Díky a čau

joaska
27.2.14 07:05

díky a čau

Holky dík za včechno. Rady, pomoc, pochopení, popovidání. Bylo to fajn a bylo toho dost. Je čas utnout e-svět. Nikdo mi neublížil, nikdo mě nenaštval. Jedná se o mé ryze soukromé důvody.
Neberte to jako demonstrativni odchod stylu přemlouvejte mne. Jen cítím povinnost (díky deníčkům) vám poděkovat a rozloučit se.

Mějte se krásně. Všem, co hledají přeji ať naleznou. A´t je to druhá čárka, vstřícná porodnice, lék na dětskou koliku, psychická pohoda, klid v partnerství, tolerance, empatie, mozek nebo cokoli jiného.

Hodně zdraví a šťastnou ruku při výchově. Jana

PS: nejvtší dík @pomenkova

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2873
27.2.14 07:09

Koncis? Dobré rozhodnutí. Taky bych ráda ale dělám to uz pul roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
27.2.14 07:10

Ať se ti daří vše na co sáhneš a ať máš jen to dobré v životě, co se za peníze koupit nedá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
27.2.14 07:11

Mej se moc pekne, denicky byly krasne stejne tak jako tve nynejsi rozlouceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
27.2.14 07:12

@joaska hodně štěstí a jsi tu vždy vítaná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
27.2.14 07:12

@joaska Tak Tobě také přeji at si jen a jen štastná :hug:

• Citovat
  • Upravit
3347
27.2.14 07:14

: :mavam: ať se ti splní všechna přání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
27.2.14 07:14

Zadnej dalsi denicek?? Tady to jde pod drn, uz jako bez jakekoli pidele :lol:

At se ti dari a ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16988
27.2.14 07:18

A takových diskuzí tady bude asi čím dál tím víc..Nebo se všichni stáhnou do uzavřených.. Né kvůli nějakým citacím, ale pro nemožnost smazat své vlastní slova.. A z emimina bude jen další klasický web pro matky.. :?
A teď to není jen o pravidlech, ale i o lidech..poslední dobou je málo diskuzí, kde se to nepohádá.. A díky různým Mariím se přestane i pomáhání si navzájem.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
27.2.14 07:28

Jeste jsem snad nevidela nikoho, kdo by podobne prohlaseni vydal a skutecne zmizel na dyl, nez 2 tydny. Pokud se jedna o zavislost na internetu a nedostatek realneho casu na vlastni zivot, je podle me treba postupovat mene radikalne, postupnymi kroky. Pokud se jedna o urazku (a zakladatelka tvrdi, ze ne), obvykle jeden nick zmizi, jiny se objevi (a kolikrat se sam praskne, aby s nim stare zname mluvily).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
27.2.14 07:29

@joaska tak to mě mrzí, těšila jsem se na další krásné deníčky a hlavně na pokračování příběhu o škodné :oops: :mrgreen:

Měj se krásně a přeji hodně štěstí v životě :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
27.2.14 07:34

@joaska jeste bys teda mohla srovnat resty a dodat pokracovani o skodne jak pise @AngelLilly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
27.2.14 07:35
@Pudloslava píše:
Jeste jsem snad nevidela nikoho, kdo by podobne prohlaseni vydal a skutecne zmizel na dyl, nez 2 tydny. Pokud se jedna o zavislost na internetu a nedostatek realneho casu na vlastni zivot, je podle me treba postupovat mene radikalne, postupnymi kroky. Pokud se jedna o urazku (a zakladatelka tvrdi, ze ne), obvykle jeden nick zmizi, jiny se objevi (a kolikrat se sam praskne, aby s nim stare zname mluvily).

Predpokladam ze se necha smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.2.14 07:37
@Pudloslava píše:
;) :palec: Krásně řečeno…Pro každého čas na emiminu jednou vyprší, ale nechápu proč hned pálit všechny mosty 8)

(Gratuluji k další drobotině :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
27.2.14 07:55

Jake dennicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...