Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojda,
tak mám další dotaz ohledně ABKM. Dávate prckům hovězí nebo telecí? Nebo zkoušeli jste? A případně kdy? A pokud jste měli reakci, jak to vypadalo? ![]()
Ptám se proto, že jsem dneska dcerce uvařila zeleninku a k tomu trochu telecího masa, dostala to k večeři. Vše proběhlo v pořádku, usnula tak jak má, ale v deset se vzbudila, plakala, dala se utišit jen na chvilku, pořád se jakoby škrabkala a vrtěla, nemohla vůbec zabrat a nakonec jsem ji uspala až o půl jedné (takže po 2 a půl hodinách) ve velké posteli. Teď mě vrtá hlavou, jestli to může být tím telecím. ![]()
Ahoj, hovězí i telecí dávám a dávala jsem a neosypaly se mi nikdy ( naše dvojčátka se osýpávají ),naopak, bylo mi doporučeno hovězí i telecí dávat, obsahuje hodně železa a byly chudokrevný, teď je to ok.
obávám se že je to prostě subjektivní a budeš to muset prostě vyzkoušet a v případě reakce vyřadit a zkusit zase později. ![]()
Jak říká naše alergoložka alergičtí můžeme být na všechno. ![]()
Nic jiného nového opravdu neměli což? ![]()
Malá mi baští obojí a bez problémů. Zkus to dát příště na oběd, třeba jí po tom bylo jenom těžko.
Je možný, že to jen nesedlo, nebo že se vzbudila a nebyla k uspání kvůli něčemu jinému (třeba zoubky, že
) .. pak to má člověk identifikovat ![]()
Zkusím to s tím telecím ještě jednou a uvidíme.
Dostává jinak jen kuřecí nebo krůtí, ale přišlo mi, že to není úplně ideální.