Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jméno se mi nelíbí vůbec ![]()
Robin je krapet lepší než Robyn to je fakt otřesný. Promiň
![]()
Bibinka je pěkné, ale Robin mi přijde dost tvrdé a tak neobvyklé, za mě ne, ale bude to vaše holčička, tak dej co se ti líbí
@pe-terka jednoho máme v rodině a je to hajzl. Největší fetka co znám takže tohle vůbec. Dáme Filípka pokud to bude kluk ![]()
Fialko souhlas, ale bude to jejich holčička, ale přijde mi to taky dost hrozný ![]()
Mi se pro holku moc nelíbí ani jedna varianta. Teda neříkám, že bych takové jméno volila pro kluka, to taky ne, ale pro holku mi moc nesedí zni moc klucici a to jsem na moderní a neobvykle jmena, kterych není všude moc.
Ale kdyby byla v okolí nějaká Robyn, tak bych si samo zvykla a pak by mi časem přišlo, že jiné jméno mít neměla, že ji dokonale sedí. Člověk si zvykne
.
@Conulka tak je pravda, že máme více možností, ale nechci dávat nějaké exotické jméno. Dáme české, ale aby se nepralo s příjmením. I když pro holku máme Amálie tak nevím no
ale stejně to tipuji na chlapečka ![]()
@Lamátko tak je to to samé jméno. Akorát Amálka je zdrobněle. A lépe zní Amálie Brettschneiderová než Amálka Brettschneiderová ![]()
@Mexie píše:
@pe-terka jednoho máme v rodině a je to hajzl. Největší fetka co znám takže tohle vůbec. Dáme Filípka pokud to bude kluk
tak to je náhoda, ptž Nikolasů v našich končinách zas tak moc není. Jinak Filip je pěkné jméno ![]()
@pe-terka taky jsem si Filipa dlouho prosazovala
upnula jsem se na to jméno, ale chlap ho nechtěl. Za dva dny se slitoval a začal břichu říkat Filípku. Po čase mu došlo, že jsem to dobře vymyslela. Z matčiny strany je jeho rodina Filipčikova takže jméno Filip má i skrytý význam
nakonec jsme oba spokojeni. I když pohlaví nám nikdo nepotvrdil tak počítáme s klukem. Jelikož má jeho děda 4 syny a 7 vnuků
tak by byl chlap první Brettschneider, který by měl holku.
@pe-terka jinak nvm jestli je přímo Nikolas nebo Nikola nebo Nicolas či jak, ale oslovují ho Nikolas a já ho nesnáším
vlastně teď už skoro všichni, kteří ví co je zač a projevil se chováním. ![]()
@Mexie píše:
@pe-terka taky jsem si Filipa dlouho prosazovalaupnula jsem se na to jméno, ale chlap ho nechtěl. Za dva dny se slitoval a začal břichu říkat Filípku. Po čase mu došlo, že jsem to dobře vymyslela. Z matčiny strany je jeho rodina Filipčikova takže jméno Filip má i skrytý význam
![]()
nakonec jsme oba spokojeni. I když pohlaví nám nikdo nepotvrdil tak počítáme s klukem. Jelikož má jeho děda 4 syny a 7 vnuků
tak by byl chlap první Brettschneider, který by měl holku.
Tak uvidíš…Z manželovy strany taky hojně převažují chlapi a my holky máme…Kdy máš termín - přibližně?
@pe-terka no všichni čekají, že konečně přijdeme s holkou, ale mě je šumák co to bude
termín mám v září. 5. května jedeme na screening ve 20 týdnu tak doufám, že se dozvíme pohlaví a nebude se prcek zakrývat ![]()
@Mexie píše:
@pe-terka no všichni čekají, že konečně přijdeme s holkou, ale mě je šumák co to budetermín mám v září. 5. května jedeme na screening ve 20 týdnu tak doufám, že se dozvíme pohlaví a nebude se prcek zakrývat
tak to už máš za pár, brzy budeš pohlaví vědět…Tak hlavně at jste zdraví - a to určitě budete ![]()
@pe-terka Děkuji, zatím je VŠE v pořádku. Tak doufám, že vyjde krásně i druhý screening ![]()
Já se loučím
dost jsem to tady zakladatelce zaspamovala
omlouvám se a mizím, ahojte ![]()