Duch...a teď nic

34
6.3.18 09:48

Duch...a ted nic

Ahoj, holky..vcera jsem byla 9DPO a na testu jsem objevila ducha, jedna se o test dr.Max..dnes rano ovsem nic..myslite, ze je jeste nejaka nadeje? :roll: prikladam foto testu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25160
6.3.18 09:49

@Terina94 Tak prostě testuj až budeš mít zpoždění :roll: I kdyby to bylo pozitivní, víš, že to může odejít s menstruací? Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.3.18 09:51

@Aries6 mam 5 dni do ms, tak se budu modlit…snazime se od listopadu..doma mame 13ti mesicniho chlapecka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
6.3.18 09:52

Za jak dlouho budeš mít menstruaci?
Právě proto je blbost testovat před vynecháním. Za prvé, to že jeden den byl miniduch a druhý den nic (ta fotka je to „nic“ nebo ten duch? Já tam ducha vidim), nemusí mnoho znamenat - nebyla si v noci čurat, bylo to hned z ranní moči, stejný typ testu? a zítra může být zase duch a protože to bude ob dva dny, tak možná bude i silnější.
Nebo z toho nebude nic a normálně ti dorazí menstruace :nevim:
Bohužel ti to tady nikdo nepoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
6.3.18 09:52

@Terina94 testuj až po vynechání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
6.3.18 09:53

@Terina94 ježiš, pět dní před případným vynecháním… :mrgreen: neblázni. Miminko už jedno máte, takže je dost pravděpodobné, že s otěhotněním nebude vážnější problém, tak si užívej rodinu a nehoň duchy skoro týden před menstruací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.3.18 09:54

@Mar__tanka1983 Ta fotka je ten duch ze vcera, tak pockam do nedele, to ma prijit ms, asi nic jineho nez cekat nezbyva :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
6.3.18 09:56

Testy dr. Max vykazuji falesnou pozitivitu po uplynuti testovaciho casu.

• Citovat
  • Upravit
34
6.3.18 09:58
@lolink píše:
Testy dr. Max vykazuji falesnou pozitivitu po uplynuti testovaciho casu.

Aha, ja prave cetla, ze ty falesne nebyvaji 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
6.3.18 10:02

@Terina94 Testuj až po vynechání menstruace do té doby jsou většinou falešně pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
lolink
6.3.18 10:02

Tam mas nejakou dobu, co se to ma odecist. Vse po te dobe je falesne pozitivni. Nevidim to poprve. Ale treba jsi tehotna :). Ja jedu jen mamatesty.

• Citovat
  • Upravit
lolink
6.3.18 10:08

Ja byla testovanim posedla. A za ty roky jsem zjistila jednu vec. Test muze byt pozitivni, ale probehne spatne uhnizdeni a jsi zklamana. Stalo se mi to nekolikrat. Testuj se az po prvnim dnu vynechani menstruace. A snaz se to moc neresit. Ja otehotnela vzdy, az kdyz jsem to aspon trochu hodila za hlavu.

• Citovat
  • Upravit
7712
6.3.18 11:49

@Terina94 testuj az po vynechane MS…jak uz bylo receno, muze se spatne zahnizdit a s MS odejde…pokud MS neprijde, tak pak bych testovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí