Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Četla jsem článek, ale když jsem začínala s hubnutím a než jsem zjistila, že žádné diety, ale celková změna (jídelníčku, pravidelnosti, výběr potravin, nápojů, cvičení atd.) Tak jsem si taky vybrala Atkinsonovu, Prní den to šlo, druhý den mě už optimismus přešel a třetí den jsem se ![]()
Jsem proti těmhle dietám, které způsobí akorát tak jojo-efekt a huntujou tělo… takže ne, nevyzkoušela… Jím zdravě, hodně a cvičím ![]()
O Jennifer Aniston jsem četla, že jí dětskou výživu ve skleničkách, ale co je na tom pravdy, nevím ![]()
@eneerka Dělám to podobně jak ty, hodně se hýbu, takže až tak neřeším, co přesně jím, ale snažím se aspoń trošku tu stravu držet vyváženou
Ale právě když jsem padla na článek, kde je popsaných několik diet a u toho vždy příklad, kdo tu dietu držel nebo drží, tak to jsem musela zkusit poslat dál
třeba je tam i o Benu Afflekovi ![]()
@jenika1 a vůbec se nedivím, že jsi dopadla, jak jsi dopadla, mám obavy, že ze mě by to vyběhlo ještě dřív
nejíst přílohy dá se říct, to by mě zabilo, žádné brambory, rýže, těstoviny, no zdareček ![]()
@J87 píše:
Každé tělo funguje jinak, každý potřebuje jiný čas, ale pokud sledujete naše výsledky vždy se dostaví.
Existují kombinace, produkty které chutnají
Silně detoxikují a to je základ úspěchu v boji s cm i kg
Pokud budete dodržovat pitný režim, stravování 3-5× denně, pozitivně se naladíte a budete se svým tělem brzo spokojeni.
Ještě stále váháte
Není důvod
Máme recenze od spokojených zákazníků
Už od prvního užití se budete cítit lépe dodá spousty energie, což v tomto období potřebujeme všichni
navíc překvapí svým výsledkem
Hubněte jinak, s chutí a s radostí, bez stresu z věčných diet. www.superherba.cz
Ahojte, víte o nějakých dietách, které drží nebo držela nějaká celebrita? Inspirovalo vás to k vyzkoušení diety, o které jste třeba ještě neslyšeli? Já třeba ani nevěděla, že existuje Atkinsonova dieta a třeba tu držela Jennifer Aniston nebo Catherine Zeta-Jones
a ještě pár známých jmen mám v rukávu spojených s některými dietami, co vy?