Didaktický test z angličtiny 2019
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MP Krista píše:.
To romanos: Budu poněkud upřímná : ve vašem případě pomůže JEDINĚ lektor, pravidelnost a plnění úkolů. I tak ale počítejte s tím, ze dosáhnout byť jen základní úrovně bude trvat minimálně dva roky pilné práce. Víc vám asi poradit nedokážu. Konverzace ve vašem případě je nesmysl, konverzovat s pomocí překladače je směšné. Good luck, my dear!
Příspěvek upraven 22.07.19 v 21:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
V čempak nemám pravdu? Nemáš zvláštní školu? Nemáš nějaký éčkový nebo jaký učňák? Nevylítl jsi ze čtyř středních škol? Neřešíš neustále někde, že je přece lehké dodělat maturitu, že si ji doděláš, pak zase že je to těžké, tak ji dělat vlastně vůbec nechceš, protože k ničemu není atd. V čem to není pravda.
Jo je to pravda. V tomhle mas pravdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady byla hlavne rec o kurzu na cizi jazyk a ne aby se debata dostala nekam jinam. Dozvedel jsem se aspon kolik to stoji a nejake rady a doporuceni.Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet A slusne chovani ti asi nic nerika to je zajimavy hlavne ze mas takove znalosti a vejsku ze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Prej ze se domluvis rusky, japonsky, nemecky a madarsky a nebo taky hatmatilkou s himalajstinou ze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
@Russet Prej ze se domluvis rusky, japonsky, nemecky a madarsky a nebo taky hatmatilkou s himalajstinou ze
Co to meleš? Psala jsem, že s nima komunikuju anglicky. Nauč se nejdřív číst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
@Russet A slusne chovani ti asi nic nerika to je zajimavy hlavne ze mas takove znalosti a vejsku ze
Kdyby ses divil, proč neodpovídám, zrušila jsem si upozornění na tuto diskuzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet A co ja stim, me to nezajima.Fakt nevim proc bych se mel jako divit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A neco z anglictiny umim tak ze me nemusite dekat takovyho hlupaka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Cca 400 na hodinu. S tvou schopností se učit bych o samostudiu neuvažovala vůbec.
ucit se umim taky.Po zvlastni jsem absolvoval kurz zakladniho vzdelani tenkrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit