Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky:),
budeme se stěhovat a chci nějak hezky zařídit malému dětský pokoj. sice tam nebudeme bydlet dlouho, ale i tak mu to tam chci zútulnit a hledám inspirace. Hlavně inspirace na vymalování pokoje… Myslím tim proužky na zdi, vlny, obrázky, atd… Víte kde najít nějaké hezké inspirace popřípadně okouknout jak vymalovat ? nebo jak to máte Vy ? Můžete hodit fotečky ? Budu ráda za jakékoliv rady a tipy… Akorát vim, že chci mít pokojíček barevný, né jen modrá, nebo tak něco… Moc děkujiii ![]()
Ahoj, my právě zařizujem též dětský pokoj. Máme vymalavanou sluníčkově žlutou a jemně zelenou, na kterou momentálně začínám kreslit postavičky, které má Kubík rád
, takže tam má klokánka RÚ, Ijáčka a bude tam mít ještě včelku máju, vilíka, hopa, krtečka s autíčkem atp. Malé budu kreslit vílu Amálku a Makovou panenku ![]()
L-enny to je kráááásnéééééé..... ![]()
jitka85 a to jako kreslíš sama, nebo máš nějaké šablony ???? Páč jestli to kreslíš sama, tak teda
čumim jak umim, já sama nenakreslim ani sluníčko
![]()
l-enny Děkuji moooc
Jsem opravdu vděčná za vše … a inspirace opravdu chybí ![]()
Já jsem na inspiraci chodila na mimibazar. Najedeš na Bydlení, zadáš DĚTSKÝ POKOJ a vyjedou ti mraky fotek.
Taky zařizujeme dětský pokojík, jen jsem se chtěla zeptat - když nalepím na zeď nějakou dětskou borduru a po čase budu chtít pokojík přemalovat - nepůjde to dolů i s omítkou??? Díky moc
.
Marpe, naše bordurka (kupovná v OBI) jde dolů bez omítky. Takže i kdyby dítko mělo tendence ji rvát (syn je naštěstí kliďas a nic takovýho ho nenapadlo) tak strhne jen tu bordurku.
L-enny - díky
, zrovna teď koukám na netu na bordury a samolepky do dětských pokojů. No ještě váhám i s barvou pokoje, protože máme objednaný světlejší béžovo-oranžový celoplošný koberec a jedná se o větší podkrovní místnost(2 střešní okna). (Teda spíš delší s jedním skoseným rohem). Ty bordury jsou nádherný určitě si nějakou objednáme.
Kdysi se tu založilo téma o dětských pokojích. Bohužel se moc nerozjelo, ale nějaké inspirace jsou
https://www.emimino.cz/…okoje-36114/