Děvče Robin, případně Robyn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
18.4.16 21:31
@Conulka píše:
Moc se mi to líbí, ale pouze jako Robinvždycky si vzpomenu na seriál Jak jsem potkal vaši matku - líbí se mi Robin i Lilly, konečně má někdo odvahu dát toto jméno holčičce :potlesk: :potlesk: :potlesk:

To máš jako Renée :palec:. Krásný jméno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.4.16 21:32

Vím, že Robyn je skutečné jméno, ale a mne to působí jako když…ehm…příslušníci naší menšiny volí jména, u kterých neznají pravopis :lol: :lol: :lol: (Deniel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.16 21:33

Zakladatelka

@slavuska1 @Mexie @Lamátko @koala123 @xkoup21 @Lenuška 1 Dík za odpovědi všem. Jen bych ještě poprosila, i když někdo píšete, že se vám nelíbí, zda byste mohli co vám přijde případně zkousnutější psát.
@Mexie Příjmení budeme muset ještě zvážit :), myslím na to.
@Lamátko My moc nejsme zdrobňovači a jméno se nám líbí v základní tvaru, asi bychom používali Robin, Roby a miminku Robinka, dětsky Bibinka, než by dětem šlo říkat „R“. :)

• Citovat
  • Upravit
3230
18.4.16 21:34

@pe-terka všichni v dnešní době chtějí cizí jméno, ale mají české příjmení…my to máme naopak :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.16 21:35

@KPKristy Díky za chválu! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3753
18.4.16 21:37

Jak jsem psala - je to krásný jméno, jinak, ale příjmení určitě zvažte a co se týče zdrobněnlin, tak Robin nepotřebuje zdrobňovat, je krásné tak jak je, nepotřebuje vylepšovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
18.4.16 21:37

Nedej na nikoho nebo neboj, ze se budou male treba posmivat.Deti umi byt zle a muzou si najit cokoli jineho, nez ze ma chlapecke jmeno. A Roby a Bibinka je moc hezky. Dejte jen na svuj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
18.4.16 21:38

@Mexie tak to máte super, my máme české příjmení, tak jsme se museli krotit, ale kdybych byla třeba Bauerová, tak se rozšoupnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.4.16 21:39
@Bábrdl píše:
Vím, že Robyn je skutečné jméno, ale a mne to působí jako když…ehm…příslušníci naší menšiny volí jména, u kterých neznají pravopis :lol: :lol: :lol: (Deniel)

no s Denielem jsem se poprvé (a naposled) setkala u paterčat a prvně jsem myslela, že je to novinářský překlep…Až když o něm psali v dalších médiích a všude s E, tak mi došlo, že není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.4.16 21:41
@Mexie píše:
@pe-terka všichni v dnešní době chtějí cizí jméno, ale mají české příjmení…my to máme naopak :oops: :D
:mrgreen: :palec: A Nikolas se vám nelíbil?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
18.4.16 21:44

Ja bych to nedavala, nejpozdeji na prvnim stupni si uzije svoje, deti umi byt krute a dat „klucici“ jmeno holce si o to uplne rika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
18.4.16 21:45

Klidně bych tak holčičku pojmenovala, pokud nemá vyloženě nějaké nepadnoucí příjmení. Vždycky mi to přišlo spíš takové jméno vhodné pro obě pohlaví (už na základce - před 20 lety). Kdyby mi to někdo diktoval, tak bych psala Robin, ale je pravda, že v zahraničí se mužská varianta píše s měkkým i a ženská s tvrdým y, takže bych se toho asi držela. A určitě si dopředu zjisti na příslušné matrice, jestli s tím nemají problém (ev. sehnat posudek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.4.16 21:47
@Janee19 píše:
Ja bych to nedavala, nejpozdeji na prvnim stupni si uzije svoje, deti umi byt krute a dat „klucici“ jmeno holce si o to uplne rika…

Vždyť to není klučičí jméno?
Nebo ti někdy přišlo, že Elen je klučičí? Taky nemá na konci A :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
18.4.16 21:47

@zoy jasně je to obojetné jméno, něco jako René - nevidím na tom nic divného, pouze ve spojené s nevhodným příjmením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.4.16 21:49
@Conulka píše:
@zoy jasně je to obojetné jméno, něco jako René - nevidím na tom nic divného, pouze ve spojené s nevhodným příjmením

Přesně. Jména vyznívají pitomě, pokud nesedí k příjmení. Na to teda mají někteří lidé taky extra talent :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze