Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, holky..vcera jsem byla 9DPO a na testu jsem objevila ducha, jedna se o test dr.Max..dnes rano ovsem nic..myslite, ze je jeste nejaka nadeje?
prikladam foto testu ![]()
@Terina94 Tak prostě testuj až budeš mít zpoždění
I kdyby to bylo pozitivní, víš, že to může odejít s menstruací? Jak dlouho se snažíte?
@Aries6 mam 5 dni do ms, tak se budu modlit…snazime se od listopadu..doma mame 13ti mesicniho chlapecka ![]()
Za jak dlouho budeš mít menstruaci?
Právě proto je blbost testovat před vynecháním. Za prvé, to že jeden den byl miniduch a druhý den nic (ta fotka je to „nic“ nebo ten duch? Já tam ducha vidim), nemusí mnoho znamenat - nebyla si v noci čurat, bylo to hned z ranní moči, stejný typ testu? a zítra může být zase duch a protože to bude ob dva dny, tak možná bude i silnější.
Nebo z toho nebude nic a normálně ti dorazí menstruace ![]()
Bohužel ti to tady nikdo nepoví…
@Terina94 ježiš, pět dní před případným vynecháním…
neblázni. Miminko už jedno máte, takže je dost pravděpodobné, že s otěhotněním nebude vážnější problém, tak si užívej rodinu a nehoň duchy skoro týden před menstruací ![]()
@Mar__tanka1983 Ta fotka je ten duch ze vcera, tak pockam do nedele, to ma prijit ms, asi nic jineho nez cekat nezbyva
![]()
Testy dr. Max vykazuji falesnou pozitivitu po uplynuti testovaciho casu.
@lolink píše:
Testy dr. Max vykazuji falesnou pozitivitu po uplynuti testovaciho casu.
Aha, ja prave cetla, ze ty falesne nebyvaji
![]()
@Terina94 Testuj až po vynechání menstruace do té doby jsou většinou falešně pozitivní.
Tam mas nejakou dobu, co se to ma odecist. Vse po te dobe je falesne pozitivni. Nevidim to poprve. Ale treba jsi tehotna
. Ja jedu jen mamatesty.
Ja byla testovanim posedla. A za ty roky jsem zjistila jednu vec. Test muze byt pozitivni, ale probehne spatne uhnizdeni a jsi zklamana. Stalo se mi to nekolikrat. Testuj se az po prvnim dnu vynechani menstruace. A snaz se to moc neresit. Ja otehotnela vzdy, az kdyz jsem to aspon trochu hodila za hlavu.
@Terina94 testuj az po vynechane MS…jak uz bylo receno, muze se spatne zahnizdit a s MS odejde…pokud MS neprijde, tak pak bych testovala ![]()