Děvče Robin, případně Robyn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.16 21:52

Jméno se mi nelíbí vůbec :oops:
Robin je krapet lepší než Robyn to je fakt otřesný. Promiň :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409

Bibinka je pěkné, ale Robin mi přijde dost tvrdé a tak neobvyklé, za mě ne, ale bude to vaše holčička, tak dej co se ti líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230

@pe-terka jednoho máme v rodině a je to hajzl. Největší fetka co znám takže tohle vůbec. Dáme Filípka pokud to bude kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
18.4.16 21:53

Fialko souhlas, ale bude to jejich holčička, ale přijde mi to taky dost hrozný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
18.4.16 21:55

Mi se pro holku moc nelíbí ani jedna varianta. Teda neříkám, že bych takové jméno volila pro kluka, to taky ne, ale pro holku mi moc nesedí zni moc klucici a to jsem na moderní a neobvykle jmena, kterych není všude moc.
Ale kdyby byla v okolí nějaká Robyn, tak bych si samo zvykla a pak by mi časem přišlo, že jiné jméno mít neměla, že ji dokonale sedí. Člověk si zvykne :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
18.4.16 22:00

@Conulka tak je pravda, že máme více možností, ale nechci dávat nějaké exotické jméno. Dáme české, ale aby se nepralo s příjmením. I když pro holku máme Amálie tak nevím no :lol: :oops: ale stejně to tipuji na chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
18.4.16 22:03

Amálka zní pěkně Amálie už hůře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
18.4.16 22:15

@Lamátko tak je to to samé jméno. Akorát Amálka je zdrobněle. A lépe zní Amálie Brettschneiderová než Amálka Brettschneiderová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.4.16 22:17
@Mexie píše:
@pe-terka jednoho máme v rodině a je to hajzl. Největší fetka co znám takže tohle vůbec. Dáme Filípka pokud to bude kluk :)

tak to je náhoda, ptž Nikolasů v našich končinách zas tak moc není. Jinak Filip je pěkné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
18.4.16 22:31

@pe-terka taky jsem si Filipa dlouho prosazovala :D upnula jsem se na to jméno, ale chlap ho nechtěl. Za dva dny se slitoval a začal břichu říkat Filípku. Po čase mu došlo, že jsem to dobře vymyslela. Z matčiny strany je jeho rodina Filipčikova takže jméno Filip má i skrytý význam :D :lol: nakonec jsme oba spokojeni. I když pohlaví nám nikdo nepotvrdil tak počítáme s klukem. Jelikož má jeho děda 4 syny a 7 vnuků :D tak by byl chlap první Brettschneider, který by měl holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
18.4.16 22:34

@pe-terka jinak nvm jestli je přímo Nikolas nebo Nikola nebo Nicolas či jak, ale oslovují ho Nikolas a já ho nesnáším :cert: vlastně teď už skoro všichni, kteří ví co je zač a projevil se chováním. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.4.16 22:35
@Mexie píše:
@pe-terka taky jsem si Filipa dlouho prosazovala :D upnula jsem se na to jméno, ale chlap ho nechtěl. Za dva dny se slitoval a začal břichu říkat Filípku. Po čase mu došlo, že jsem to dobře vymyslela. Z matčiny strany je jeho rodina Filipčikova takže jméno Filip má i skrytý význam :D :lol: nakonec jsme oba spokojeni. I když pohlaví nám nikdo nepotvrdil tak počítáme s klukem. Jelikož má jeho děda 4 syny a 7 vnuků :D tak by byl chlap první Brettschneider, který by měl holku.

Tak uvidíš…Z manželovy strany taky hojně převažují chlapi a my holky máme…Kdy máš termín - přibližně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
18.4.16 22:38

@pe-terka no všichni čekají, že konečně přijdeme s holkou, ale mě je šumák co to bude :D termín mám v září. 5. května jedeme na screening ve 20 týdnu tak doufám, že se dozvíme pohlaví a nebude se prcek zakrývat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.4.16 22:41
@Mexie píše:
@pe-terka no všichni čekají, že konečně přijdeme s holkou, ale mě je šumák co to bude :D termín mám v září. 5. května jedeme na screening ve 20 týdnu tak doufám, že se dozvíme pohlaví a nebude se prcek zakrývat :)

tak to už máš za pár, brzy budeš pohlaví vědět…Tak hlavně at jste zdraví - a to určitě budete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
18.4.16 22:47

@pe-terka Děkuji, zatím je VŠE v pořádku. Tak doufám, že vyjde krásně i druhý screening :srdce:
Já se loučím :mavam: dost jsem to tady zakladatelce zaspamovala :oops: omlouvám se a mizím, ahojte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze