu, zažene líp žížu tak by to třeba pomohlo. :nevim: (a pak i v noci…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.4.12 20:37

my máme zase mlíko a taky se v noci budí. Naštěstí se obslouží sama, sedne si, cvakne si a zase si lehne. Ale není to nijak často teda, tak to ani neřeším…
Netekoucí hrneček máme taky, ale Tommee Tippee nebo Avent :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
4.4.12 20:40

@Minnnie …To me nenapadlo teda dat vodu …Je fakt ze jsme kupovali kojeneckou a pravarovali ji,ale ted jsme ji vysadily a zkousime klasickou vodu a pravarujeme …A zatim dobry,zadna reakce .Ale je me blby mu dat jen vodu,ja ji sama nemam rada.A nevim jak on by se tvaril ..A tepla voda je hnusna …Preci mu ji nemuzu davat studenou,…Ale asi to neni spatny napad dat jen vodu,jen to musim pretrpet ze by pil je vodu …Ale diky za tvuj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.4.12 20:42

Jájo to víš že to umí :lol: Já to vyřešila tak, že jsem dala na noc do postele netekoucí hrníček s čajem, ráno byl skoro prázdný. Když zjistí, že prostě na každé zabrečení nepřiběhneš, určitě to sám zvládne. Děti v tomhle věku zkouší, co si mohou dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
4.4.12 20:42
@Jaja87 píše:
@Minnnie …To me nenapadlo teda dat vodu …Je fakt ze jsme kupovali kojeneckou a pravarovali ji,ale ted jsme ji vysadily a zkousime klasickou vodu a pravarujeme …A zatim dobry,zadna reakce .Ale je me blby mu dat jen vodu,ja ji sama nemam rada.A nevim jak on by se tvaril ..A tepla voda je hnusna …Preci mu ji nemuzu davat studenou,…Ale asi to neni spatny napad dat jen vodu,jen to musim pretrpet ze by pil je vodu …Ale diky za tvuj nazor.

Proč nemůžeš dát studenou? A ročnímu dítěti už převařovat není potřeba na to bych se vybodla. A že se ti to příčí? Hele já taky piju jen štávy, čaje a malýho jsem při tom naučila na obyč. vodu, nechci, aby měl stejnej zlozvyk jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
4.4.12 20:43

@Vera111 .........my mame sunar ale okolo 4-5 rano a pak usne jeste do 8 jak kdy …Ale ne ze by me vadilo to nocni buzeni …Ale je to nekdy fakt casto ,predpokladam ze to je tak nekdy i 6× nekdy mene …A mozna vice,nevim nepocitam to radsi,ale byla bych rada kdybych mohla spat celou noc bez vstavani…Netekouci hrnecek slysim poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.4.12 20:44

v roce už ji může mít klidně studenou. Proč by nemohl? Naše pila taky vždycky studenou. Mlíko si dá taky radši studený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162

My měli to samé,v noci se budila třeba každých 20 minut,vypila třeba i 2 lahvičky čaje za noc.Tak ji na noc dávám jen čistou vodu,protože vím že ji nechce :lol: a teď se v noci vzbudí třeba jen 2× dám dudlík a je klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230

Tady máš hromadu netekoucích: http://www.malvik.cz/Vyhledavani?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
4.4.12 20:47

@Lastkecka …Ja nevim no mnetekouci hrnecek nemam …A kdybych mela a zkusila mu ho dat do postylky myslim ze by byl plny a nenapil by se sam ..Umime pit sami jen v leze a to mu musim dat i ruce na flasku a pak drzi a pije ..Pred den apod…Ma caj na stolku a kdyz chce pit veme ho a poda mi ho a ja mu dam napit..On flasku umi drzet ale nenakloni ji aby mu to teklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.4.12 20:48
@Jaja87 píše:
@Vera111 .........my mame sunar ale okolo 4-5 rano a pak usne jeste do 8 jak kdy …Ale ne ze by me vadilo to nocni buzeni …Ale je to nekdy fakt casto ,predpokladam ze to je tak nekdy i 6× nekdy mene …A mozna vice,nevim nepocitam to radsi,ale byla bych rada kdybych mohla spat celou noc bez vstavani…Netekouci hrnecek slysim poprve

chápu. Já jsem dceru v roce ještě šestkrát za noc kojila, takže vím o čem mluvíš :? Nejsem zastáncem žádných tvrdších metod, takže já bych prostě vydržela, dokud ho to nepřejde. Ale to není moc dobrá rada :mrgreen:
hrneček třeba tady http://www.malvik.cz/…uchy-9-260ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
4.4.12 20:49

@Vera111 Mlicko mame radsi teplejsi ..ne moc tak akorad…Ale je teda dobre ze muze i studenou ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí