Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@fenny U nás to mají normálně v obchodě s porcelánem/sklem/keramikou. Buď jako set, nebo si můžeš namíchat jednotlivé kousky dle vlastního vkusu (to dokonce vyjde levněji, než ten set).
@Svistice A u vás je na Kladně? A prozradíš mi kde přesně, prosím? Mám tam kamarádku, tak bych ji mohla vyslat ![]()
@fenny ahoj, nevim, jestli jsi z Prahy, ale je tu hezka mala prodejna v Sokolovske ulici-z Florence vezmes tram smer Karlinske namesti, prejdes na druhou stranu silnici a pokracujes po hlavni jakoby ve smeru jizdy. Asi tak po 50m tam je prosklena prodejna s porcelanem, tusim jen ceskym.. Mozna jsem videla takovy set i v Tescome..
@Modry pes Prahu nemám z ruky, ale jde mi o to, aby tam uměli domalovat to jméno dítěte.
@fenny Aha, tak o domalování jména dítěte jsem si nevšimla. To tam asi zajistit neumí. Ale ten obchod, o kterém jsem psala je v Kladně na hlavní třídě, pokud by Ti šlo jen o to keramické nádobí, kousek nad bývalým Rosmannem (teď je to obchod všechno za 30 nebo tak nějak).
@Svistice Ahaa, tak to nic, mně jde právě o to malování, jinak bych to samozřejmě sehnat uměla
Sami jsme takový setík dostali, jenže paní, co to malovala, je už v důchodu, takže teď nevím, kde by se to nechalo sehnat. Tak snad se ještě někdo ozve.
@fenny tak malovani jsem si taky nevsimla. To nevim, jedtli ram delaji..
Já bych zkusila pohledat na Fler.cz. Určitě se tam najde někdo kdo maluje na keramiku a dokázal by to vyrobit. Jen cenově to možná vyjde dráž ![]()
Já mám na Vánoce od ebulobo, mědvěda..je to hezké, barevné..
Mně se teď líbí nádobí, který jsem si našla na bakly. Tak ho asi koupím, ale uvidím… Zkušenosti s tímto shopem?
Na stranke kinekus majú tiež pekne sety, odporúčam
edit adminem - odkaz
Hezký dárek je dřevěný set misky a lžíce s vypáleným jménem a třeba i motivem, mě je dělala jedna paní, ale dají se sehnat třeba na Fleru
Holky moc děkuji za tuhle diskuzi. Zkusila jsem nádobí z Tescomy ale to mi tolik nevyhovovalo. Pak jsem koupila nádobí z Moonbaby a je fakt super. Pro Emmču jsem vzala dvě sady růžového, každá sada má trochu jiný odstín. Chci teď zkusit ještě koupit jejich bryndáky s rukávy. Máte někdo zkušenost??? ![]()
@Martina Pohludková Ahoj, prosím prosím jak se ti používají sady? Dělám si průzkum než koupím pro kámošku ![]()