Dětský zubař - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
13.9.17 14:46

Tak na Barrandove bohuzel uz neprijimaji :( Nejake dalsi tipy, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20334
14.9.17 16:01

@Anihaj-a to žádný dětský na Barrandově nebere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.9.17 21:09

@lucypaja Já zkoušela jen dr. Špakovou, na tu jsem dostala pozitivní reference… nerada bych narazila na nějakou nepříjemnou zubařku/zubaře, tak proto bych ráda osobní zkušenost. Ale už jsem toho obvolala docela dost a teda je to očistec, nikde neberou, nebo jen děti od 1 roku, případně objednávají až za 4 měsíce apod… Asi nezbyde než se objednat v nějaké soukromé ambulanci, kde bude x doktorů a člověk může jen doufat, že narazí na někoho milého a kompetentního.

Prosím, nedá ještě někdo nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20334
15.9.17 11:03

@Anihaj-ještě jsem od sousedky slyšela pozitivní info na MuDr Bečvaříkovou jsou to manželé a ještě mají v ordinaci jednu lékařku, přesně nevím kdo z nich pracuje s dětma, ale zkusit ještě toto, je to také na té poliklinice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
2.5.19 13:50

Hezky den,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo doporuceni na zubního lekare v Praze, jedno v jake části města, ktery bere i děti? Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
2.5.19 13:57

@Alladina mam dobrou zkusenost s Erpet Medical i Zubnim centrem Orechovka. Zda ale berou netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
2.5.19 13:59

Erpet asi bere. My tam jdeme jen na jednu konzultaci a zakrok, ale bez problemu nas hned objednali. Akorat asi objednaci doby dlouhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
2.5.19 14:01

@Alladina jeste jsme chodili do Astelly, ale kdyz deti prevzal jiny zubar, tak jsme presli jinam. S jeho pristupem jsem totiz nebyla spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.5.19 14:29

Chodím s dcerou na specializované zubní pracoviště, kvůli řešení vrozeného problému a ještě tak rok budeme, pak nás předají do standardní péče, ale už teď se snažím hledat, kam pak přejdeme, protože vím, že to je v Praze problém… takže se „zaháčkuju“ u tématu
Ideálně Praha 1,2,3 a kde nás to nezruinuje, tj. žádné drahé soukromé kliniky, čekací lhůty nevadí pokud jde o pravdidelné kontroly, to si stejně objednávám rovnou hned další za 6 měsíců, :) Ae horší je, když nastane akutní problém - to bych opravdu nerada čekala měsíc na ošetření :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20334
2.5.19 17:57

Ještě bych mohla doporučit pana doktora Jiří růžička Praha 5 Slivenec a tu doktorku Špakovou poliklinika Barrandov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
2.5.19 20:10
@Anna85 píše:
Erpet asi bere. My tam jdeme jen na jednu konzultaci a zakrok, ale bez problemu nas hned objednali. Akorat asi objednaci doby dlouhy.

Kdy jdete na zakrok? Taky nas tam zakrok ceka a mam docela obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
2.5.19 21:05
@luci.no píše:
Kdy jdete na zakrok? Taky nas tam zakrok ceka a mam docela obavy.

Nekdy kolem 10.cervna, nevim to z hlavy presne. Ja tomu rikam zakrok, ale meli by to udelat jen s tim oblbovakem. Malýmu je jen 2,5r takze pry to zkusime nez zatezovat tou narkozou. Ale nervy mam z toho stejne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
2.5.19 23:18

@Anna85 muzu se zeptat, co mu budou delat? Ja jsem dnes zrusila zitrejsi termin kvuli teplote. Maly je jeste mladsi nez vas a vsichni mluvi jen o celkove anestezii. Mam z toho respekt, jak je to stomatologie a ne nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.5.19 03:29
@luci.no píše:
@Anna85 muzu se zeptat, co mu budou delat? Ja jsem dnes zrusila zitrejsi termin kvuli teplote. Maly je jeste mladsi nez vas a vsichni mluvi jen o celkove anestezii. Mam z toho respekt, jak je to stomatologie a ne nemocnice.

A uz jste byli na konzultaci? Doktor byl super, mlady, umi to s detmi. Nas se tam teda stejne bal, ale nakonci uz dobry.
Ma jednu poradne zkazenou stolicku, takze opravit. Rikal, ze jelikoz je to spodni stolicka, tak je dobre dostupna a zkusi tedy jen ten oblbovak. Ale ze na nektere deti to neucinkuje jak ma. Takze se muze stat, ze ho to neutlumi, ale rozdrazdi.ale pry se to zkusi i nasilim, pac si to stejne nebude pamatovat diky ty medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.5.19 03:31
@luci.no píše:

To ze je to stomatologie, to bych se zas tolik nebala. Dochazi k nim na tyto zakroky anesteziolog z nemocnice. Ale zase chapu, anestezie je riziko vzdycky.
A jaky je problem u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect