Díky a čau

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3622
27.2.14 08:07

@joaska měj se moc krásně a ať se Ti v životě daří :kytka: P. S.: škoda, že už nebodou další skvělé deničky… :(
pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.2.14 08:11

Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
27.2.14 08:22

Měj se moc hezky. :mavam: :kytka: P. S. Moc ráda jsem četla Tvé deníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.2.14 09:06

Tvoje denicky neznam a beru to jako dalsi srdceryvnou diskusi. Tak ahoj. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
rokris
27.2.14 09:16
@joaska píše:
Holky dík za včechno. Rady, pomoc, pochopení, popovidání. Bylo to fajn a bylo toho dost. Je čas utnout e-svět. Nikdo mi neublížil, nikdo mě nenaštval. Jedná se o mé ryze soukromé důvody.
Neberte to jako demonstrativni odchod stylu přemlouvejte mne. Jen cítím povinnost (díky deníčkům) vám poděkovat a rozloučit se.

Mějte se krásně. Všem, co hledají přeji ať naleznou. A´t je to druhá čárka, vstřícná porodnice, lék na dětskou koliku, psychická pohoda, klid v partnerství, tolerance, empatie, mozek nebo cokoli jiného.

Hodně zdraví a šťastnou ruku při výchově. Jana

PS: nejvtší dík @pomenkova

Tak já taky poděkuju za deníčky. A přeju jenom to nejlepší!
Jinak - už jsem si všimla, že se tu taková rozloučení spíš odsuzují. Jsem tu krátce, ale kdybych chtěla končit, taky by mi přišlo slušné aspoň poděkovat. Je tu rozhodně dost bezva lidí.( Až mě mrzí, že je nepotkám.) A ani jako naprostého nováčka mě bezradnou nenechali. Co jsem ale ještě nepochopila, to jsou odchody a návraty. Pálit mosty přece nikdo nemusí, povinnost trávit na e-miminu x hodin denně nikdo nemá. Tak proč se nechávat mazat a pak toho litovat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6230
27.2.14 10:17

@joaska taky jsem se těšila na pokračování příběhu o škodné. Tak doufám, že to dopadne dobře.
Každopádně závislost na netu je smutná, nicméně utnout ji a být jen normální uživatel není tak těžké. Prostě nech ten noťas většinu dne zavřenný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
27.2.14 11:01

Správné rozhodnutí, taky nad tím uvažuju…je to šílený žrout času :cert:

at se ti daří a at kloučci rostou a manžel je stále báječný - tvé deníčky mi budou chybět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
27.2.14 11:48

Ja te tedy premlouvat budu, protoze me budou chybet tve denicky a to opravdu :( :( :(
Urcite nechapu nektere komentare, neco jako ja ani neznam denicky atd… :roll: :roll:
Urcite jsi to psala hlavne pro ty co te znaly i tve denicky a beru to jako slusnost, ze se loucis.. :kytka:
:kytka: Ale popremyslej opravdu nepal mosty, neni nikde napsano, ze musis byt tady 24 hodin denne ;) ;) ;)
Nemaz se a obcas tady nam neco napis :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.2.14 12:37

To už je trochu uhozený :mrgreen:.. dopis na rozloučenou, taková e-sebevražda?.. pochybuju že se sem už nikdy nepodíváš.. Ale pokud budeš odříznutá od civilizace a internetu, tak by se i dalo uvěřit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.2.14 13:11

@joaska já to tušila už včera. No škoda. Přeju jen to nejlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.2.14 17:31

@joaska strasna skoda. Zboznuji tve denicky. At se ti dari. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
27.2.14 17:38

No, z těch pár indicií jsem se bála, když jsem zahlédla název diskuze, že to budeš Ty. Mrzí mě to, lecos z Tvého života mě nějak tak blízce oslovilo ;) Hodně štěstí!

@joaska píše:
Holky dík za včechno. Rady, pomoc, pochopení, popovidání. Bylo to fajn a bylo toho dost. Je čas utnout e-svět. Nikdo mi neublížil, nikdo mě nenaštval. Jedná se o mé ryze soukromé důvody.
Neberte to jako demonstrativni odchod stylu přemlouvejte mne. Jen cítím povinnost (díky deníčkům) vám poděkovat a rozloučit se.

Mějte se krásně. Všem, co hledají přeji ať naleznou. A´t je to druhá čárka, vstřícná porodnice, lék na dětskou koliku, psychická pohoda, klid v partnerství, tolerance, empatie, mozek nebo cokoli jiného.

Hodně zdraví a šťastnou ruku při výchově. Jana

PS: nejvtší dík @pomenkova
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
27.2.14 18:00

@joaska Škoda,ráda jsem četla tvoje denicky. Ve většině věcí jsem s tebou souhlasila. Každopádně preji v životě hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3333
27.2.14 19:34

Poslední deníček o škodné jsem četla, byl super, takt jsem se těšila na pokračování…nevím co se tady včera nebo kdy strhlo, nebo co je důvodem, ale taky přeju ať se daří…měj se bez emimi co nejlíp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
28.2.14 16:59

Joasky odchod mě mrzí :-(, já pořád čekala nový deníček. Tak třeba se dočkáme té knihy ;). Ať se ti v životě daří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová