Sousedům štěkaj psi někdy i v noci

487
27.2.14 06:08

Sousedům štěkaj psi nekdy i v noci

Jak byste řešili, kdyby vašim sousedům pořát knouraly psi. Dnes už to fakt bylo moc, knouraly i v noci a budilo to malou i mě. Nechce se mi je prudit a chodit za nima at s tim neco udělaj, když s tím asi moc neudělaj, asi maj prostě rozmazlený psi, že kdykoliv odejdou knouraj. Ale poslouchat to kazde rano. Myslíte že má cenu za nima chodit? Zase mi je taky muzeme nekdy rušit ani o tom nevime, kdyz mala řve nebo tak něco. No asi se to musí jen vydržet.
V noci mi to už fakt přišlo moc, to snad uz neni normalni. Ani nevim zda tam sosuedi byli.Ale slyšet psakolem třeti rano jak knourá je fakt na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
27.2.14 06:12

@žabinka ja te chapu, ale jak myslis ze to budou resit? Utrati je? Asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
27.2.14 06:27

Je to neprijemny, ale pochybuju, ze s tim jde neco delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.14 06:37

@žabinka Ahojky, my psy máme. Hlavně manžel teda venku a poslední dobou řvou furt večer a v noci a pěkně mě to štve >:). Chodí se tady mrouskat kočky a venčit cizí psi. Je fakt, že neštěkají jen naši, ale po celé vesnici. Ale mě štvou Ti naši. Pokud budou otravovat v noci dál, tak se budou zavírat. Občas se samo může stát, že štěkají v noci, ale ne furt. Já bych jim to řekla, pokud to bude dlouhodobější. Ať je třeba zavřou. Není nic horšího, než že v noci budí děti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.2.14 06:50

@žabinka řekla bych jim to. Můžou psy zavírat do místnosti, která přímo nesousedí s vámi, aby to bylo aspoň trochu utlumené. Měli jsme na patře podobný problém, že psi štěkali za dveřmi, jakmile se něco pohnulo na chodbě. Stačilo, že je majitelé začali zavírat až za dalšími dveřmi, aby tu chodbu neměli hned u čumáku, a bylo po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
27.2.14 06:51

Tak tohle se mi taky stalo. Vydržela jsem zhruba tři týdny a pak tam šla ( měla jsem podezření že je schválně pouštěj aby nerušili je a taky že nejspíš jo ) ve vši slušnosti vysvětlila že to budí mě a dítě a zda to taky sluší! Paní tvrdila že slyší ale co má dělat.
A víte co nevím kam je zavřeli aĺe od té doby neštěkaj!
Blbé je když s nima nemaj co udělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.2.14 06:53

@žabinka Rekla bych jim to, ze pres den to pretrpite, ale ze se v noci chcete vyspat a mit od nich klid, primo s nami nesousedi lidi co maji psa, ale s kamaradkou jo a je z toho taky nestastna, :roll:
Ja se najednu stranu nedivim tem, co nekomu nekde psa otravi, pac poslouchat to je porad, to uz je na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.2.14 07:04

Chápu, u nás blafe pes téměř denně celou noc, přes léto ani neotvírám okno, to bychom nespali vůbec, bohužel nikdo s tím nic neudělá, když pes není tyran třeba hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.2.14 07:24

K tomu sem nemocna a konecne uz mi je trosku lepe ze muzu spat a zrovna ty psi, tak me to fakt štvalo, ale nechci být ta,,zlá" sousedka :-D. No uvidime jak to bude dal kdyz budou v noci štěkat další tejdny, tak tam zajdu, pres den se to vydrzet dá, jinak pak sme venku… ale v tu noc fakt ne.
Zase chapu ze nekdy muzou zase slyšet jak zlobí malá, i kyz ted uz tolik neřve spíš se sem tam vzteka. ale diky za rady, zkusím to teda přetrpět, ale v tu noc sem si říkala že tam zajdu i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
27.2.14 07:34

Me stvou lidi, co si poridej psa, aby stekal. soused si k hodnemu voriskovi poridil jeste ovcaka, protoze malej spatne hlida (rozumej nesteka). Tady ve vsi je u kazdeho domku pes a nejmin polovicka z nich zapne silenej randal, kdykoli projde kdokoli okolo- vcetne sousedu, kteri tam chodi denne. je to fakt neprijemne, kdyz nic jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
27.2.14 07:39

To by mě štvalo taky! Ale co s tím udělají, i když jim to řekneš? Psovi nedomluvíš, že štěkat nesmí :nevim: My jsme měli vlčáka, který na noc chodil spát na chodbu, ale když slyšel kočky, nebo někoho venku, tak taky štěkal jak blázen. :zed: Jo a umřel stářím, neutratili jsme ho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
27.2.14 08:08

@žabinka
Zkus si s ními promluvit. Majitel si to musí zařídit tak, aby nebyl noční klid rušen :think:. Ostatním sousedům to nevadí? Plačící dítě je teda něco jiného než nevychovaný pes ;),
To je hrozné :zed:. Pes do paneláku prostě nepatří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
27.2.14 08:14

Máme 4, občas zaštěkají, ale když to nevzbudí moje dítě, tak snad ani sousedy… Nejlepší řešení je opravdu tam dojít, jinak třeba ani netuší, že to někomu vadí :) já sem se kdysi zhádala se sousedkou u našich, řvala na mě, že tam štěkaji psiska a, že jí to obtěžuje, bohužel v tu chvíli jedinej kdo štěkal byli její 3 krysaříci, jenže za to můžu taky já, protože se to naučili od našich psů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
27.2.14 08:26

Tak tvoje dite asi taky rve a tim rusi ostatni sousedy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.2.14 08:41
@Terina89 píše:
Psovi nedomluvíš, že štěkat nesmí :nevim:

8o Co prosím? Samozřejmě, že psu domluvíš, že štěkat nesmí, stejně jako ho naučíš, že nemá kadit v bytě, či tahat na vodítku, nebo dělat cokoliv, co se ti nelíbí.

Sousedům bych to řekla, ať si psiska vychovají, pokud kňourají po jejich odchodu, nemají nácvik samoty, to není nic těžkého naučit, chce to jen trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová