Dětský jídelní set - poraďte kde koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
2.11.14 09:04

@fenny U nás to mají normálně v obchodě s porcelánem/sklem/keramikou. Buď jako set, nebo si můžeš namíchat jednotlivé kousky dle vlastního vkusu (to dokonce vyjde levněji, než ten set).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
2.11.14 09:06

@Svistice A u vás je na Kladně? A prozradíš mi kde přesně, prosím? Mám tam kamarádku, tak bych ji mohla vyslat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
2.11.14 09:21

@fenny ahoj, nevim, jestli jsi z Prahy, ale je tu hezka mala prodejna v Sokolovske ulici-z Florence vezmes tram smer Karlinske namesti, prejdes na druhou stranu silnici a pokracujes po hlavni jakoby ve smeru jizdy. Asi tak po 50m tam je prosklena prodejna s porcelanem, tusim jen ceskym.. Mozna jsem videla takovy set i v Tescome..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
2.11.14 09:23

@Modry pes Prahu nemám z ruky, ale jde mi o to, aby tam uměli domalovat to jméno dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.11.14 09:31

@fenny Aha, tak o domalování jména dítěte jsem si nevšimla. To tam asi zajistit neumí. Ale ten obchod, o kterém jsem psala je v Kladně na hlavní třídě, pokud by Ti šlo jen o to keramické nádobí, kousek nad bývalým Rosmannem (teď je to obchod všechno za 30 nebo tak nějak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
2.11.14 09:34

@Svistice Ahaa, tak to nic, mně jde právě o to malování, jinak bych to samozřejmě sehnat uměla :-) Sami jsme takový setík dostali, jenže paní, co to malovala, je už v důchodu, takže teď nevím, kde by se to nechalo sehnat. Tak snad se ještě někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
2.11.14 09:38

@fenny tak malovani jsem si taky nevsimla. To nevim, jedtli ram delaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.11.14 09:52

Já bych zkusila pohledat na Fler.cz. Určitě se tam najde někdo kdo maluje na keramiku a dokázal by to vyrobit. Jen cenově to možná vyjde dráž :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.11.14 09:54

Nebo koupit ten set a domalovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.12.14 23:56

Já mám na Vánoce od ebulobo, mědvěda..je to hezké, barevné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
27.4.21 20:31

Mně se teď líbí nádobí, který jsem si našla na bakly. Tak ho asi koupím, ale uvidím… Zkušenosti s tímto shopem?

• Citovat
  • Upravit
2
28.5.21 13:33

Na stranke kinekus majú tiež pekne sety, odporúčam :) ****

edit adminem - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
23.7.21 13:02

Hezký dárek je dřevěný set misky a lžíce s vypáleným jménem a třeba i motivem, mě je dělala jedna paní, ale dají se sehnat třeba na Fleru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.22 10:57

Holky moc děkuji za tuhle diskuzi. Zkusila jsem nádobí z Tescomy ale to mi tolik nevyhovovalo. Pak jsem koupila nádobí z Moonbaby a je fakt super. Pro Emmču jsem vzala dvě sady růžového, každá sada má trochu jiný odstín. Chci teď zkusit ještě koupit jejich bryndáky s rukávy. Máte někdo zkušenost??? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
20.7.23 10:27

@Martina Pohludková Ahoj, prosím prosím jak se ti používají sady? Dělám si průzkum než koupím pro kámošku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí