Dětský notebook, kde sehnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19017
15.6.21 07:08

My tehdy pořídili tady tento: https://www.sparkys.cz/…i-tablet-2v1?…

Jen je takový zvláštní, někdy začne kecat sám a i když ho vypínám, tak pořád kecá :P Ale malýmu se líbil, může ho mít jako počítač anebo jen tablet. Je to v češtině nebo slovenštině.

Jen se teď dívám, že asi už nikde není dostupný, takže jsem asi moc neporadila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
15.6.21 07:14

@Žižkovská žena Plevelime tady, ale ještě tedy: gramatika a větná stavba spolu sice souvisejí, ale není to jedno a totéž. Pokud nechápete, o čem jsem psala, pak se asi dokážete anglicky slušně domluvit, mmch to vás určitě nenaučily hry, ale o tom, jak angličtina funguje, nemáte ani potuchy.

• Citovat
  • Upravit
18267
15.6.21 07:19

@Kaktusanda
Dávala jsem odkaz, je tady v diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
15.6.21 07:21
@DanielaD píše:
@Kaktusanda

koukni tady mají

ale nevím, jestli chceš hello kitty

Tak ještě jednou😊 ten odkat je v diskuzi málo vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
15.6.21 07:27
@DanielaD píše:
Tak ještě jednou😊 ten odkat je v diskuzi málo vidět

Jasně tam píšou že se neprodává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
15.6.21 07:32
@Žižkovská žena píše:
@zlobivá_matka Já jsem přece psala, že jsme k tomu normálně chodili do školy. Ale upřímně řečeno mě překvapuje ta míra nedůvěry k tomu, co tady říkám. Ten rok v USA musel vystřelit úroveň vaší angličtiny do vesmíru, takovou zkušenost bych si přála i sama, ale prostě určitě je možné naučit se velmi dobře anglicky i tady. IProstě nás to bavilo, slovíčka nám šla do hlavy sama. Někdo tady psal, že v PC hrách se moc nemluví - ta paní asi nehrála online World of Warcraft v reálném čase s reálnými hráči. Samozřejmě, že na takové slovní zásobě státnice z AJ nepostavíte, ale naučí to člověka mluvit. Když jsem na VŠ měla business angličtinu, taky jsem se musela učit, jak se řekne „účetní závěrka.“ I dneska se cítím lépe v hovorové angličtině, než té profesionální, kterou se mluví na BBC.
Ale na střední to stačilo, aniž bychom se jakkoliv připravovali (až na reálie). Maturitu z AJ jsme udělali víceméně bez přípravy. Neříkám, že všechna děcka, co hrají hry, mluví skvěle anglicky. Ale je to dobré pro jejich základ, a když na to mají trochu talent, tak to jde samo. Někdo se takhle „sám“ naučí v dětství programovat a pak po škole může dostat práci za 40 tisíc.

Samostudim programovaní mě pobavilo :D takhle to fakt nefunguje. Lidi mají obecně zkreslený pohled na práci v IT

Příspěvek upraven 15.06.21 v 07:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
15.6.21 07:44
@Pe-G píše:
Jasně tam píšou že se neprodává

Jsem to přehlídla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
15.6.21 07:44

@DanielaD Paní zeŽižkova tady píše poněkud neinformovaně o věcech, kterým zjevně nerozumí.

• Citovat
  • Upravit
18267
15.6.21 07:49

@Alriga
Njn Žižkov a jeho ženy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.6.21 07:59

@Alriga tak ono je to divné, ale náš kluk 12 let, začal hrát ten MInecraft je to rok zpět, většinou je to v angličtině, ty videa a různé návoedy.. a ted mu vychází 1 z angličtiny..
Do určité míry je to pravda, a le myslím, že ty děti se to naučí tak jako na urovni základky, ne nějak velmi dobře
jinak nosil 3 z angličtiny, ted nám ho angličtinářka chválila, ale zase bych se na to neupínala.
A je pravda, že je rozdíl tak velké dítě a malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.21 10:29

@Alriga No, nic jste zatím nevysvětlila, jen tvrdíte, že tomu nerozumím. Já jsem nikdy netvrdila, že bych ten jazyk uměla učit, neznám možná dopodrobna přesné názvy gramatických jevů, ale prostě umím dobře anglicky, jsem na C1, nedělám chyby v gramatice. Jestli to pro vás znamená, že „nerozumím jazyku,“ pak určitě nerozumím jazyku. Asi bych měla vrátit všechny certifikáty:)

Nezlobte se, ale působíte na mě trochu jako takové ty zhrzené učitelky angličtiny, které se cítí ohrožené tím, že někdo se naučil dobře jazyk mimo školu.

@DanielaD Víte Danielo, to by bylo asi humorné, kdybych prostě řadu takových lidí neznala. Jestli pracujete v IT, tak musíte vědět, že velké množství lidí na to vůbec nemá vysokou školu.

Vy fakt kolem sebe nemáte žádné lidi, kteří dosáhli velkého stupně nějaké schopnosti mimo formální vzdělávání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.6.21 10:38

@Kaktusanda jak to spěchá? našla jsem toto, jed až dolů:
 https://www.vtechcz.cz/kidizoom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.6.21 10:55
@Kaktusanda píše:
Myslím DĚTSKÝ notebook s písničkami s abecedou a podobně.

heled toto by skvele nahradila ALBI tužka , znáš? přijde mi to daleko lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
15.6.21 10:57

Kupte Albi Elektronickou tužku, tím vůbec nic nezkazíte.

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
15.6.21 11:14
@DanielaD píše:
Samostudim programovaní mě pobavilo :D takhle to fakt nefunguje. Lidi mají obecně zkreslený pohled na práci v ITPříspěvek upraven 15.06.21 v 07:51

Mne jako zahradníka programování dost dobře živilo. V pět a třiceti jsem toho nechal a dnes se věnuji pouze hardwaru. No a až mne i to přestane bavit, tak se vrátím do skleníku a budu velmi spokojen. Když jsem se učil programovat, tak školy u nás ani nevěděly, že by se to mohlo i vyučovat. Dnes vysokoškolský titul nic neznamená, neb to může vystudovat každý, průměrný člověk. Je to krásně vidět i na jejich (ne)uplatnění. I proto stále platí (více, než kdykoliv jindy), že titul od blbosti nechrání.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino