Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj mamči,
za měsíc se chystáme švagrovi na svatbu a já přemýšlím nad tím, do čeho obléknu svého fešáka. Nevěstina rodinka je tak trošku nafrněná
, takže chci pro jistotu malému obléknout nějaký pěkný slušivý chlapecký oblek, ale nevím, kde by se dal sehnat. Asi bych ho jen půjčila v půjčovně, ale nemůžu v Praze žádnou půjčovnu dětských obleků najít. Poradíte mi, prosím
Ahoj,
nevím jak je to v Praze, ale v Kar.Varech je to tak, že ve svatebním salonu půjčují i na děti. Zrovna teď potřebovala švagrová na děti. Malýmu je necelý rok a mají na něj krásný oblek. Půjčovné stojí 500,– Kč.
Jana
Jak pisa Jana,
ve svatebnich salonech vetsinou maji i obleky pro deticky.....
Katka
Tery,
ještě jsem koukla jak je tvé dítko staré. A na větší „starší“ děti mají obleky levnější cca 350,– Kč. Ale nevím jak to chodí v Praze.
Jana
Ahoj, my jsme z malého města a taky jsme na naší svatbu půjčovali manželovým synům oblečky ze stejné půjčovny jako nám. V Praze by to tuplem neměl být problém.
Ahoj, mně se ty tmavé obleky na malých dětech vůbec nelíbí. Oblékla bych mu pěkné kalhoty a bílou košili, nějakou měkkou, příjemnou, klidně bez límečku. Kdyby bylo chladno - tak navrch svetr, třeba propínací. L.
Dík za rady holky, zkusím se porozhlédnout po těch salónech, hned jak se uzdravíme.
Lemo - nechci klasický tmavý oblek, můj synovec měl kdysi takový krásný béžový - myslím manžestrový nebo tak něco a vypadal perfektně, jenže to už je dost let zpátky
Tak to jo, já jsem totiž vždycky viděla chudáky chlapečky v děsném černém obleku s motýlkem u krku, k tomu na nohou nejlépe sportovní botičky, plus ulízlá pěšinka. Tak z něj udělej pořádnýho frajera
L.
Lema
my jsme taky klukům (7 a 5 let) půjčovali tmavé kalhoty, bílou košili a takovou stříbrnou vestičku. Moc jim to slušelo. Ten starší si dokonce sám vybíral kravatu, chtěl vypadat jako táta… (motýlka nám zamítl naprosto definitivně)
![]()
Holky, něco pro inspiraci ![]()
www.quelle.cz a pak klikejte na dětský svět - baby a dětská móda - soupravy a je to tuším strana 3
Jsou tam suprový obleky pro chlapečky, ale ty ceny ![]()
@Tterka-Ahojky,obnovuji téma, jak jste to na konec vyřešili? Na konci června sme pozvaní na svatbu, manžel jde jako svědek, takže potřebuji pro kluky také lepší oblečení, půjčovné, co sem koukala, je v Praze pěkně drahé na třeba Bazosu i něco seženu, ale říkali sme si, že by bylo pěkné, kdyby měli kluci stejné barvy takže leda nové, nemáte někdo typ, aby to bylo pěkné a ne zas super drahé, viděla sem cca za 1400 ale nevím, zda to není předražené? Po starším to může třeba ostupně unosit mladší, ale po mladším, těžko říci, snažíme se teda ještě o miminko, ale kdo ví jak to dopadne, teď sem po zt! synové mají 10 a skoro 4r. takže vel cca 152,aby mu to vydrželo trošku dýl a cca 104,také bych volila světlejší barvu..Ráda bych obchod, kde si to můžou vyzkoušet..Kdybychom měli holčičku, tak na ně je všude tolik parády! Díky všem Lucka