Digitální test Clear Blue

32
6.3.18 13:43

Digitální test Clear Blue

Ahoj.
Chci se zeptat na Vaše názory co se týče digitálního těhotenského testu. V minulosti mi test ukazoval 1-2 i po té, co jsem bohužel potratila. Nyní mám 5 dní zpoždění MS a proto jsem ráno testovala. 27.2. Jsem byla ještě u MUDr a nic tam nebylo, takže bych musela být v úplným začátku, pobolívá mě podbříšek atd. Jenže tento test a i mamma test mi neukázly nic. MYslíte, ze hladina HCG není ještě tak vysoká aby to testy ukázaly, nebo je to planý poplach? Snazim se najít ještě kousek naděje.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?

Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.3.18 13:44

Naděje vždycky umírá poslední, ale mně Clear Blue i další těhu testy (koupila jsem 3 různé) ukázaly těhu 1 den po vynechání MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.3.18 13:48

@Pucalkovic Amina jsem dnes 5 den po vynechané MS a MS jsem měla pravidelnou a přesnou, max + - 1-2 dny. Jsem z toho celkem smutná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.18 13:50

Tak po potratu mas Hcg v moci dlouho, a vkrvi jeste dyl proto se to sleduje aby Hcg kleslo na 0, je to sice individualni, ale ja mela po samovolnem vic jak mesic v krvi, u me mamatest 6DPO neukazal ani ducha a to ma 10citlivost a clerblu digital 6DPO +1-2 a to ma citlivost 20, jine papirkove testy ukazali slabsi carku az 9DPO, takze za me cleardigital je nejlepsi je sice drahy, ale ja ho na eschop dr. max kupuju za 167,– a to testuju uz nekolik let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.18 13:51

@VerusBerus Opravdu tě chápu a soucítím. My jsme se o druhé mimi snažili 3 roky a každý měsíc, když jsem měla zpoždění (většinou když už bylo zpoždění, tak z mé psychiky, že jsem si strašně přála, ať jsem těhotná), jsem vykupovala testy a testovala. Pokud to neklapne teď, tak nevěs hlavu, jednou to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.3.18 14:00

@Pucalkovic Amina vydržím ještě pár dní, pak otestuju znova a když i to nic, zajdu k MUDr.
Dekuju za podporu, ale jsem cely den úplně v pr…, bez nálady atd. Však to znáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
6.3.18 14:06

@VerusBerus A kdy si měla ovulaci víš? mohla si ji mít později a proto nebylo ani nic vidět. No 5 dní zpoždění by už mělo být na testu něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.3.18 14:07

Pět dní zpoždění už bývají jasné //, leda by se ovulace posunula, což se mohlo stát… Počkala bych týden a uvidíš :hug: ať to brzy dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.3.18 14:27

@radkka počkám, otestuju a pak budu vědět více. Každopádně dekuju za podporu. Docela me to dneska slušně rozsekalo…byla to pro mě obrovská naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.3.18 14:32
@VerusBerus píše:
@radkka počkám, otestuju a pak budu vědět více. Každopádně dekuju za podporu. Docela me to dneska slušně rozsekalo…byla to pro mě obrovská naděje

To chápu :hug: Hlavu vzhůru, vyjde to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.3.18 14:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.3.18 14:52

@radkka Ale mám občasné bolesti v podbříšku… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.3.18 14:57
@VerusBerus píše:
@radkka Ale mám občasné bolesti v podbříšku… 8o

Třeba přijde MS :think: nebo se zadařilo.. To z toho nezjistíš. Řeš jen, kdyby to bolelo hodně… Třeba kvůli mimoděložnímu. Ale neplaš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.3.18 15:49

@radkka tak, radši bych MS, než mimoděložní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie