Dětský zubař - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
595
4.4.05 13:13

Dětský zubař - Praha

Ahoj mamky,
měla bych na Vás jednu prosbu. Máte pozitivní zkušenost s dětskými zubaři v Praze? Mohly byste mi nějakého doporučit? Mohla bych jít ke svému, ale myslím si, že dětský by mohl mít lepší přístup a také být lépe vybavený na děti. U mého zubaře nenajdete ani plyšáka. :) Lucy nerada ukazuje pusinku, tak to bude možná trochu boj. Nicméně dětští doktoři většinou znají různé fígle a se vzpurnými prcky si hravě poradí. Nerada bych, aby měla ze zubaře fobii, kterou se dařilo školním zubařům vypěstovat u naší generace, když jsme tam chodili v houfu jak ovce na porážku. :twisted:
A od kdy s dítětem zubaře navštěvujete?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2434
4.4.05 13:41

Ahoj Ariano,
Michalku jsem vzala poprvé k zubařce ve 2 letech a bylo to úplně v pohodě. Ona tedy nikdy strach z doktorů neměla, resp. k doktorovi nechodí, máme doktorku a tu má ráda. K ženským má myslím lepší vztah tak jsem hledala i zubařku - ženu. Ta naše má ordinaci v Motole, čekárna je připravená i pro děti - nějaké hračky, stoleček. Paní doktorka je moc hodná. Jedinou nevýhodou jsou dlouhé objednací doby. Pokud je něco akutního tak samozřejmě vezme, ale to se musí počítat s delším čekáním. Ještě má jednu ordinaci na Praze 13 kde ordinuje jenom v pondělí. Tam je to takové malé, ale ještě hezčí prostředí, má tam i video s pohádkami (Krtek…), obrázky, v ordinaci hezké zelené křeslo, na kterém Míšu nejdřív povozila. Pokud budeš chtít, napíšu ti kontakt.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.4.05 14:19

zubar

Ahojky,

moje sestra je zubarka. Je strasne sikovna a mila a deti ji maji radi. Mam skoro 2 leteho Kubika. Take se k ni uz chystame. Cekam jen az Kubikovi vyrostou posledni zoubky.

Jeji jmeno je Daniela Vachova a tel. 777599752 nebo pevna l. 241432316.
Pracuje v ul. Brabcova 2, Praha 4.

Tak to zkus a uvidis.

Magda, Kubik 23 mesicu a rijnatko 13 tt

• Citovat
  • Upravit
595
5.4.05 07:45

Holky,
moc díky za odpovědi.
Katko, budu moc ráda, když mi pošleš kontakt na tu Vaši lékařku, spíš do té malé ordinace. Klidně můžeš na SZ nebo e-mail.
Proberem to s manželem a někam vyrazíme. Ať si to naše vzpurné batole zvyká. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
5.4.05 09:09

Ahoj Ariano,
poslala jsem ti SZ.
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.9.10 07:13

Ahoj Kačko, nemohla bys mi prosím písnout taky kontakt na zubařku? Máme kaz a malá mi přestala jíst, je to dost akutní a já v praze nikoho neznám, díky moc Tamara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.9.10 15:42

Ahojky Katko,
mohla bys prosím také mi zaslat ten kontakt do toho motola. Malá brzy bude potřebovat zajít k zubaři a navíc do motola to nemame tak daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.2.17 16:13

Dobre odpoledne, ozivuji diskuzi
Prosim doporucite nekdo zubare ktery dela i deti (4lete) nejlepe na Praze 6 ci 7. dekuji andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.17 17:02
@mumisek79 píše:
Dobre odpoledne, ozivuji diskuzi
Prosim doporucite nekdo zubare ktery dela i deti (4lete) nejlepe na Praze 6 ci 7. dekuji andrea

MUDr. Hudličková na Marjánce. Zkuste, nejsem si úplně jistá, jestli ještě přijímá.

• Citovat
  • Upravit
12067
16.2.17 09:32
@Anonymní píše:
MUDr. Hudličková na Marjánce. Zkuste, nejsem si úplně jistá, jestli ještě přijímá.

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.9.17 10:20

Obnovuji diskuzi - prosím, hledám dobrého a trpělivého zubaře/zubařku pro čtyřletého syna, který dost špatně spolupracuje. Chtělo by to tedy někoho milého, kdo to s dětmi umí. Ten, ke kterému chodil, má spíš dospělé pacienty a posledně to s ním vzdal, když nechtěl otevřít pusu :(. Ideálně někde, kde mají smlouvu s pojišťovnou MVČR. Pokud doporučíte kliniku, prosím i o jméno konkrétního zubaře/zubařky. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20134
13.9.17 10:30

Dobrý den, my s dětma chodíme na polikliniku Barrandov k MuDr Ingrid Špaková-251 812 538 jsme spokojení, my teď zas pro změnu hledáme dospěláckého zubaře, naše super paní doktorka odchází, nejlépe poliklinika Barrandov, horší je, že hodně mají už naplněné kapacity, jak to má MuDr Špaková s pojišťovnama nevím, hodně úspěchů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.9.17 11:04

Na ten Barrandov celkove slysim chvalu, ale pro nas z ruky, i když za dobrym zubarem dvakrát za rok clovek i rad dojede… ;)

• Citovat
  • Upravit
53
13.9.17 12:15

@lucypaja Moc díky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20134
13.9.17 14:03

@Hanka1-z ruky je to ok, když jsou to "jen""preventivky, ale když je pak něco akutního je ta vzdálenost nepříjemná..@Anihaj-neni zač :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí