Dieta

68
12.5.10 16:02

Dieta

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, mám 11měsíčního chlapečka a asi má alergii na mléko, mudr nám nařídila, aby jsme měsíc nejedli nic mléčného a s lepkem, máte někdo s tím zkušenosti? Jaké protialergení mléko mu mám koupit, nemlečné kaše a co dál bych mu mohla dávat, dneska jsem mu koupila kaši Silnac,ale chci to s něčím střídat,poradíte mi, děkuji za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3194
12.5.10 16:24

Ahoj, synovec je taky alergik, ale nepamatuji si jmeno toho mlika, ale vim jen ze je od stejneho vyrobce jako nutrilon, staci se zeptat v lekarne a oni ti poradi, hlavne rikala, at si dava pozor na presnidavky, ze prej tam hodne davaji mleko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.5.10 17:10

se sníženým obsahem laktozy je od Nutrilonu LOWLACTOSE ,ale kdyby měl skutečně alergii na mléčnou bílkovinu tak by nemohl ani to .A vaše doktorka je fakt vtipná jak se v tom máš asi vyznat -měla ti to spec.mlíko předepsat nebo aspon poradit.nejlepší bude si do Nutrilonu zavolat rovnou na zákaznickou linku ,když si řekneš a budou mít tak ti pravděpodobně pošlou i vzorky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Johana_77
12.5.10 19:52

Nám na imunologii říkali Nutrilon Pepti, má naštěpenou mléčnou bílkovinu. Kaše kupuju v DM rýžovou, jáhlovou a rozmíchávám do vody, často taky obyčejnou rýžovou krupičku od Nestle, taky do vody.
Držím palce, ať se vám ta mléčná alergie nepotvrdí, případně, ať z ní malý rychle vyroste. j.

• Citovat
  • Upravit
1214
12.5.10 23:24

UM při alergii na bílkovinu kravského mléka je Nutrilon Allergy Care (dříve Pepti), případně pak Neocate.
Proč ti ale nenapsala Mudr ten Nutrilon AC? Předpokládám, že nekojíš.
Jinak kaše můžeš koupit i nemléčné a rozmíchat je v tom Nutrilonu AC. Pokud dáváš příkrmem i skleničky, tak si čti etikety, v některých je syrovátka nebo přímo mléko.

Ještě se zeptám .. co je to, že má ASI alergii na mléko? Jak se to projevuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.1.13 13:24

JSOU TESTOVINY S 45% SÝREM DIETNÍ??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
16.1.13 13:47

Kdyby byly, tak to by se hublo :D Dietní sýr je pod 30% tuku a těstoviny pouze celozrné, ne klasické v tom jsou jen obyčejný „rychlý“ sacharidy, co jdou hned na tloušťku.

Ale mám pocit, že jsi ve špatné diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.1.13 13:53

@Bubina ja nechtela zakladat novou, jen se zeptat na tohle :) aha a ja si porad myslim jak jsou testoviny dietní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
16.1.13 14:59

Tak urcite dietnejsi nez knedlik jsou. Kazdopadne pokud je budes jist do 16h tak je i spalis. Syr je lepsi s nejnizsim podilem tuku v susine 20-30%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
16.3.16 18:22

Chci se zeptat, u te alergie na kravskou bilkovinu se vynechava u kojicich matek jen to, co obsahuje tu bilkovinu, a nebo i ten lepek? To uz pak skoro nevim, co jist :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.3.16 18:29

@lear jen bílkovina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
16.3.16 18:39

Diky :D