Didaktický test z angličtiny 2019
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MP Krista moje cestina neni tak hrozna a byla tu rec o anglictine kde by me stacilo se trochu domluvit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
@MP Krista moje cestina neni tak hrozna a byla tu rec o anglictine kde by me stacilo se trochu domluvit
Kolik je ti? Dnes se děti angličtinu učí už na prvním stupni. Minimálně 10 let jsi měl šanci se tento jazyk naučit. Nepovedlo se. Tak bych zkusila jazykovku a začala si psát s nějakým rodilým mluvčím. Vyjela bych do ciziny, zkusila si koupit lístek na autobus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga Nikoli. Zajímají mě skutečné výsledky a to z profesního pohledu. Samozřejmě mi nemusíte odpovídat, pak ale stále nevěřím, ze se člověk muže naučit aktivně používat cizí jazyk sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Kolik je ti? Dnes se děti angličtinu učí už na prvním stupni. Minimálně 10 let jsi měl šanci se tento jazyk naučit. Nepovedlo se. Tak bych zkusila jazykovku a začala si psát s nějakým rodilým mluvčím. Vyjela bych do ciziny, zkusila si koupit lístek na autobus.
Jazykovku asi ne, staci knizky, internet a sem tam zajit na hodinu anglictiny. A anglinu jsem se uz trochu driv ucil ha ha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Jazykovku asi ne, staci knizky, internet a sem tam zajit na hodinu anglictiny. A anglinu jsem se uz trochu driv ucil ha ha
How do you do?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 Já vyucuji jazyky už skoro 30 let, ale vy toho zjevně víte víc. Tak proč se tady stále dotazujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
How do you do?
to si jeste pamatuju.To znamena „co delas“ S vyjetim do zahranici to je dobrej napad tojo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP Krista píše:
@Malaga Nikoli. Zajímají mě skutečné výsledky a to z profesního pohledu. Samozřejmě mi nemusíte odpovídat, pak ale stále nevěřím, ze se člověk muže naučit aktivně používat cizí jazyk sám.
Objevila jsem ji nedávno, takže teprve začínám, až se posunu dám vědět
. Baví mě to. A já tomu věřím, těch polyglotů není zase tak málo. A vy Lydiina videa znáte?
Je to hlavně o té motivaci… Jsou různé knihy, filmy, poslechly, rozhlas… Je to o té motivaci… Na C1 to asi nebude, ale B2 by byla dobrá ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
to si jeste pamatuju.To znamena „co delas“ S vyjetim do zahranici to je dobrej napad tojo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Tak jsem se asi spletl a co ma byt tak to bude asi „jak se mas“Sice jsem neudal nastavbu ale taky je dulezita pile nato se domluvit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
@Russet Tak jsem se asi spletl a co ma byt tak to bude asi „jak se mas“Sice jsem neudal nastavbu ale taky je dulezita pile nato se domluvit
A jak jsi piloval do teď, že neumíš odpovědět na základní otázku? Píle je důležitá, ale ty o ní jen mluvíš. Samo se to neudělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
A jak jsi piloval do teď, že neumíš odpovědět na základní otázku? Píle je důležitá, ale ty o ní jen mluvíš. Samo se to neudělá.
Psal jsem si slovicka a ucil trochu gramatiku ha ha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet a to byla snadna otazka priste muzes polozit narocnejsi otazku. Proste rec byla o tom kolik stoji kurz a ten je drahej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP Krista píše:
@Malaga A jak dlouho se učíte? A jste již schopna hovořit ve větách? A jiný jazyk ovladate?
A vy mluvite ve vetach? muzete uvist nejakej priklad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit