Didaktický test z angličtiny 2019
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkus nějaké doučování, kde by ti věci, co ti nejsou jasné, vysvětlili. Nemáš v rodině, kamarádech, známých někoho takového?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Doučování, dovysvětlení gramatiky. Nejlépe od někoho, kdo studenty připravuje a bude vědět. Máš mezery v učivu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 zkoušela jsem v lednu doučování ve Skrivanku.. přišla velmi arogantní paní, která se ještě naivně ptala jestli v mém věku není zbytečné dodělávat si maturitu. Bohužel po hádce jsem odešla a již o doučování nestála a zanevřela.. manžel umí jen německy. S Angličtinou v rodině nikoho nemám. Měla jsem najít jiné, je to moje chyba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevim, testy jsou nekdy za 14 dni, nemela jste to resit driv?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doucovani gramatiky je k nicemu, dela z celeho DT jen 15b. Je treba cvicit poslechy, cteni s porozumenim. Kup si nejakou publikaci venovanou priprave k MZ, nebo jako GET READY, MATURITA V POHODE a cvicit, cvicit. Jen nevim, zda to ted jeste dozenes?!? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stazka píše:
Doucovani gramatiky je k nicemu, dela z celeho DT jen 15b. Je treba cvicit poslechy, cteni s porozumenim. Kup si nejakou publikaci venovanou priprave k MZ, nebo jako GET READY, MATURITA V POHODE a cvicit, cvicit. Jen nevim, zda to ted jeste dozenes?!?
Teď se to asi těžko povede. Resp.sama toho asi moc nezmůže. Ale těžko říct. Každopádně držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Didaktat je fakt hodně o tom pochopit čtený text. Možná bych raději odložila maturitu na září, pokud to jde, když máš poslední pokus. Jinak číst, číst a číst. Dělat si cvičení na tenhle způsob na netu, je tam toho mraky. A pak mě teda pomohlo denně se tomu věnovat, pouštět si různý nahrávky a pak si říct o čem mluvili..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@susanne11 Učím aj skoro 30 let. Test na 35 je velmi špatný výsledek, pochybuji o tom, ze byste to ještě " dohnala". Určitě odložit na září a vyhledat zkušeného lektora, který vás testem „protáhne“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si nejsem jistá, nepůsobím ve středním školství. Já bych to klidně i nahrála na nemoc, nedá se nic dělat, i když to není moc pěkné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@susanne11 píše:
@Paola21 zkoušela jsem v lednu doučování ve Skrivanku.. přišla velmi arogantní paní, která se ještě naivně ptala jestli v mém věku není zbytečné dodělávat si maturitu. Bohužel po hádce jsem odešla a již o doučování nestála a zanevřela.. manžel umí jen německy. S Angličtinou v rodině nikoho nemám. Měla jsem najít jiné, je to moje chyba
Pošli na ji Skřivánku stížnost, tohle se jim hodně nebude líbit. A najdi jinou doučovatelku, jsou jich mraky.
- Citovat
- Upravit
@susanne11 píše:
@MP Krista jak mohu odložit zkoušku? Jde to vůbec?
Já. myslim, že ne pokud nebudete mít papír od lékaře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc za tipy na učení, ale dělám didaktaky stále a nevzdává to.. dnes se mi i jeden povedl napsat na úspěšné složení testu.. ale jen o bod, což žádná rezerva.
I přesto mám ještě několik dní, tak se to pokusim zvládnout. Nerada bych u obvoďacky dělala komedii a pak ve škole.. je to jen škola, nejde o zivot.. Samozrejme pokud to nezvládnu tak mě to bude mrzet, ale holt bych si ročník musela zopakovat.. ![]()
Myslím že by to bylo zbytečné oddalovat.. za 3 měsíce by stejně do mě moudra nikdo nenalil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@susanne11 za tři měsíce se dá udělat velkej pokrok. Já osobně bych zkusila obvodaka poprosit. Řekla bych mu to jak to je.. Můj by mi to nejspíš napsal :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite kolik stoji takove doucovani z anglictiny na hodinu a jestli to je lepsi nez se to ucit z knihy treba. z te knihy a sesitu to neni asi ono
- načítám...
- Citovat
- Zmínit