dětský veletrh - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
868
22.3.06 18:44

Ahojte holky,

jen se chci připojit k doporučení www.babystar.cz … Já už tam toho koupila… moc moc moc :wink:

Jsou tam příjemné ceny, velký výběr a občas i příjemný personál… (bohužel se tam střídají směny a některé baby jsou teda absolutně nesnesitelné… :( ). Ale stojí to za to! :wink:

Jinak cesta je : Dálnice z Bratislavy, pak první světelná křižovatka - projet rovně, po pravé straně žlutá benzínka (PARAMO?) a za benzínkou hned odbočit k prodejně KOBERCŮ (ta je vidět dobře), vedle koberců je BABYSTAR…

Peťula

P.S. já už jsem byla rozčarována z PRO DÍTĚ minulý rok, ale letos se tam stavím na MOBITEX :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
22.3.06 18:46

Ahoj,

tak my jsme z veletrhu taky moc nadšení nebyli, ale pravda je, že kočárek, čtyřkombinaci ARO jsme tam koupili za 5000,– a to tak že v prvním stánku kam jsme vlezli :-D. Byla to fakt rychlost a odvézt jsme si ho mohli hned.

Jinak se mi tam ještě líbily, co si tak vzpomínám, postýlky. Fakt je, že z daleka tam jet se rozhodně nevyplatí… nestojí to za to.

Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
23.3.06 09:53

tak ja teda nevim,vazne jsem jedina komu se to loni libilo?mne stacilo videt „milion“ peknych postylek a kocaru,mne neprislo ze by tam toho bylo malo.ale kazdy je zvykly na neco jiny.
v tom obchode v babystaru jsme byli-my narazili zrovna na neprijemne pani prodavacky.a do obchodu jsme odbocili taky blbe- z te strany od meste,ale manzel uz to nechtel objizdet :lol:
jestli na veletrhu nenajdu slusny a levny golfac tak pujdu zase do babystar.tam uz mam jeden vyhlidly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.3.06 16:02

Ahojky,
my se před chvílí z výstaviště vrátili, proti lonsku mraky lidí a to jsme vyrazili už k 10hod, já konkrétně šla kvůli golfáči-Mutsy Spider, je to ted novinka, tak sem byla moc zvědavá, jeden tam měli, bohužel ne barvu kterou chceme, ale aspon sem ho viděla ve skutečnosti :) , jinak kočárků je tam hodně, já koupila obal na dudel a tím jsme skončili :lol: , mám ted v hlavě ještě větší zmatek než předtím a už si nejsem úplně jistá jestli chci chci golfáč, o kterým jsem byla naprosto přesvědčená že je nejlepší, protože sem viděla další 3 úplně úžasný 8O

Kosmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
23.3.06 16:24

kosmi to jsi me potesila.ze to bylo dobre!
poslala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.3.06 17:19

Tak máme ten BVV za sebou. Uf. No, lidí tam bylo dost, protže je to opět všechno naňahňané v jednom pavilonu. Takže manžel řídil kočár, já jsem obíhala stánky. Kočárů tam bylo dost. Chtěla jsem ten I COO Platon4 nebo 6. Ty tam byly, samozřejmě ta barva, kterou jsem chtěla, už byla zamluvená, jeden kočár, který tam měli navíc, si odváželi šťastlivci přede mnou. Prodavači neměli nějak moc času na informace. Tak jsem něco pochytila mezi řečí, na něco jsem se zeptala. Ten prodavač toho zrovna moc nevěděl. Pak jsem koupila 2 zubní kartáčky pro malou a pastu. Jinak tam měli dobrý ceny španělských dek, tak jsem koupila takovou tu, co se dá zapnout na zip a druky na mimču ( 500Kč ). Nějaké doplňky, kosmětika, oblečení, to tam bylo minimálně a na jiné stánky jsem se ani nedívala. Kočár jsem nakonec koupila na Tomkově nám. a vyšel mě o 200Kč dráž, než na vástavišti :wink: . Prodavačky tam sou sice na ......, ale když víte, co chcete a na nic se moc neptáte, tak je to dobrý. Asi jsou tam jen od kasírování.
Na vstupném a parkovném na BVV jsme ušetřili 400 Kč, takže mi nevadí, že jsme tam zašli. Jinak by mě ty dva kartáčky s pastou a španělská deka, vyšly stejně jak ve kšeftě :wink: . Už tam asi více nepůjdu. Toť můj osobní názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
23.3.06 19:28

Ahoj holky,

tak my jsme se taky zrovna vrátili. No, my jsme to pojali jako výlet, jela jsem tam ještě s dvouma holkama - těhulema a já musím říct, že mě se to docela líbilo. Jela jsem tam pro golfky, původně jsem chtěla Jané Carrera Pro, ale nakonec jsem si odvezla jiné :) Dali mi je hned tam a byla na ně 10% sleva. Na vstupné jsem měla kupon z betynky a holky šly na "studentský průkazů ségry:) Jinak tam bylo spousta kočárků, doplňky nic moc. Ale co tam bylo zajímavý, byl tam stánek z chráněné dílny a prodávali rychlozavinovačky - 200,– Kč, kojící polštáře velké - 300,– Kč, spací krásný pytle a myslím, že měli spustu hezkých a celkem levných věcí, to nakupovali zase těhule :)
Já ze své zkušenosti jako výlet doporučuju :)

Orpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
23.3.06 20:35

Tak jsme tam byli taky,fotila jsem jak divá :wink: Barev tam opravdu moc neměli,ale Spider mě zklamal celkově,nejde moc dobře ovládat a pohodlnej taky nebude.Zato zappky jsou úžasný.Vůbec jsem nevěřila že jdou tak lehounce ovládat-a to i s malým…

Zapp
http://img.mimibazar.cz/…ka227817.jpg /> Spider
http://img.mimibazar.cz/…ka227814.jpg

bez botek,abychom je nezašpinili :wink: jinak mě se to líbilo loni i letos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
23.3.06 21:19

Holky, taky se tam chystám, ale protože mám manžela na služebce, tak až v sobotu. Nebude tam v sobotu všechno vyprodané? Ráda bych koupila povlečení do postýlky, španělskou deku a vybrala si kočár. Nebo se mám raděj vydat zítra sama? To bych moc nerada…

Díky, Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
23.3.06 21:25

Bebet,můžu ti říct,že většina kočárků už byla vyprodaná nebo zamluvená dneska ráno,snad 5 minut po otevření :( Myslím že poud tam měl někdo známýho tak nebyl problém aby mu hodil rezervaci.navíc tam ani nebylo od některýho typu moc barev…kdo ví jestli v sobostu ještě něco bude,z těch polských asi ano. řeba ané pý dávali slevu 5% i na objednání…Ty deky a povlečení by snad být měly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
23.3.06 21:32

Ashley,
díky. Kočár jsem neplánovala koupit na veletrhu - jen jsem se chtěla inspirovat. Bála bych se něco koupit kvůli reklamacím. Raděj si připlatím v kamenném obchodě, kde případnou reklamaci za mě vyřídí. Ale chtěla jsem ty ostatní věci.
Tak asi počkám na manžela a půjdeme v sobotu.

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.3.17 10:39

@Bereniko díky moc za radu s veletrhem v Praze. ;)
Chtěla jsem dnes odjíždět na veletrh do Brna - přes celou republiku, Prahu mám přeci jen blíž a snad už bude i lepší počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí