Dětský pokoj ...

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13794
30.7.10 20:50

Dětský pokoj ...

Ahojky holky:),
budeme se stěhovat a chci nějak hezky zařídit malému dětský pokoj. sice tam nebudeme bydlet dlouho, ale i tak mu to tam chci zútulnit a hledám inspirace. Hlavně inspirace na vymalování pokoje… Myslím tim proužky na zdi, vlny, obrázky, atd… Víte kde najít nějaké hezké inspirace popřípadně okouknout jak vymalovat ? nebo jak to máte Vy ? Můžete hodit fotečky ? Budu ráda za jakékoliv rady a tipy… Akorát vim, že chci mít pokojíček barevný, né jen modrá, nebo tak něco… Moc děkujiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
L-enny
30.7.10 21:06

Syn má modro-zelený pokojíček s bordurkou medvídka Pů

• Citovat
  • Upravit
957
30.7.10 21:10

Ahoj, my právě zařizujem též dětský pokoj. Máme vymalavanou sluníčkově žlutou a jemně zelenou, na kterou momentálně začínám kreslit postavičky, které má Kubík rád :wink: , takže tam má klokánka RÚ, Ijáčka a bude tam mít ještě včelku máju, vilíka, hopa, krtečka s autíčkem atp. Malé budu kreslit vílu Amálku a Makovou panenku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
30.7.10 21:14

L-enny to je kráááásnéééééé..... :palec:
jitka85 a to jako kreslíš sama, nebo máš nějaké šablony ???? Páč jestli to kreslíš sama, tak teda 8-o čumim jak umim, já sama nenakreslim ani sluníčko :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
30.7.10 21:16

Marcelko, pošlu ti zprávou synův celkový pokojíček. :wink:

• Citovat
  • Upravit
13794
30.7.10 21:18

l-enny Děkuji moooc :hug: Jsem opravdu vděčná za vše … a inspirace opravdu chybí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.7.10 21:46

Já jsem na inspiraci chodila na mimibazar. Najedeš na Bydlení, zadáš DĚTSKÝ POKOJ a vyjedou ti mraky fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.7.10 22:06

Taky zařizujeme dětský pokojík, jen jsem se chtěla zeptat - když nalepím na zeď nějakou dětskou borduru a po čase budu chtít pokojík přemalovat - nepůjde to dolů i s omítkou??? Díky moc :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
30.7.10 22:12

Marpe, naše bordurka (kupovná v OBI) jde dolů bez omítky. Takže i kdyby dítko mělo tendence ji rvát (syn je naštěstí kliďas a nic takovýho ho nenapadlo) tak strhne jen tu bordurku.

• Citovat
  • Upravit
15043
30.7.10 22:19

L-enny - díky :wink: , zrovna teď koukám na netu na bordury a samolepky do dětských pokojů. No ještě váhám i s barvou pokoje, protože máme objednaný světlejší béžovo-oranžový celoplošný koberec a jedná se o větší podkrovní místnost(2 střešní okna). (Teda spíš delší s jedním skoseným rohem). Ty bordury jsou nádherný určitě si nějakou objednáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
31.7.10 20:15

Kdysi se tu založilo téma o dětských pokojích. Bohužel se moc nerozjelo, ale nějaké inspirace jsou
 https://www.emimino.cz/…okoje-36114/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.7.10 22:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
31.7.10 22:41

tak jdeme na to, moje oblíbené téma :palec: