Dětský notebook, kde sehnat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
14.6.21 14:43
@Kaktusanda píše:
Naučilo např. abecedu, počítat (do 5 už umí, pak už to plete) a podobně ne cizí jazyk.

Aha, tak to edit toho předchozího, to už je pro ní moc pro prťata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
14.6.21 14:43
@DanielaD píše:
@Kaktusandato je opravdu dost divné to poštovné :)

To teda, vůbec jsem to nepochopila 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.6.21 14:44
@Kaktusanda píše:
Myslím DĚTSKÝ notebook s písničkami s abecedou a podobně.

Odpovídala jsem na jiný koment. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14.6.21 14:45

@Alriga Já a můj bratr jsme se fantasticky naučili anglicky právě z počítačových her. Samozřejmě ne ve třech letech, ale to není nijak škodlivé, naopak to malé děti berou přirozeně. Děti z dvojjazyčných rodin taky nemají žádný problém a do konce života mají dva mateřské jazyky, to je obrovská výhoda. V některých školkách se s cizím jazykem pracuje od úplných mrňousků.
Není to nijak škodlivé, je absurdní se tomu vyhýbat. Já budu klidně dětem pouštět pohádky v angličtině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.6.21 14:46
@Žižkovská žena píše:
@Alriga Já a můj bratr jsme se fantasticky naučili anglicky právě z počítačových her. Samozřejmě ne ve třech letech, ale to není nijak škodlivé, naopak to malé děti berou přirozeně. Děti z dvojjazyčných rodin taky nemají žádný problém a do konce života mají dva mateřské jazyky, to je obrovská výhoda. V některých školkách se s cizím jazykem pracuje od úplných mrňousků.
Není to nijak škodlivé, je absurdní se tomu vyhýbat. Já budu klidně dětem pouštět pohádky v angličtině.

Fantasticky anglicky? Čemu říkáš fantasticky???

• Citovat
  • Upravit
1394
14.6.21 14:47
@unuděná píše:
Aha, tak to edit toho předchozího, to už je pro ní moc pro prťata…

No právě, taky jsem na něj koukala ale na to už je velká. Ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
14.6.21 14:49
@Alriga píše:
Odpovídala jsem na jiný koment. :mavam:

Aha pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.21 14:50

@Alriga No třeba úroveň C1 jsme měli tak od 18 let, řekla bych. Nechci se chlubit, myslím tím jen to, že filmy a PC hry jsou pro někoho nejlepší způsob, jak se naučit jazyk, aniž by člověk musel žít v zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.6.21 14:51
@Žižkovská žena píše:
@Alriga No třeba úroveň C1 jsme měli tak od 18 let, řekla bych. Nechci se chlubit, myslím tím jen to, že filmy a PC hry jsou pro někoho nejlepší způsob, jak se naučit jazyk, aniž by člověk musel žít v zahraničí.

No, tady bych si dovolila pochybovat, ale…

• Citovat
  • Upravit
14.6.21 14:54

@Alriga Jako čemu přesně nevěříte? Že umíme anglicky, nebo že jsme se to naučili z PC her? Proč je to pro vás tak nepochopitelné? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
14.6.21 14:55
@Alriga píše:
Tak ve těch letech by se hlavně měla učit český. To ji notebook nenaučí.
A jestli si myslíš, že zíráni do pc je vzdělání… :think:

Tak jestli myslí ten dětský notebook co říká slova, barvy, básničky, tak to ji něco naučí, dcera tak uměla anglicky barvy a nějaký zvířata, úplně bych tu možnost nezavrhovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.6.21 14:57
@Žižkovská žena píše:
@Alriga Jako čemu přesně nevěříte? Že umíme anglicky, nebo že jsme se to naučili z PC her? Proč je to pro vás tak nepochopitelné? :D

Ano. Že se někdo naučí hovořit plynně a správně anglicky z pc her. Tomu opravdu nemohu uvěřit.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
14.6.21 14:58
@Nickjmeno píše:
Tak jestli myslí ten dětský notebook co říká slova, barvy, básničky, tak to ji něco naučí, dcera tak uměla anglicky barvy a nějaký zvířata, úplně bych tu možnost nezavrhovala

Znát názvy barev a „umět anglicky“ je velký rozdíl…

• Citovat
  • Upravit
14.6.21 15:01

@Alriga No tak my jsme do toho chodili do školy, kde jsme brali gramatiku a museli tam aktivně mluvit, neříkám, že to bylo k ničemu. Ale rozumět mluvené angličtině a znát většinu frází, to jsme se naučili z těch her, protože jsme měli obrovskou motivaci pochopit, o co tam jde. Z našich oblíbených písniček v angličtině taky.

Spousta lidí z mého okolí co mluví dobře anglicky to má taky tak. Prostě hry nejsou jen ztráta času:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
14.6.21 15:02
@Alriga píše:
Znát názvy barev a „umět anglicky“ je velký rozdíl…
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815