Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy. Za 8dnu se ma dostavit MS ma smysl testovat? Ovu byla +-24.2.
![]()
Ahoj, mě vychází první duch 8dpo. Mám ovulaci dřív, takže testuju brzo před ms.
Jestli tě to nestresuje, ale je to zatím spíš zábava klidně bych osmý až devátý den po ovu zkusila desítkový test. Ale jinak 12dpo už mám hezké čárky ![]()
Je brzo. Vyhozené peníze. Zkoušela bych tak 11-12 dní po ovulaci. Ideálně až v den ms.
Takže počkám
jsem nervózní je mi divně, Mám nafoukla brisko, poboliva me v podbřišku
Já při ivf přesně věděla kdy mám ovulaci. Díky aplikovaným hormonům a viditelného ducha jsem měla 11DPO. Ještě chvilku vydrž. Zkus třeba po víkendu ![]()
@Klaris23 driv nez 8-9 dpo to smysl nema, vetsina nema carku ani 11 dpo. Navic se casto stava, ze tehotenstvi odejde s MS, tak si rozmysli, jak moc by te to zklamalo
(jinak chapu tu nedockavost, ja to mela stejne
)
@Klaris23 netestuj pred MS, akorat z toho budes stejne nervozni, zda nedojde
ocividne ses nervozni uz ted…ja vzdy cekala aspon den po zpozdeni MS
drzim palce ![]()
@Kukacka123 no když si uděláš dejme tomu test den po zmeškané ms a bude pozitivní tak třeba dva dny po něm to může odejít s opožděnou ms.
ta nejistota je až do porodu..
a naopak. 4 dny pozitivni test před ms a vše může jít hladce.
@Zara.Ray tak jasne, cele tehotenstvi je riziko, co se muze stat…ja dostala MS s tydennim zpozdenim a // byly, takze vim, o cem mluvime
pak dokonce ZT v 17tt, tak nejake zkusenosti mam…i tak bych ja proste pred MS netestovala, nemuze ani presne vedet, kdy ovulace byla…muj nazor a kazdeho vec, jak se k tomu postavi
![]()
@Kukacka123 ale vždyť jo. Tak vlastně když žena otehotni tak ji stejně čeká pár let neustálého strachu. Ať už o mimi v bříšku a pak na světě.. ![]()
@Zara.Ray ja bych rekla cely zivot od zjisteni // a pokud v pohode porodi
![]()