Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak na Barrandove bohuzel uz neprijimaji
Nejake dalsi tipy, prosim?
@lucypaja Já zkoušela jen dr. Špakovou, na tu jsem dostala pozitivní reference… nerada bych narazila na nějakou nepříjemnou zubařku/zubaře, tak proto bych ráda osobní zkušenost. Ale už jsem toho obvolala docela dost a teda je to očistec, nikde neberou, nebo jen děti od 1 roku, případně objednávají až za 4 měsíce apod… Asi nezbyde než se objednat v nějaké soukromé ambulanci, kde bude x doktorů a člověk může jen doufat, že narazí na někoho milého a kompetentního.
Prosím, nedá ještě někdo nějaký tip?
@Anihaj-ještě jsem od sousedky slyšela pozitivní info na MuDr Bečvaříkovou jsou to manželé a ještě mají v ordinaci jednu lékařku, přesně nevím kdo z nich pracuje s dětma, ale zkusit ještě toto, je to také na té poliklinice..
Hezky den,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo doporuceni na zubního lekare v Praze, jedno v jake části města, ktery bere i děti? Děkuju moc.
@Alladina mam dobrou zkusenost s Erpet Medical i Zubnim centrem Orechovka. Zda ale berou netusim.
Erpet asi bere. My tam jdeme jen na jednu konzultaci a zakrok, ale bez problemu nas hned objednali. Akorat asi objednaci doby dlouhy.
@Alladina jeste jsme chodili do Astelly, ale kdyz deti prevzal jiny zubar, tak jsme presli jinam. S jeho pristupem jsem totiz nebyla spokojena.
Chodím s dcerou na specializované zubní pracoviště, kvůli řešení vrozeného problému a ještě tak rok budeme, pak nás předají do standardní péče, ale už teď se snažím hledat, kam pak přejdeme, protože vím, že to je v Praze problém… takže se „zaháčkuju“ u tématu
Ideálně Praha 1,2,3 a kde nás to nezruinuje, tj. žádné drahé soukromé kliniky, čekací lhůty nevadí pokud jde o pravdidelné kontroly, to si stejně objednávám rovnou hned další za 6 měsíců,
Ae horší je, když nastane akutní problém - to bych opravdu nerada čekala měsíc na ošetření ![]()
Ještě bych mohla doporučit pana doktora Jiří růžička Praha 5 Slivenec a tu doktorku Špakovou poliklinika Barrandov
@Anna85 píše:
Erpet asi bere. My tam jdeme jen na jednu konzultaci a zakrok, ale bez problemu nas hned objednali. Akorat asi objednaci doby dlouhy.
Kdy jdete na zakrok? Taky nas tam zakrok ceka a mam docela obavy.
@luci.no píše:
Kdy jdete na zakrok? Taky nas tam zakrok ceka a mam docela obavy.
Nekdy kolem 10.cervna, nevim to z hlavy presne. Ja tomu rikam zakrok, ale meli by to udelat jen s tim oblbovakem. Malýmu je jen 2,5r takze pry to zkusime nez zatezovat tou narkozou. Ale nervy mam z toho stejne ![]()
@Anna85 muzu se zeptat, co mu budou delat? Ja jsem dnes zrusila zitrejsi termin kvuli teplote. Maly je jeste mladsi nez vas a vsichni mluvi jen o celkove anestezii. Mam z toho respekt, jak je to stomatologie a ne nemocnice.
@luci.no píše:
@Anna85 muzu se zeptat, co mu budou delat? Ja jsem dnes zrusila zitrejsi termin kvuli teplote. Maly je jeste mladsi nez vas a vsichni mluvi jen o celkove anestezii. Mam z toho respekt, jak je to stomatologie a ne nemocnice.
A uz jste byli na konzultaci? Doktor byl super, mlady, umi to s detmi. Nas se tam teda stejne bal, ale nakonci uz dobry.
Ma jednu poradne zkazenou stolicku, takze opravit. Rikal, ze jelikoz je to spodni stolicka, tak je dobre dostupna a zkusi tedy jen ten oblbovak. Ale ze na nektere deti to neucinkuje jak ma. Takze se muze stat, ze ho to neutlumi, ale rozdrazdi.ale pry se to zkusi i nasilim, pac si to stejne nebude pamatovat diky ty medikaci.
@luci.no píše:
To ze je to stomatologie, to bych se zas tolik nebala. Dochazi k nim na tyto zakroky anesteziolog z nemocnice. Ale zase chapu, anestezie je riziko vzdycky.
A jaky je problem u vas?