Dětský pokoj a multifunkční postel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
1.8.21 14:38
@Netopirek píše:
Tyhle postele jsou super, ale od truhláře. Ten je udělá pořádně a vydrží. Pokud budeš kupovat nějaké z lamina, tak za pár let to bude vrzat a budeš muset kupovat novou

Souhlasím. Podle mě se do vašeho pokojíku tento typ postele výborně hodí.
My máme sice jiný typ postele, protozr máme víc dětí, ale několik známých tyto multifunkční postele v dětském pokojíku má a je to velmi praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
1.8.21 14:45
@Lucie_Sx píše:
umoznit si na ni sednout a treba si cist, sesednout se na ni s kamoskama nebo pritelem… Proste postel je misto k „obyvani“ a to je metr nad zemi ponekud neprakticke.

Já teda nevím, je to asi o osobních preferencích, ale já vyloženě nesnáším, když se do postele leze přes den. Jednak se tam stejně nedá delší dobu pohodlně sedět, protože klasická postel nemá ergonomické opěradlo, jednak se pak do postele nosí binec, který se nalepí na nohy (a ne, nemám doma bordel). My máme i pro děti v pokoji rozkládací pohovku, ze které se dá udělat lenoška nebo postel pro návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.8.21 16:39
@Hoa Mai píše:
Já teda nevím, je to asi o osobních preferencích, ale já vyloženě nesnáším, když se do postele leze přes den. Jednak se tam stejně nedá delší dobu pohodlně sedět, protože klasická postel nemá ergonomické opěradlo, jednak se pak do postele nosí binec, který se nalepí na nohy (a ne, nemám doma bordel). My máme i pro děti v pokoji rozkládací pohovku, ze které se dá udělat lenoška nebo postel pro návštěvy.

Kdyz mas omezeny prostor, tak uklidis periny, hodis prehoz a muzes vegetit i na posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.8.21 10:54

Oživuji!

Potřebovala bych tip - asi nejlépe nějaký e-shop - dvoupatrová postel v bílé barvě. Vše, co jsme zatím viděli nám přišlo dost vrtkavé a nemám z tohoto úplně nejlepší pocit. Chtěla bych nějakou pevnější, nejlépe masiv. Truhlář je samozřejmě další možnost, když nikde neseženeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí