Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anna85 ano, na konzultaci jsme byli dokonce 2×. Problemem jsou kazy. A jen tak nekdo ho osetrit kvuli telesne konstituci v celkove anestezii nechce. Proto ty moje obavy. Kdybyste si po zakroku vzpomnela, dejte mi prosim vedet, jak to dopadlo.
@luci.no píše:
@Anna85 ano, na konzultaci jsme byli dokonce 2×. Problemem jsou kazy. A jen tak nekdo ho osetrit kvuli telesne konstituci v celkove anestezii nechce. Proto ty moje obavy. Kdybyste si po zakroku vzpomnela, dejte mi prosim vedet, jak to dopadlo.
Dam vedet
. Jen doufam, ze nam do toho taky nevleze nejaka nemoc nebo neco. Zase pak cekat dalsi dva mesice
. To uz bude ten zub na odpis.
@Anna85 píše:
Dam vedet. Jen doufam, ze nam do toho taky nevleze nejaka nemoc nebo neco. Zase pak cekat dalsi dva mesice
. To uz bude ten zub na odpis.
Muzu se zeptat, jak jste dopadli? Dekuji
@luci.no píše:
Muzu se zeptat, jak jste dopadli? Dekuji
Bohuzel jeste nijak, museli jsme kvuli nemoci termin přesunout ![]()
@Anna85 snad zitra (nami zruseny termin). Ale syn uz place bolesti a je zdravy (i kdyz chvili po nemoci). Nabizeli mi jeste 11.7., ale to by syn zbytecne dlouho trpel.
@luci.no píše:
@Anna85 snad zitra (nami zruseny termin). Ale syn uz place bolesti a je zdravy (i kdyz chvili po nemoci). Nabizeli mi jeste 11.7., ale to by syn zbytecne dlouho trpel.
Tak drzim palce a dejte vedet jak jste dopadli
@Anna85 je to za nami, resp. syn ma zuby opravene. Ufff. Pro me bylo nejhorsi ho videt usinat a odejit od nej. Pan doktor byl uzasny, dokonce opravil to, co jsem cekala, ze bude k vytrzeni. Drzim palce, aby vam to vyslo zdravotne a nemuseli jste zase odkladat.