Dilema s těhotenstvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
9.10.15 21:52
@Anonymní píše:
@Janha ja mam prave praci casove naprosto o. k, z polovicky ji muzu delat z domu, takze casove narocna hodne, a le diky moznosti z domu to je o. k…na ditko cas prave mam, jsem maximalne spokojena…jenze je zde ohrozeni, ze se bude menit pozice, nejspis to pojede dal, ale pod necim jinym…jenze otazka je, kdy…tzn. ze poud bych ted otěhotněla, je mozny, ze se ještě stihnu vrátit, a le taky to stihnout nemusim…prave tezko rict :((( do PR…E!!! :(

Tak si přesně urcete, že třeba ještě půl roku budeš pracovat, jestli se to někam pohne a pak do toho zas pujdete bez ohledu na to, jak to v práci dopadne… Jen pamatuj, když člověk plánuje Pan Bůh se směje :mrgreen: ;) Nikdy nevíš, dva roky to může být ještě v pohodě a za dva roky a jeden měsíc už můžeš balit prospisky a hrnek na kafe, což ti samozřejmě nepřeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 21:57

@Janha no praaaaave… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: do haje, když se to se. e, tak se to se. e…prvne bylo v planu navázat po dvou letech, tim padem by to vse vyslo… ale…sakraaaaaaaaaaaa… :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2418
9.10.15 22:12
@Anonymní píše:
@Janha no praaaaave… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: do haje, když se to se. e, tak se to se. e…prvne bylo v planu navázat po dvou letech, tim padem by to vse vyslo… ale…sakraaaaaaaaaaaa… :zed: :zed: :zed: :zed:

Ono to tak bývá, já si to taky plánovala jinak, ale tohle není mně ;) já bych dál zkoušela, pokud si druhé opravdu přejete, ona vlastně nikdy není ta správná doba :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 22:14

@Janha jojo, to je pravda…jak kdyby mi septali dva andele do ucha…jeden jednu variantu a ten druhy variantu druhou…ach jo:(((((( :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1201
9.10.15 22:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vím, že se budu muset rozhodnout sama, co a jak, ale spíš jde o to, co byste dělaly vy…Přes rok se snažíme o druhé mimi a teď mám ohroženou pracovní pozici…Nikdo neví, co bude. Nejhorší je, že se jedna o období minimálně dvou let, než se to celé rozlouskne. Když bych otěhotněla, riziko, že se nebudu mít kam vrátit je velké… Vůbec nevím, jak se rozhodnout, co mám dělat. Práce mě baví a moc, ale mám kvůli tomu posouvat těhu? V dněšní době se nemít kam vrátit je na dvě věci:(((

určitě bych volila těhotenství…v našem věku je otěhotnění daleko horší, než ve 20ti :? a když už ted máš ohroženou pracovní pozici, tak už je to jedno ne? Co se na tom změní, když otěhotníš? Když se to má rozlousknut v dohledné době 2 let…držím palce ať se zadaří :palec: práce bude, my nebudem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.10.15 22:21

Asi už to holky napsaly, ale reaguju na úvodní příspěvek. Děvče, jistoty NEJSOU. Pravděpodobnost, že se budeš mít kam vrátit, může být velmi malá i jindy… praxe, že se mámy po rodičáku vyhazují, je velmi častá (stalo se to i mně, a to ve „stabilní“ společnosti). Čili pokud dítě fakt chcete, tak se na práci vyprdni, nějak bylo, nějak bude, vyřešíš to potom. Doby, kdy měl člověk jistýho fleka až do penze, jsou dávno pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 22:24

@Ladybird146 no jde o to, ze když se ta změna stane ještě v době, kdy tam budu ja, tak zustanu na te jiné pozici i nadále ja, pze pujdu jen pod jinou pozici, ale pokud ne, odejdu, bude za me zastup a mezitím se mi to zrusi, vezmou ten muj zastup na tu novou pozici a moje místo vlastne zanikne… tak jsem získala místo i ja vlastne…ale ted uz by to snad bylo konecne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex