Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koncis? Dobré rozhodnutí. Taky bych ráda ale dělám to uz pul roku…
Ať se ti daří vše na co sáhneš a ať máš jen to dobré v životě, co se za peníze koupit nedá ![]()
Mej se moc pekne, denicky byly krasne stejne tak jako tve nynejsi rozlouceni.
Zadnej dalsi denicek?? Tady to jde pod drn, uz jako bez jakekoli pidele ![]()
At se ti dari a ahoj ![]()
A takových diskuzí tady bude asi čím dál tím víc..Nebo se všichni stáhnou do uzavřených.. Né kvůli nějakým citacím, ale pro nemožnost smazat své vlastní slova.. A z emimina bude jen další klasický web pro matky.. ![]()
A teď to není jen o pravidlech, ale i o lidech..poslední dobou je málo diskuzí, kde se to nepohádá.. A díky různým Mariím se přestane i pomáhání si navzájem.. ![]()
Jeste jsem snad nevidela nikoho, kdo by podobne prohlaseni vydal a skutecne zmizel na dyl, nez 2 tydny. Pokud se jedna o zavislost na internetu a nedostatek realneho casu na vlastni zivot, je podle me treba postupovat mene radikalne, postupnymi kroky. Pokud se jedna o urazku (a zakladatelka tvrdi, ze ne), obvykle jeden nick zmizi, jiny se objevi (a kolikrat se sam praskne, aby s nim stare zname mluvily).
@joaska tak to mě mrzí, těšila jsem se na další krásné deníčky a hlavně na pokračování příběhu o škodné
![]()
Měj se krásně a přeji hodně štěstí v životě
![]()
@joaska jeste bys teda mohla srovnat resty a dodat pokracovani o skodne jak pise @AngelLilly ![]()
@Pudloslava píše:
Jeste jsem snad nevidela nikoho, kdo by podobne prohlaseni vydal a skutecne zmizel na dyl, nez 2 tydny. Pokud se jedna o zavislost na internetu a nedostatek realneho casu na vlastni zivot, je podle me treba postupovat mene radikalne, postupnymi kroky. Pokud se jedna o urazku (a zakladatelka tvrdi, ze ne), obvykle jeden nick zmizi, jiny se objevi (a kolikrat se sam praskne, aby s nim stare zname mluvily).
Predpokladam ze se necha smazat.
@Pudloslava píše:
(Gratuluji k další drobotině
)
Holky dík za včechno. Rady, pomoc, pochopení, popovidání. Bylo to fajn a bylo toho dost. Je čas utnout e-svět. Nikdo mi neublížil, nikdo mě nenaštval. Jedná se o mé ryze soukromé důvody.
Neberte to jako demonstrativni odchod stylu přemlouvejte mne. Jen cítím povinnost (díky deníčkům) vám poděkovat a rozloučit se.
Mějte se krásně. Všem, co hledají přeji ať naleznou. A´t je to druhá čárka, vstřícná porodnice, lék na dětskou koliku, psychická pohoda, klid v partnerství, tolerance, empatie, mozek nebo cokoli jiného.
Hodně zdraví a šťastnou ruku při výchově. Jana
PS: nejvtší dík @pomenkova