Digitální piano

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2068
1.1.12 15:46

Digitální piano

Zdravím :mavam:
Uvažuji o koupi digitálního piána :pankac: - buď staršího nebo nového. Uvítám postřehy a tipy majitelek :)Máte digi piáno? Jakou značku, typ… Jak jste spokojeny?

Předem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.10.12 17:26

Ahoj. koupila jsem elektronicke detske piano. potrebuji poradit :oops: adapter sviti cervene a piano nehraje. jsou 2 moznosti: bud se muzou pouzit baterky a nebo sitove napajeni..zkusila jsem sitove napajeni bez baterek a piano nehraje. adapter sviti cervene.mate s tim nekdo zkusenost jak piano(funglnove)zprovoznit? baterky pujdu teprve koupit, je jich treba tuzkovych6. domnivala jsem se, ze kdyz je to elektronicke, ze to pujde i bez baterek???

• Citovat
  • Upravit
2068
5.10.12 21:13

Ano, mělo by fungovat bez baterek. Chyba může být v konektoru nebo můžeš mít poškozený kabel. Já jsem měla stejný problém, ale se starším piánem, kdy už ten konektor byl používáním poškozen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.4.19 21:05

Ahoj. My teď vybíráme digitální piano pro naší malou a je toho fakt hodně. 8o Ci nám poradili v jednom obchodě bylo tak kolem 20.000, že už to hraje dobře. Taky jsme koukali na nějaké ty srovnávače, chtěli bysme taky nějakou radu od vás, kdo už ho máte doma. Malá bude chodit na hodiny do Zušky. Díky F

edit adminem - umazána reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák